صدور کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا (۳ شهریور ۱۴۰۴) رکورد جابجایی متروی مشهد در شب شهادت امام رضا (ع) بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو
سرخط خبرها

طرز تهیه شله مشهدی نذری + لیست مواد لازم

  • کد خبر: ۱۷۶۱۹۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
طرز تهیه شله مشهدی نذری + لیست مواد لازم
شله مشهدی، در بین تمام ایرانی‌ها شناخته شده است و در ایام محرم مشهورترین خوراکی در لیست غذا‌های نذری مشهدی است. در این مطلب به شما طرز تهیه شله مشهدی نذری را آموزش خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شله یکی از لذیذترین غذا‌های نذری در ماه محرم است که در جای‌جای شهر مشهد، در میان عزداران حسینی(ع) توزیع می‌شود.

شله مشهدی، یک نوع آش است. این غذای بسیار پرملات و خوشمزه از گوشت، حبوبات (نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی، عدس و گاهی ماش)، برنج نیم دانه، بلغور گندم و ادویه فراوان تشکیل می‌شود و معمولا برای خوشمزه و مقوی‌تر کردن این غذا در آن، مغز قلم گاو می‌ریزند..  شله، ظاهری شبیه به حلیم دارد و مشهدی‌ها روی آن قیمه‌ می‌ریزند و سپس آن را سرو می‌کنند.

طرز تهیه شله مشهدی برای ۲۰۰ نفر

طرز تهیه شله مشهدی نذری + لیست مواد لازم

برای درست کردن شله مشهدی به مقدار زیاد شما به دیگ‌های بزرگ و ملاقه با دسته بلند احتیاج دارید. توجه داشته باشید که در تمام مراحل باید شله را مدام هم بزنید و چون کار بسیار سخت و زمان بری است، تنهایی نمی‌توان آن را درست کرد. اگر شما قصد دارید تا در ایام محرم شله نذری بپزید، مواد لازم برای طرز تهیه شله مشهدی برای ۲۰۰ نفر در ادامه نوشته شده است.

مواد لازم

گوشت گوسفند یا گوساله :۱۰ کیلو

بلغور گندم :۱۰ کیلو

برنج :۸ کیلو

لوبیا سفید: ۵ کیلو

عدس :۲ و نیم کیلو

لوبیا قرمز: ۵ کیلو

پیاز: ۱۵ کیلو

ادویه کامل: ۱۵ قاشق غذاخوری

روغن: ۱۰ لیتر

*ادویه شله مشهدی شامل: نمک، فلفل، دارچین، هل، پودر میخک، جوز هندی.

-میخک باید به اندازه یک سوم بقیه ادویه‌ها و جوز هندی به اندازه دو برابر استفاده شود.

-شما می‌توانید برای عطر بیشتر از دنبه نیز در طرز تهیه شله مشهدی استفاده کنید. برای ۲۰۰ نفر به ۵ کیلو دنبه احتیاج دارید. فقط توجه داشته باشید که باید آن را چرخ کرده و یا با چاقو به قطعات خیلی کوچک تقسیم کنید.

-جای عدس در شله میتوانید از ماش نیز استفاده کنید. میزانی که به آن احتیاج دارید به همان مقداری است که در جدول برای عدس نوشته شده است.

نکات طلایی طرز تهیه شله مشهدی

ـ برای درست کردن شله، می‌توانید از آب قلم نیز استفاده کنید. آب قلم طعم بسیار خوبی به غذای شما می‌دهد.

ـ هرچقدر شله بیشتر بجوشد و هم بخورد، خوشمزه‌تر میشود. در واقع بافت شله منسجم‌تر شده و بیشتر کش می‌آید.

ـ شله نباید زیاد شور و تند باشد. پس در اضافه کردن ادویه‌ها احتیاط کنید. در ضمن ادویه‌ها را در چند مرحله اضافه کنید تا در مواد گلوله گلوله نشوند و شله به صورت یکسان مزه دار شود.

ـ شله نیز مانند طرز تهیه حلیم گندم به هم زدن بسیار زیاد احتیاج دارد، زیرا خیلی زود ته میگیرد پس در تمام مراحل از افراد دیگری کمک بگیرید.

ـ شله به همراه قیمه سرو می‌شود با این حال قیمه شله چند تفاوت ریز با قیمه معمولی دارد. یک اینکه قیمه نباید هیچ چاشنی ترشی مانند آبلیمو و لیمو عمانی داشته باشد. قیمه شله به نسبت قیمه معمولی غلیظ‌تر است و گوشت‌های آن کوچکتر است.

 ـ در استفاده از روغن نیز دقت کنید، زیرا روغن زیاد مزه شله را از بین می‌رود.

ـ برای خوشمزه‌تر شدن شله می‌توانید از روغن کرمانشاهی نیز استفاده کنید. این کار باعث میشود تا شله عطر و طعم بیشتری بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->