تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها

سالادی که هم سیر می‌کند و هم رژیمی است

  • کد خبر: ۱۸۴۵۹۷
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
سالادی که هم سیر می‌کند و هم رژیمی است
با مصرف این سالاد در هر وعده هم سیر می‌شوید و هم سلامت‌تان را تضمین می‌کنید.

به گزارش شهرآرانیوز وقتی موضوع رژیم گرفتن مطرح می‌شود، اولین غذای کم‌کالری که به ذهنمان می‌رسد، انواع سالادهاست که معمولا کلم و هویج از اجزای اصلی آن هستند، ولی بیشتر آن‌هایی که تازه شروع به رژیم گرفتن می‌کنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمی‌شوند، شاکی هستند.
سالاد

اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید. ذرت و نخودفرنگی این سالاد حسابی شما را سیر می‌کند.

مواد لازم برای ۳ نفر

۱ عدد کلم سفید کوچک
۱ عدد کلم قرمز کوچک
۲ /۱ پیمانه نخودفرنگی
۲ /۱ پیمانه خیارشور
۲ عدد هویج متوسط
۲ /۱ پیمانه ذرت
۲ ق س سس ماست
۲ ق س آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. کلم‌ها را خوب شسته و روی تخته آشپزخانه بگذارید. با چاقویی تیز آن‌ها را به خلال‌های نازک برش بزنید. البته اگر دوست داشتید، می‌توانید به جای برش زدن، آن‌ها را ریز خرد کنید.

۲. خیارشور‌ها را هم شسته، آن‌ها را نگینی ریز خرد کنید. در کاسه‌ای بریزید. هویج‌ها را هم پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید. البته خلال‌های نازک هم زیباتر و مجلسی هستند.

۳. نخودفرنگی را در ظرفی از آب جوش ریخته و با حرارت متوسط و بدون درب بپزید. ذرت را هم دانه کرده و دانه‌های ذرت را نیز آب‌پز کنید. بعد از اینکه سبزیجات پخته شدند، آن‌ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

۴. در یک کاسه بزرگ سس ماست را بریزید. آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. حالا نوبت افزودن سبزیجات است. اول کلم‌ها را بریزید و خوب هم بزنید.

۵. در ادامه مرحله مخلوط کردن، سبزیجات خام دیگر مثل هویج را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آن با سس، خیارشور را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۶. مرحله آخر اضافه کردن سبزیجات پخته (ذرت و نخودفرنگی) است. چون زیاد هم‌زدن ممکن است نخود‌ها را له کند، پس از اینکه کمی هم زدید و با سس مخلوط شدند، کافی است.

می‌توانید برای سالاد از ذرت و نخودفرنگی تازه که در بازار هست، استفاده کنید و اگر فصل این سبزیجات نبود، از کنسرو آن‌ها هم می‌شود استفاده کرد.

بهتر است پس از درست کردن سالاد و زدن سس، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا هم مزه سس به خورد مواد برود و هم اینکه این سالاد باید به صورت خنک سرو شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->