اولین پیام تصویری مسعود پزشکیان برای معلولان | آیا رئیس جمهور منتخب حقوق معلولان را احیا خواهد کرد؟ + ویدئو رای اول نوجوان مشهدی دارای معلولیت در انتخابات ریاست جمهوری + فیلم کلاهبرداری میلیاردی از معلولان و سالمندان در استان سمنان شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی فرزندان شبه‌خانواده بهزیستی خراسان‌رضوی نایب‌قهرمان کشور شدند افزایش همکاری‌های توان‌بخشی و درمانی بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی زنان دارای معلولیت و رنج مضاعف حضور گسترده معلولان پای صندوق‌های رای (۸ تیر ۱۴۰۳) + عکس شما از شنبه رئیس جمهور هستید یادی از عبدالله هنری؛ مردی که از معلولیت پل ساخت همه چیز درباره غربالگری شنوایی نوزدان تا یک ماهگی مستمری خرداد کمک هزینه لوازم بهداشتی معلولان واریز شد (چهارم تیر ماه ۱۴۰۳) مردم خراسان‌رضوی ۱۵۰۰ رأس دام به کمیته امداد اهدا کردند مستمری حق پرستاری خردادماه معلولان واریز شد (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) مجلس یازدهم و اشتباهات فاحش در قبال افراد دارای معلولیت | چرا ماده ۲۷ اجرا نشد؟ تکلیف سنگین رئیس جمهور آینده در موضوع حمایت از حقوق معلولان عضویت معلولان در کتابخانه ملی لغو نشده است جدیدترین رنکینگ ورزشکاران دارای معلولیت تکواندو اعلام شد | پاراتکواندوکار ایران در صدر جهان ایستاد حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تعداد کودکان کار و خیابان را اتباع تشکیل می‌دهند چرا امتحانات نهایی دانش‌آموزان استثنائی به صورت ویژه برگزار نشد؟
سرخط خبرها

فعالیت ۲۲۴ مرکز خیریه رسمی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۲۸۶۴
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
فعالیت ۲۲۴ مرکز خیریه رسمی در خراسان رضوی
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به ١۴ شهریور روز جهانی خیریه، گفت: ۲۲۴ خیریه در استان خراسان رضوی تحت نظارت بهزیستی فعالیت می‌کنند.

دکتر مسعود فیروزی در گفت و گو با شهرآرانیوز با بیان اینکه با تقویت انگیزه جهادی می‌توان در جهت رفع محرومیت‌زدایی گام‌های موثری برداشت، گفت: بسیارند خیریه‌هایی که مجوز تاسیس خود را از بهزیستی نگرفته‌اند و تحت نظارت این سازمان نیستند اما همواره از هیچ حمایت و کمکی برای خدمت‌رسانی به جامعه هدف این سازمان دریغ نکرده‌اند؛ در تامین اقلام معیشتی مددجویان، جهیزیه و و سایل کمک توانبخشی به بهزیستی همواره کمک‌های قابل توجه و مداومی داشته‌اند.

وی افزود: حوزه فعالیت موسسات خیریه‌ای که از بهزیستی مجوز دریافت می‌نمایند به دو بخش عام و تخصصی تقسیم می‌شود. خیریه‌های عام المنفعه در هنگام تاسیس، حوزه فعالیت، هدف از تشکیل و راه‌های رسیدن به هدف را در اساسنامه تنظیم و به ثبت می‌رسانند و در راستای جذب مشارکت‌های مردمی برای گروهی که در اساسنامه خود ذکر کرده‌اند از قبیل زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت و... خدمت‌رسانی و فعالیت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی درخصوص خیریه‌هایی که به‌صورت تخصصی فعالیت می‌کنند، گفت: هدف این خیریه‌ها ایجاد مراکز روزانه یا شبانه‌روزی است و به‌صورت تخصصی در یک حوزه فعالیت می‌کنند به طور مثال مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی یا مراکزی نظیر فیاض بخش، همدم فتح‌المبین، شهید بهشتی و... که به افراد دارای معلولیت ارائه خدمت می‌نمایند، از جمله خیریه‌هایی هستند که به صورت تخصصی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بهره‌مندی از ظرفیت و توان خیرین نقش بسزایی در ارائه خدمات بهتر به محرومان و نیازمندان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایفا می‌نماید، گفت: منابع مالی بهزیستی محدود و نیازهای جامعه هدف نامحدود است، لذا نیازمند حمایت خیرین دریادل در تمامی حوزه‌ها و در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به جامعه هدف می‌باشیم. یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم بحث مردمی‌سازی است، بنابراین در سازمان بهزیستی تلاش می‌شود تا از حمایت خیرین، نیکوکاران و عامه مردم در خدمت‌رسانی به نیازمندان و گروه‌های هدف‌،کمک بگیریم. .

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->