درخشش فیلم کوتاه سَر، در جشنواره فیلم رشد زنان سینماگری که بیشترین تجربه حضور در هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر را دارند درگذشت چارلز شایر، کارگردان مطرح سینما آغاز ثبت‌نام رسانه‌های دیداری و شنیداری در چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر درباره محمود پاک‌نیت، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امروز ۷۲ ساله شد نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد نگاهی به نمایشگاه نقاشی خط «با من بخوان» که این روز‌ها در نگارخانه «آسمان» برپاست قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت معرفی نامزد‌های بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر فجر + اسامی «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر!
سرخط خبرها

انتشار فراخوان شانزدهمين جشنواره بین‌المللی پژوهش‌ فرهنگی

  • کد خبر: ۱۸۴۲۴۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۸
انتشار فراخوان شانزدهمين جشنواره بین‌المللی پژوهش‌ فرهنگی
فراخوان شانزدهمين جشنواره بین‌المللی پژوهش‌ فرهنگی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فراخوان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی منتشر شد و پژوهشگران داخلی و خارجی می‌توانند تا نیمه مهر ۱۴۰۲ آثار پژوهشی خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در محور‌های فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، پژوهش‌های دینی و اسلامی و فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی برگزار می‌شود و آثاری که در یکی از محور‌های فراخوان و در فاصله فروردین ۱۳۹۸ تا شهریور ۱۴۰۲ (در بخش داخلی) و از سال ۲۰۱۹ تا سال ۲۰۲۳ (در بخش بین‌الملل) انجام شده‌اند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.

آثار پژوهشی می‌توانند در قالب طرح‌پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی (پُراستناد) و گزارش سیاستی باشند و آثار آسیب‌شناسانه، کاربردی  و شامل ارائه راهکار در اولویت هستند. ضمن این که آثار ترجمه‌ای در انتخاب پژوهش فرهنگی شرکت داده نمی‌شوند.

گفتنی است جایزه ویژه جشنواره نیز با نام زنده‌یاد «عماد افروغ» به اثر برگزیده در حوزه نقد و سیاستگذاری فرهنگی اهدا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را از طریق تارنمای جشنواره به نشانی ifcr.ir ارسال کنند و دبیرخانه جشنواره در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی تهران، خیابان ولیعصر (عج)، خیابان دمشق، شماره ۹ و با شماره تلفن ۸۸۹۱۹۱۷۹ پاسخگوی پرسش‌های علاقمندان به شرکت در این جشنواره خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->