وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

پس از کشیدن دندان عقل چه کنیم؟

  • کد خبر: ۱۷۸۴۸۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۶
پس از کشیدن دندان عقل چه کنیم؟
دندان عقل به‌‌‌دلایلی مثل درد، عفونت، ایجاد بیماری در لثه و... باید کشیده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دندان عقل که به آن دندان آسیاب سوم هم می‌گویند، در عقب دهان قرار دارد و معمولا در سنین ۱۷ تا ۲۵ سالگی رشد می‌کند. کشیدن دندان عقل یکی از رایج‌ترین جراحی‌های دهان است. دندان پزشکان ممکن است این درمان را برای حفظ سلامت دهان و دندان و محافظت از دیگر دندان‌ها در برابر مشکلات احتمالی آینده توصیه کنند. در این مطلب مروری داریم بر دلایل کشیدن این دندان و مراقبت‌هایی که بعد از  آن نیاز است.

دلایل کشیدن دندان عقل

دندان عقل نهفته است (در لثه یا استخوان فک گیر افتاده است)

به صورت کج رشد کرده است.

درد می‌کند.

مواد غذایی در اطراف آن گیر می‌کنند.

به بیماری لثه، به ویژه در اطراف دندان‌های آسیاب مبتلا هستید.

دندان عقل نیمه‌نهفته‌ای دارید که دچار پوسیدگی شده است.

در اطراف آن کیست (کیسه پر از آب) وجود دارد.

به دندان‌های مجاور یا استخوان اطراف آسیب وارد کرده است.

در بسیاری از موارد، دندان پزشکان، کشیدن دندان عقل را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه توصیه می‌کنند. بنابراین، ممکن است حتی اگر هیچ علامتی نداشته باشید، دندان پزشک خارج کردن دندان عقل را به شما پیشنهاد دهد. این کار می‌تواند احتمال ابتلا به مشکلات مختلف از جمله عفونت دندان و پوسیدگی دندان را کاهش دهد.

مراقبت بعد از کشیدن دندان عقل

پس از جراحی حدود ۳۰ دقیقه گاز استریل را روی لثه نگه دارید و در صورت لزوم آن را با گاز تمیز عوض کنید.

تا جایی که می‌توانید استراحت کنید.

برای کمک به کاهش تورم از کیسه یخ استفاده کنید. کیسه یخ را در یک حوله تمیز بپیچید و روی صورت خود قرار دهید. بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و پس از ۲۰ دقیقه آن را بردارید. این کار را چند بار در روز تکرار کنید.

جراح برای تسکین درد و کاهش خطر عفونت برای شما دارو تجویز می‌کند. تمام دارو‌ها را طبق دستور مصرف کنید و استفاده از آن‌ها را تا زمانی که پزشک گفته است، ادامه دهید.

لخته‌های خونی را که در عقب دهان ایجاد می‌شوند، از بین نبرید یا بخیه‌ها را تحریک نکنید، چرا که لخته خون با محافظت کردن از زخم به بهبود آن کمک می‌کند.

در ۲۴ ساعت اول از انجام کار‌هایی مثل مصرف کافئین و نوشیدنی‌های گرم، جویدن غذا، استفاده کردن از نی، سیگار کشیدن، شست وشوی دهان یا تف کردن و. خودداری کنید.

پس از سپری شدن ۲۴ ساعت اول، می‌توانید فعالیت‌های روزانه را از سر بگیرید؛ اما از انجام هر کاری که ممکن است بخیه یا لخته خون روی زخم را جدا کند از جمله بلند کردن اجسام سنگین یا ورزش شدید، سیگار کشیدن، تف کردن و جویدن غذا‌های سفت خودداری کنید.

پس از ۲۴ ساعت، دستورالعمل‌های بهداشتی شامل موارد زیر است: دهان خود را با آب نمک یا یک دهان شویه ضدعفونی‌کننده بشویید. این کار را به آرامی انجام دهید و مایع را تف نکنید. بقیه دندان‌هایتان را به آرامی مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. گاز استریل را روی محل زخم قرار دهید تا خون اضافی جذب شود

در صورتی که علایم زیر را تجربه کردید، به دنبال درمان بروید؛ مشکل در بلع یا تنفس، تب، بی‌تاثیر بودن دارو‌های ضددرد، تورم، سوزن سوزن شدن یا بی‌حسی که با گذشت زمان بدتر می‌شود. خارج شدن خون یا چرک از بینی، خونریزی در محل جراحی که با نگه داشتن گاز استریل روی آن و اعمال فشار متوقف نمی‌شود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->