آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد
سرخط خبرها
گفتمان فاطمی؛ یک روش-یک راه

گفتمان فاطمی؛ یک روش-یک راه

  • کد خبر: ۱۷۸۶۱۹
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
برای عملکرد صحیح در فضای مجازی یا حقیقی نیاز به یک الگو داریم، الگویی که در همه عرصه‌ها و اعصار جلوه داشته باشد.
ملیحه غیور
خبرنگار ملیحه غیور

به گزارش شهرآرانیوز، انقلاب اسلامی ما یک نوآوری و بدون وابستگی به شرق و غرب و به تعبیری یک معجزه الهی بود. این مهم در حالی به پیروزی رسید و این اقتدار را حفظ کرد که تا امروز، برابر قدرت‌های بزرگ استکبار، با تکیه بر نیروی مردمی مقاومت کرده است. برکت نفس امام خمینی(ره)، شیوه مدیریت، به‌کارگیری توان و ظرفیت مردمی و از طرفی پایداری و تحمل شکنجه‌ها دارای آثاری وضعی بود که پیروزی انقلاب را در بر داشت.

بعد از سال‌ها مقاومت و تحمل مشکلات فراوان، این پرسش مطرح می‌شود که آیا انقلاب اسلامی پیروز شد که صرفا یک نظام تغییر کرده باشد. هدف انقلاب چه بود؟ هدفی که امامین انقلاب در نظر داشتند، برپایی حیات طیبه و تمدن نوین اسلامی است که رهبر معظم انقلاب در چندین مرحله این موضوع را مطرح کردند. این مبحث با رعایت و حفظ تقدم و تأخر شامل انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی است. عبور از این مراحل و رسیدن به مراتب بالاتر وظیفه همگانی است.

برای نمونه، ایجاد دولت اسلامی تنها وظیفه قوه مجریه نیست و همه افراد جامعه اعم از مدیران، دبیران، کارگران، زنان خانه‌دار و ... نقش دارند. در این میان، تهذیب و تذهیب نفس از شروط اساسی است که اگر انسان‌های یک جامعه به سطحی از آمادگی نرسند، دسترسی به دولت اسلامی امکان‌پذیر نیست.

خودسازی، دگرسازی و ساختن جامعه اسلامی از شروط تحقق تمدن اسلامی است. در دوران دفاع مقدس گفتمان غالب جامعه گفتمان ایثار و شهادت بود. اکنون با وجود هجمه‌های فرهنگی، گفتمان غالب باید فاطمی باشد.

در ۸ سال دفاع مقدس چطور فرزندان این مرز و بوم جانشان را برای رضایت الهی تقدیم کردند؟ جوانان ما چطور از همسران محبوبشان گذشتند؟ یک مادر که تحمل یک خار در پای فرزندش را ندارد چطور یک،۲ و گاه همه پسران خود را نثار انقلاب و اسلام می‌کند و حسرت می‌خورد چرا فرزند بیشتری برای تقدیم به اسلام نداشته است؟

این گفتمان و فرهنگ باید همچنان در جامعه جاری باشد. در یک زمان مادران و همسران باید نقش زینبی می‌داشتند و گفتمان غالب ایثار و شهادت می‌بود و در یک زمان مادران باید نقش فاطمی داشته باشند و گفتمان فاطمی را نشر دهند. در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ مادران رسالت خود را به زیباترین شکل ممکن ادا کردند.

حال باید ببینیم ما چه کرده‌ایم که رهبر معظم انقلاب دستور به جهاد در فضای مجازی را صادر و از این فضا به قتلگاه جوانان و نوجوانان یاد می‌کنند. برای عملکرد صحیح در فضای مجازی یا حقیقی نیاز به یک الگو داریم، الگویی که در همه عرصه‌ها و اعصار جلوه داشته باشد. گاهی در نظر دختران جوان و نسل جدید فاطمه زهرا(س) همان است که در کتاب‌های درسی یا مراسم مذهبی شنیده‌اند و شخصیت ایشان در دختر پیامبر(ص)، همسر علی(ع) و مادر اهل‌بیت(ع) خلاصه شده است.

تا اندازه‌ای از ظلمی که به ایشان شده و حقی که ستانده شده است می‌دانند، و از فضایل سیاسی، اجتماعی، فردی، خانوادگی، علمی، ولایت پذیری، شجاعت، بلاغت، کرامت، زهد و ایثار کمتر شنیده‌اند.

در گفتمان فاطمی شناخت ایشان و ارائه الگویی متناسب با ذائقه نسل جوان امروز مطرح است. ایجاد انس و الفت بین حضرت فاطمه زهرا(س) و نسل جوان با استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود در فضای مجازی و معرفی بانوان و دختران موفق در همه عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در یک عملیات جهادی فرهنگی رقم خواهد خورد. این عملیات با شبکه‌سازی، توجیه فعالان فرهنگی و فضای مجازی، عضوگیری و نشر ارزش‌های فاطمی، طرح گفتمان را گسترش خواهد داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.