پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

قاضی‌زاده هاشمی: فقر در جامعه ایثارگران از بین رفته است

  • کد خبر: ۱۷۴۰۰۶
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
  • ۱
قاضی‌زاده هاشمی: فقر در جامعه ایثارگران از بین رفته است
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه فقر در حوزه ایثارگران کاملا از بین رفته است، گفت: ۸۷۰ هزار خانواده در قالب ۳.۵ میلیون نفر زیر پوشش بنیاد شهید هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی امروز در دیدار با آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) در قم ابراز کرد: اخیرا که در جمع خانواده شهدا بودیم این موضوع عنوان شد که خانواده شهدا از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ما باید به مبحث شهیدپروری توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: پدر و مادری که یک شهید پرورش داده و تحویل جامعه داده‌اند کار بزرگی کرده‌اند. خانواده شهدا خصوصاً همسران شهدا همیشه در این مسیر از اهمیت بالایی برخوردارند. صبر و مقاومت و شکرگزاری آنها، حال خوبی که دارند و حفظ این حال خوب تحسین برانگیز است، خصوصاً اینکه شاید توجه خاصی هم به این عزیزان صورت نمی‌گیرد.



وی افزود: با اینکه شرایط عمومی مردم به لحاظ معنوی و روحی تغییر کرده است، ولی این در مورد خانواده شهدا صادق نیست و نگاه الهی این عزیزان که هدیه‌ای در راه خدا داده‌اند و پای آن هم ایستاده‌اند متفاوت است. ما و همکارانمان هم توفیق این را داریم که در مجموعه خودمان خادم بخشی از بهترین بندگان خدا باشیم و موضوعی هم که به ما سپرده شده است پیرامون یک کار فرهنگی و برجسته است. هم توفیق بزرگی است و هم مسئولیت دشواری است. ما به لحاظ ابعاد شخصی و فردی و محدودیت‌هایی که به لحاظ وجودی داریم هم محدودیت منابع و امکاناتی که باعث شده بضاعت ما محدود باشد کار ما را سخت کرده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در مسائل تبلیغی و توجه به تبلیغ با توجه به اینکه شاید بنیاد شهید به عنوان یک نهاد، یک مسئولیت محوری دارد، اما به علت همین محدودیتی که گفتم امکان یک جریان بزرگ ملی و بین المللی را به تنهایی نداریم، مبلغین فرهنگ ایثار و شهادت در حوزه هم بخشی از کار خودشان را تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت قرار دهند. البته ما داریم در حوزه موسساتی داریم که جریان راویان را راه اندازی کردند و از منبریان مشهور به این نکته می‌پردازند، ولی جریان عمومی منبر و مدح و مداحی به مسائل روز و به جلوه‌های ایثار و شهادت به شکل پررنگ نمی‌پردازند.

وی افزود: شاید اگر تدبیری در سطح مراجع محترم به عنوان یک الگو به جامعه حوزه منتقل شود اتفاق بزرگی رخ دهد و مردم حس بهتری خواهند داشت. ما در کل سرزمین‌مان روستایی نداریم که جانباز و رزمنده و شهید نداشته باشیم و در کل مناطق ایران تقریباً می‌توان گفت روستای بی شهید نداریم، حالا شهر‌ها که جای خود دارد. این نفرات افرادی بودند که بین ما زندگی می‌کردند و کنار آن‌ها بودیم. از روحانیون و کسبه و دانشجویان و حتی دانش‌آموزان این نفرات به عنوان الگو‌های واقعی و پیروان حقیقی مکتب امام حسین (ع) باید به مردم ارائه شوند و وقتی در این مورد ضعیف عمل کنیم قهرمان‌های مردم افراد دیگری می‌شوند.

قاضی زاده هاشمی در پایان گفت: با توجه به اینکه دهه محرم هم در پیش است و ما هم کار‌هایی به عنوان جریان نایب شهید را راه اندازی کردیم که در مناسبت‌هایی مثل راه‌پیمایی روز قدس و ۲۲ بهمن انجام دادیم، ولی این موارد یک ارزن هست در یک اقیانوس و خیلی به چشم نمی‌آید و با آن موجی که باید ایجاد شود با وجود بضاعت اندک ما کافی نیست و همه این موارد را هم که گفتم به شکل مردمی و توسط خود خانواده‌ها انجام شده است. از همین رو اگر تدبیری برای این موضوع صورت بگیرد اتفاق خوبی است.

وی با بیان اینکه آیت الله رئیسی قول داد فقر مطلق را از بین ببرد و در حوزه ایثارگران این فقر کاملا از بین رفته است، ادامه داد: سال گذشته ۶۰ هزار نفر به جامعه ایثارگر ما اضافه شد این در حالی است که ۸۷۰ هزار خانواده در قالب ۳.۵ میلیون نفر زیر پوشش بنیاد شهید هستند و ما ۸۰ هزار خانواده در سه دهک اول داشتیم که آن‌ها را از این دهک جدا کردیم. ما حقوق والدین شهدا و همسران شهدا که از قلم افتاده بودند را در همین فرایند برقرار کردیم و ۱۷۶ نفر را که بلاحقوق بودند تحت پوشش درآوردیم. در خصوص فرزندان شهدا هم ما در بحث رسیدگی ضعف داشتیم که برایش تدارک دیده‌ایم. ما در جهت استعدادیابی و آموزش و ورود این عزیزان به بازار کار تدارکاتی دیده‌ایم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
فرزندجانباز متوفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
سلام واقعا که شعار دیگه بس است/قاضی زاده هاشمی پاداش جانبازان متوفی چی شد داغون شدیم از بس چشم انتظاری
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->