OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۷۳۲۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰
تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)
امسال در رویدادی نادر دو ماه کامل را در عرض یک ماه می‌توانیم ببینیم. اولین ماه کامل این رویداد شب گذشته در آسمان درخشید و ماه کامل بعدی ۲۹ روز دیگر در آسمان ظاهر می‌شود.

در ماه آگوست دو ابرماه در آسمان طلوع می‌کنند و این رویداد تا ۱۴ سال دیگر دیده نخواهد شد. دو ابرماه آخرین بار در سال ۲۰۱۸ در یک ماه ظاهر شدند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۷ چنین رویدادی دیگر تکرار نخواهد شد. ابرماه زمانی اتفاق می‌افتد که ماه کامل در نزدیک‌ترین نقطه به زمین باشد.

نخستین ماه کامل ماه آگوست ۲۰۲۳ میلادی را با نام ماهی خاویاری شناخته می‌شود. بومیان آمریکا در ماه آگوست میلادی ماهیان خاویاری را صید می‌کردند. این ابرماه با نام‌های «ماه ذرت»، «ماه گیلاس سیاه» و «ماه دانه» نیز شناخته می‌شود.

تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (11 مرداد)

ناسا دو تصویر را که مدارگرد «شناسایی ماه» گرفته کنار هم گذاشته تا تفاوت اندازه ظاهری و روشنایی دو ماه را نشان دهد. نیمه سمت چپ اندازه ظاهری یک ابرماه را نشان می‌دهد (ماه کامل در نزدیک)، در حالی که نیمه سمت راست اندازه و روشنایی ظاهری یک «ماه خُرد» (ماه کامل در اوج یا دورترین فاصله از زمین) را نشان می‌دهد.

در ادامه می‌توانید تصاویری از ابرماه شب گذشته در آسمان نقاط مختلف دنیا را ببینید: 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->