مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان کمک‌هزینه معیشتی ویژه اردیبهشت با تأخیر پرداخت شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) مستمری تیرماه حق پرستاری معلولان شدید و خیلی شدید واریز شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) افزایش تعداد خانواده‌های مددجوی تحت پوشش بهزیستی به ۱.۵ میلیون خانواده آخرین آمارها از اقدامات سازمان بهزیستی کشور شهادت بی‌رحمانه جوان معلول فلسطینی به دست صهیونیست‌ها رعایت حقوق معلولان؛ چالش‌ها و فرصت‌ها حجم سرمایه صندوق حمایت از اشتغال معلولان پنج برابر شد کارنامه عملکرد ۳ ساله سازمان بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی؛ معلولان مغفول ماندند مستمری تیرماه معلولان واریز شد (۲۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فعالیت ۲۲۴ مرکز خیریه رسمی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۲۸۶۴
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
فعالیت ۲۲۴ مرکز خیریه رسمی در خراسان رضوی
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به ١۴ شهریور روز جهانی خیریه، گفت: ۲۲۴ خیریه در استان خراسان رضوی تحت نظارت بهزیستی فعالیت می‌کنند.

دکتر مسعود فیروزی در گفت و گو با شهرآرانیوز با بیان اینکه با تقویت انگیزه جهادی می‌توان در جهت رفع محرومیت‌زدایی گام‌های موثری برداشت، گفت: بسیارند خیریه‌هایی که مجوز تاسیس خود را از بهزیستی نگرفته‌اند و تحت نظارت این سازمان نیستند اما همواره از هیچ حمایت و کمکی برای خدمت‌رسانی به جامعه هدف این سازمان دریغ نکرده‌اند؛ در تامین اقلام معیشتی مددجویان، جهیزیه و و سایل کمک توانبخشی به بهزیستی همواره کمک‌های قابل توجه و مداومی داشته‌اند.

وی افزود: حوزه فعالیت موسسات خیریه‌ای که از بهزیستی مجوز دریافت می‌نمایند به دو بخش عام و تخصصی تقسیم می‌شود. خیریه‌های عام المنفعه در هنگام تاسیس، حوزه فعالیت، هدف از تشکیل و راه‌های رسیدن به هدف را در اساسنامه تنظیم و به ثبت می‌رسانند و در راستای جذب مشارکت‌های مردمی برای گروهی که در اساسنامه خود ذکر کرده‌اند از قبیل زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت و... خدمت‌رسانی و فعالیت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی درخصوص خیریه‌هایی که به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنند، گفت: هدف این خیریه‌ها ایجاد مراکز روزانه یا شبانه‌روزی است و به‌صورت تخصصی در یک حوزه فعالیت می‌کنند به طور مثال مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی یا مراکزی نظیر فیاض بخش، همدم فتح‌المبین، شهید بهشتی و... که به افراد دارای معلولیت ارائه خدمت می‌نمایند، از جمله خیریه‌هایی هستند که به صورت تخصصی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بهره‌مندی از ظرفیت و توان خیرین نقش بسزایی در ارائه خدمات بهتر به محرومان و نیازمندان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایفا می‌نماید، گفت: منابع مالی بهزیستی محدود و نیازهای جامعه هدف نامحدود است، لذا نیازمند حمایت خیرین دریادل در تمامی حوزه‌ها و در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به جامعه هدف می‌باشیم. یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم بحث مردمی‌سازی است، بنابراین در سازمان بهزیستی تلاش می‌شود تا از حمایت خیرین، نیکوکاران و عامه مردم در خدمت‌رسانی به نیازمندان و گروه‌های هدف‌،کمک بگیریم. .

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->