هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید امدادرسانی هلال احمر به ۵۱ حادثه دیده در آبگرفتگی کلاله و گنبدکاووس (۹ مهر ۱۴۰۳) جان باختن یک کارگر بر اثر حادثه در مجتمع مس سرچشمه (۹ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۷ نفر بر اثر مسمومیت الکلی در مازندران (۹ مهر ۱۴۰۳) ۷ کشته و ۱۵ مفقود بر اثر سیلاب جنوب کرمان| ۶ نفر از جانباختگان تبعه افغان هستند(۹ مهر ۱۴۰۳) واریز هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان وام به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی مخترع ایرانی موفق به ساخت اولین قلب مصنوعی هیدرو مگنتیک شد باند حرفه‌ای فیشینگ در مشهد متلاشی شد (۹ مهر ۱۴۰۳) اموال کوروش کمپانی به فروش می‌رسد (۹ مهر ۱۴۰۳) زلزله ۶.۳ ریشتری روسیه را لرزاند (۹ مهر ۱۴۰۳) افزایش یک هزار نفری متقاضیان بورس دانشجویی در دانشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ وزیر آموزش و پرورش: خارج از شبکه معلمان کشور، بیش از ۵۰ هزار مربی آماده به کار داریم
سرخط خبرها

سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟

  • کد خبر: ۱۷۲۵۰۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۱
سالم‌ترین روغن برای سرخ کردن و پخت و پز کدام است؟
روغن یکی از مواد اساسی در آشپزی است و برای پخت و سرخ کردن غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این که انواع مختلفی از روغن سرخ‌کردنی وجود دارند، در این مطلب به بررسی انواع مختلف روغن سرخ کردنی و خواص آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های مفید برای قلب مانند روغن گیاهان و روغن سبوس برنج عالی هستند، زیرا می‌توانند دمای سرخ کردن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت را تحمل کنند. همچنین اگر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت سرخ می‌کنید، می‌توانید به روغن بادام‌زمینی و روغن آفتابگردان یا روغن کانولا و سبزیجات هم فکر کنید.

روغن زیتون

روغن زیتون یکی از سالم‌ترین روغن‌های سرخ کردنی است و حاوی اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند. این روغن دارای طعم و بوی خاصی است و برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سبزیجات و حتی برخی از شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان حاوی اسید‌های چرب چند بار نامتشکل است و دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کنجد

روغن کنجد دارای طعم و بوی خوشایندی است و در آشپزی چینی و ژاپنی بسیار مورد است. این روغن دارای اسید‌های چرب نامتشکل و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. به دلیل طعم و بوی خاصی که دارد، این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، مرغ و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن کانولا یا کانولا

روغن کنولا دارای مقدار بالایی از اسید‌های چرب نامتشکل است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند. این روغن برای سرخ کردن موادی مانند ماهی، سیب‌زمینی و سبزیجات استفاده می‌شود.

روغن پنبه

روغن پنبه دارای طعم و بوی نسبتاً خنکی است و برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و مواد شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این روغن حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و در مقایسه با روغن‌های دیگر، قیمتی ارزان‌تر دارد.

روغن ذرت

روغن ذرت حاوی اسید‌های چرب نامتشکل است و به دلیل قیمت مناسبی که دارد، برای سرخ کردن موادی مانند مرغ، سیب‌زمینی و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن ذرت سرخ‌کردنی، یکی از روغن‌های گیاهی مورد استفاده در سراسر جهان است که به دلیل خواصی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. این روغن از ذرت استخراج می‌شود و برای تولید، به یک فرآیند تصفیه گسترده می‌گذرد.

هنگامی که این روغن به دمای بالا نیز تحمل می‌کند، مقاومت آن در برابر حرارت افزایش می‌یابد. روغن ذرت سرخ‌کردنی معمولاً در غذا‌های سرخ‌شده، سس‌ها، سالادها، کیک و نان مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل تولید گسترده‌ای که دارد، اغلب توسط آشپز‌ها برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: بیتوته

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->