عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ لوگو شرکت گوگل در آستانه نوروز ۱۴۰۴ تغییر کرد + عکس دسته جدید ایکس باکس برای گیمرهای دارای محدودیت‌های حرکتی رونمایی شد + عکس دو فضانورد آمریکایی پس از ۹ ماه سرگردانی در فضا با موفقیت به زمین بازگشتند + ویدئو
سرخط خبرها

سامانه‌ای برای کشف خودکار درگاه‌های بانکی جعلی

  • کد خبر: ۱۷۴۶۲۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۸
سامانه‌ای برای کشف خودکار درگاه‌های بانکی جعلی
متخصصان دانشگاه رازی کرمانشاه موفق شدند سامانه‌ای ایجاد کنند که به‌صورت خودکار درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی را کشف می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر مرکز آپا (آگاهی‌رسانی، پشتیبانی و امداد) در دانشگاه رازی کرمانشاه از موفقیت متخصصان این مرکز در راه‌اندازی یک سامانه‌‌ خبر داد که به‌صورت خودکار درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی (فیشینگ) را کشف می‌کند.

دکتر محمدسعید جهانگیری گفت: از چندسال پیش، مرکز آپا در دانشگاه رازی کرمانشاه برنامه‌ای را در دستور کار قرار داد که طی آن سامانه‌ای را راه بیندازد که بتواند درگاه‌های پرداخت بانکی جعلی را کشف و شناسایی کند.  

وی با بیان اینکه این تلاش‌ها پس از چند سال به ثمر نشسته است ادامه داد: از آنجا که سرور‌های پشتیبانی این سایت‌های کلاهبرداری در خارج از کشور هستند، با بهره گرفتن از اطلاعات سرورها و نشانی‌های درگاه‌های پرداخت بانکی و به کمک هوش مصنوعی می‌توانیم شناسایی‌شان کنیم.  

مدیر مرکز آپا افزود: زمانی که فرد به یک نشانی اینترنتی می‌رود و از او می‌خواهند با وارد شدن به یک درگاه بانکی مبلغی را برای دریافت خدمات پرداخت کند، می‌تواند نشانی آن صفحه را وارد سامانه‌ ما کند تا متوجه شود که درگاه جعلی است یا واقعی.

وی خاطرنشان کرد: سامانه فیشینگ‌یاب سامانه‌ای است که توسط مرکز آپا دانشگاه رازی راه‌اندازی شده و افرادی که به جعلی بودن یک درگاه اینترنتی مشکوک هستند می‌توانند با وارد کردن آدرس آن در این سامانه، استعلام بگیرند و متوجه جعلی بودن و یا نبودن آن شوند.

وی یادآور شد: با مسدود شدن این درگاه‌های جعلی، آن‌ها دیگر امکان این را نخواهند داشت که از سایر افراد کلاهبرداری کنند، مگر افرادی که از فیلترشکن استفاده می‌کنند.

جهانگیری به مردم توصیه کرد که هرگز حین روشن بودن فیلترشکن از درگاه‌های پرداخت بانکی استفاده نکنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->