وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

مصرف طولانی مدت کورتون‌ها چه خطراتی در پی دارد؟

  • کد خبر: ۱۷۹۳۳۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
مصرف طولانی مدت کورتون‌ها چه خطراتی در پی دارد؟
استفاده طولانی مدت از کورتیکواستروئید‌ها مانند پردنیزولون باعث پوکی استخوان می‌شود و بنابراین خطر شکستگی استخوان را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، در افراد با مصرف طولانی مدت کورتیکواستروئید، به ویژه در سنین بالاتر، اقدامات پیشگیرانه از شکستگی توصیه می‌شود. این موارد می‌تواند شامل ارجاع به کلینیک‌های تخصصی پوکی استخوان یا تجویز بیس فسفونات‌ها باشد، نوعی دارویی که می‌تواند با اثرات مضر کورتیکواستروئید‌ها بر استخوان‌ها مقابله کند.

در مطالعه‌ای که در JAMA Dermatology منتشر شد، تیمی از محققان داده‌ها را برای تعیین اینکه آیا الگو‌های تجویز کورتیکواستروئید ممکن است بر احتمال در نظر گرفتن پیشگیری از شکستگی تأثیر بگذارد، مقایسه کردند. نویسندگان، از جمله محققان دانشکده بهداشت و پزشکی استوایی لندن (LSHTM)، داده‌های سراسر بریتانیا و انتاریو، کانادا را بررسی کردند.

دکتر جولیان متیومن، نویسنده اصلی مطالعه و پژوهشگر LSHTM، گفت: علیرغم مزایای شناخته شده مراقبت‌های پیشگیرانه از شکستگی، از جمله استفاده از بیس فسفونات ها، تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که این دارو کمتر تجویز شده است. یکی از دلایل این امر می‌تواند این باشد که وقتی برای برخی از بیماران مقداری کورتیکواستروئید تجویز می‌شود که می‌تواند به استخوان‌ها آسیب برساند، به پزشکان اطلاع داده نمی‌شود، مانند زمانی که این کورتیکواستروئید‌ها به‌تدریج یا متناوب با چندین نسخه تجویز می‌شوند، یا حتی توسط چندین پزشک.

در مطالعه خود، ما بر روی افراد ۶۶ ساله یا بالاتر متمرکز شدیم که برای آن‌ها کورتیکواستروئید‌ها در سطحی تجویز شد که مراقبت‌های پیشگیرانه از شکستگی باید در نظر گرفته شود. ما از داده‌های پزشکان عمومی و بیمارستان‌ها در سراسر بریتانیا و انتاریو، کانادا، از جمله اطلاعاتی در مورد نسخه‌های کورتیکواستروئید و بیس فسفونات استفاده کردیم.

ما دریافتیم که بیمارانی که کورتیکواستروئید‌های تدریجی یا متناوب تجویز می‌کنند، در مقایسه با بیمارانی که کورتیکواستروئید‌ها را در دوز‌های کمتر، اما بالاتر یا نسخه‌های طولانی‌تر تجویز می‌کنند، در واقع کمتر احتمال دارد که مراقبت‌های پیشگیری از شکستگی را دریافت کنند. در انگلستان، احتمال دریافت مراقبت‌های پیشگیرانه از شکستگی در افراد قبلی تقریباً نصف بود. در انتاریو، احتمال آن‌ها حدود یک سوم کمتر است.

شکستگی در سنین بالاتر می‌تواند خطرناک و حتی کشنده باشد، باعث ناتوانی و هزینه‌های زیادی برای سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی شود. طبق گزارش دفتر بهبود و نابرابری سلامتی، شکستگی‌های لگن به تنهایی حدود ۲ میلیارد پوند برای بریتانیا هزینه دارد و هر سال ۱.۸ میلیون روز در بیمارستان‌ها سپری می‌شود. شناخت بهتر بیمارانی که می‌توانند از مراقبت‌های پیشگیرانه بهره‌مند شوند، پتانسیل پیشگیری از شکستگی‌ها و عواقب آن را دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->