احضار سفیر ایران در برلین به وزارت خارجه آلمان اجازه رهبر انقلاب به استفاده از نصف سهم امام (ع) برای مردم مظلوم جنوب لبنان فرزندان مقام معظم رهبری در دفتر حزب الله در تهران حضور یافتند رئیس جمهور به قطر سفر کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) + فیلم عارف با ایرانیان مقیم ارمنستان دیدار کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) توضیح معاون اجرایی رئیس‌‎جمهور در خصوص بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام متقاضیان برای دریافت سند رسمی املاک مسکونی در بافت روستایی باید به کدام دستگاه مربوط مراجعه کنند؟ ارتش اسرائیل غیر از «گنبد آهنین» از چه سامانه‌های ضدموشکی استفاده می‌کند؟ + عکس اصلاح انتخابات میان‌دوره‌ای و زمان اخذ رأی در انتخابات شوراها وزیر کشور: جمهوری اسلامی مهاجرستیز نیست پزشکیان: بر سر عزت و غرور ملت ایران با کسی شوخی نداریم آیت‌الله جنتی: تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است مجید انصاری: عملیات وعده صادق ۲ در راستای حمایت از شهروندان و سرزمین ماست وزارت دفاع: نیرو‌های مسلح ایران پاسخی سخت و پشیمان‌کننده به رژیم صهیونیستی دادند اسلامی: دیدار گروسی با رئیس‌جمهور نیاز به هماهنگی دارد عراقچی: سیاست ما حمایت از مقاومت است سخنگوی دولت: ساعت شروع به کار ادارات همچنان شناور خواهد بود وزیر ورزش: ورزشگاه آزادی تا پایان پاییز ۱۴۰۳، به بهره‌برداری می‌رسد وزیر دفاع: درصد موفقیت عملیات وعده صادق ۲ بالای ۹۰ درصد بود پذیرش دانشجو توسط دانشگاه‌های افسری ارتش فراکسیون وحدت ملی مجلس دوازدهم تشکیل شد مجلس با اصلاح طرح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات موافقت کرد حضور تعدادی از دانشجویان افسری دانشگاه فراجا در مجلس + فیلم
سرخط خبرها

روایت رئیس دفتر مقام معظم رهبری از لحظه خاکسپاری شهید آرمان علی‌وردی

  • کد خبر: ۱۸۴۸۷۷
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
روایت رئیس دفتر مقام معظم رهبری از لحظه خاکسپاری شهید آرمان علی‌وردی
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین نکوداشت آیت‌الله خزعلی روایت شنیدنی از لحظه خاکسپاری شهید آرمان علی‌وردی و بی‌تابی مادر وی را نقل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله محمد محمدی گلپایگانی عصر دوشنبه در همایش نکوداشت مجاهد بصیر آیت‌الله ابوالقاسم خزعلی گفت: «آرمان علی‌وردی» به عنوان طلبه‌ای که در اغتشاشات سال گذشته حوالی شهرک اکباتان با طرز فجیع و مظلومانه‌ای به شهادت رسید. یکی از مداحان متدین برای حضرت آقا نقل می‌کرد که هنگامی که پیکر پاک آرمان را در قبر گذاشتم. مادرش در بالای قبر خیلی بی‌تابی می‌کرد. به او گفتم مادر جان من این جنازه پاک را در آغوش امام حسین (ع) گذاشتم. با این گفته مادر آرمان آرام شد.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: دو سه روز بعد، فردی که از این قضیه اطلاع نداشت به این مداح می‌گوید در خواب حضرت امام حسین (ع) را دیدم که فرمودند که من جنازه آرمان را به آغوش گرفتم.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین، یادآور شد: دیدید مردم در اربعین چه کردند؟ پای پیاده زیر این آفتاب سوزان به راه افتادند. کسانی که یا حسین (ع) گفتند و به پایش هم ایستادند را در اربعین دیدیم. جمعیت ۲۲ میلیونی راه طولانی را زیر آفتاب راه رفتند و این عشق خاموش شدنی نیست.

