چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات هشت شهروند مشهدی از میان دود آتش سوزی کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم امکان انتقال تب دنگی از طریق هر پشه به ۱۰ نفر زنانی که تابع این رژیم غذایی هستند، قلب سالم‌تری دارند توفان ۶۲۰ نفر را در سیستان‌ راهی بیمارستان کرد (۱۲ تیر ۱۴۰۳) خودکشی ویدا، بلاگر معروف تهرانی + تصویر آخرین استوری محصولات آرایشی‌بهداشتی تقلبی از کدام کشورها قاچاق می‌شود؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تغییر ملیت ترفند جدید پشت‌‌کنکوری‌های ایرانی برای تحصیل در رشته پزشکی

  • کد خبر: ۱۷۵۳۶۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
تغییر ملیت ترفند جدید پشت‌‌کنکوری‌های ایرانی برای تحصیل در رشته پزشکی
یک پژوهشگر حوزه مهاجرت از تغییر ملیت دادن برخی پشت‌کنکوری‌ها برای پذیرش در دانشگاه‌های معتبر ایران به عنوان دانشجوی خارجی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی تهمک پژوهشگر حوزه مهاجرت با اشاره به اینکه بعد از فروکش کردن تب و تاب کنکور میزان تماس با دفاتر مهاجرتی برای دریافت اقامت برخی کشور‌های همسایه افزایش یافته است، گفت: اکثر تماس‌گیرندگان افرادی هستند که در رشته‌های تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های معتبر کشور قبول نشده‌اند و حالا به دنبال راهی جایگزین برای ورود به دانشگاه هستند.

به گفته وی، دور زدن قوانین و مهاجرت موقت یکی از همین راه‌هاست.

این پژوهشگر حوزه مهاجرت افزود: این افراد پس از اقامت در کشور‌های مقصد، اقدامات مختلفی انجام می‌دهند تا تابعیت آن کشور را دریافت کنند. به طور مثال، بعد از ورود به کشور عراق، استشهادیه محلی جمع می‌کنند که بگویند اصالتا عراقی هستند تا بتوانند شناسنامه عراقی دریافت کنند.

علی تهمک با بیان اینکه کشور‌های عراق، افغانستان و پاکستان در صدر درخواست‌های دانشجویان ثروتمند ایرانی برای تابعیت قرار دارند، ادامه داد: مهاجران به محض دریافت پاسپورت و شناسنامه کشور مقصد به عنوان دانشجوی مهمان به کشور باز می‌گردند و در پردیس‌های بین‌المللی دانشگاه‌های ایران با صرف هزینه‌های گزاف در رشته‌های پزشکی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در بیشتر موارد حتی نیاز به حضور در کشور مقصد هم نیست، گفت: به گفته دانشجویان، هزینه پاسپورت ۲۰۰ میلیون تومان است و نیازی نیست که به کشور مقصد بروند؛ تنها لازم است که مدارک خودشان را به دفاتر مربوطه ارسال کنند تا پاسپورتشان ۲ ماهه حاضر شود.

وی ادامه داد: اسامی روی پاسپورت همان اسم ایرانی است، اما انگار هویت فرد صادره از کشور عراق است.

علی تهمک افزود: بعد از دریافت پاسپورت، کار‌های ثبت‌نام در دانشگاه‌ها توسط برخی دفاتر مهاجرتی خاص انجام می‌شود.

وی گفت: این دانشجویان هزینه‌های بیشتری نسبت به پذیرش در دانشگاه‌های آزاد پرداخت می‌کنند تا به هدف خود یعنی دریافت مدرک پزشکی و یا دندان‌پزشکی از دانشگاه‌های معتبر ایران برسند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->