وی یادآور شد: رهبری در جای می‌فرمایند که امام حسین (ع) علی اصغرش را در دست گرفته بود و خون‌ها را به سمت آسمان می‌پاشید و می‌فرمود که تحمل این مصیبت برای من آسان است چرا که می‌دانم خدا دارد می‌بیند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: پدرم می‌گفت که مرحوم مقدس اردبیلی کسی بود که پاسخ سوالاتش را در نجف اشرف مستقیم از امیرالمومنین (ع) می‌گرفت. امیرالمومنین می‌گفت برو از فرزندم مهدی بپرس. پدرم می‌گفت کسی پس از مرگ در عالم خواب از مقدس اردبیلی پرسید چه خبر؟ او گفت ما را به تاول پا بخشیدند. موضوع را جویا شدند و فهمیدند که پای پیاده به سفری رفته بوده است.

آیت‌الله محمدی گلپایگانی تأکید کرد: ما باید افتخارات خود را بیشتر و بهتر بشناسیم. مردم بسیاری از آن‌ها را نمی‌شناسند و نمی‌دانند. مقدس اردبیلی، علامه حلی، آخوند خراسانی، آیت الله بروجردی، آیت الله خزعلی و دیگر علمای ما برای نسل جوان ناشناس هستند. کشور ما در این زمینه غنی است چه در علوم دینی و قرآنی و چه در غیر آن.

وی ادامه داد: آیت‌الله خزعلی پس از بازگشت امام (ره) در قم به خدمت ایشان رسید و تمام مراسم امام در فیضیه را اداره کرد. او نسبت به رهبری بسیار فداکار بود.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: ما چقدر آیت‌الله خزعلی را می‌شناسیم؟ این شخصیت برجسته از استقبال امام خمینی (ره) در قم و تا فعالیت‌های دیگر نقش بسزایی داشت و می‌توانیم بگوییم نسبت به رهبری ایشان فدایی بود.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: آیت‌الله خزعلی به عنوان یکی از پرچم‌داران انقلاب و از مقاوم‌ترین مومنان، حق را رعایت می‌کرد و صراحت داشت. از این جهت آیت‌الله خزعلی از چهره‌های محبوب خداست، مستحق برگزاری چنین مراسم‌هایی است.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر با بیان اینکه آیت‌الله خزعلی اهل بکاء بود، تصریح کرد: او استاد ادبیات و یک چهره الهی بود و هیچ غباری از وابستگی به دنیا و یا خلاف دین در او دیده نمی‌شد. او مظهر تقوا و اخلاص بود که معلول مومن بودن است.

امام جمعه موقت تهران، آیت الله خزعلی فقیهی زاهد، عالمی مجاهد، مبارزی نستوه، انقلابی به تمام معنا و خطیبی توانمند خواند و گفت: او با غیرت انقلابی حامی و مدافع ولایت فقیه بود.

در ادامه انسیه خزعلی به بیان ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله خزعلی پرداخت و گفت: شاید ویژگی‌های مهم زندگی او اخلاص و دلدادگی به امیرالمومنین بود. ما این را در تمام حرکات و سکنات زندگی او می‌دیدیم.

فرزند مرحوم آیت‌الله خزعلی یادآور شد: وارستگی از دنیا و وابستگی‌ها یکی دیگر از ویژگی‌های او بود. در شهادت برادرم (حسین خزعلی) این مشهود بود. در بخش دنیوی شاهدیم که کسانی که با زهد زندگی کردند، مورد اتهام قرار می‌گرفتند. شاید اموالشان کمتر از قبل از انقلاب شد. نصف درآمد خود از تدریس را برای نیازمندان کنار می‌گذاشتند. برای هزینه‌های درمان مادر کتابخانه خود فروختند.

خزعلی ادامه داد: عرفان آمیخته با سیاست و انقلاب در او هویدا بود. وحدانیتی که در وجود ایشان تلالو داشت و جلوه‌گر بود. با خستگی زیاد بعد از ده‌ها ساعت کار، نماز شب و دو ساعت بیداری قبل از نماز صبحشان ترک نمی‌شد.

معاون امور زنان رئیس‌جمهور با اشاره به تسلط آیت‌الله خزعلی بر سیاست گفت: خزعلی نخستین اخطار‌ها را منافقان و فتنه‌ها داد.

در پایان این مراسم با حضور آیت‌الله محمدی گلپایگانی، حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی و انسیه خزعلی، از کتاب ولایت فقیه، رونمایی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->