صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

نگاهی به فواید تغذیه‌ای میوه‌های پاییزی

  • کد خبر: ۱۸۷۲۴۹
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
نگاهی به فواید تغذیه‌ای میوه‌های پاییزی
میوه‌های فصل پاییز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند و به همین علت برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها، مورد نیاز بدن و ضروری‌اند.

شادفر | شهرآرانیوز؛  هر کدام از میوه‌های فصل پاییز خواص و فواید خود را دارند. برای نمونه خرمالو برای کاهش وزن، بهبود گردش خون و چربی‌سوزی و انگور برای سلامت پوست و مو مفید است. در ادامه به خواص شگفت‌انگیز تعدادی از محبوب‌ترین میوه‌های پاییزی اشاره شده است.

سیب

این میوه منبعی عالی از فیبر و مفید برای جلوگیری از یبوست است؛ افزون بر این میان‌وعده‌ای عالی و سیرکننده است.

کدو تنبل

کدو تنبل در واقع به‌دلیل ساختار دانه‌دارش که از گیاهان گل‌دار است یک میوه محسوب می‌شود. این میوه به طور طبیعی شیرین و سرشار از ویتامین‌های C و A است که مانند آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است.

گلابی

از نظر محتوای بالای فیبر و مشخصات تغذیه‌ای مانند سیب است. این میوه غنی از ویتامین C، ویتامین K و مس است که همگی می‌توانند با رادیکال‌های آزاد مضر مبارزه و از این طریق از سلول‌های پوست در برابر آسیب شدید محافظت کنند.

انگور

انگور را به تنهایی به‌عنوان میان‌وعده می‌توان میل کرد. خواه انگور قرمز، سبز یا سیاه باشد، انگور منبع غنی آنتی اکسیدان‌ها از جمله آنتوسیانین هستند که مصرف آن با طول عمر مرتبط است. افزون بر این، انگور سرشار از ویتامین C، پتاسیم و ویتامین K است.

خرمالو

پوست خرمالو بسیار نازک و کاملا خوراکی است، بنابراین می‌توان به سادگی آن را شست و مانند یک سیب خورد. خرمالو میوه‌ای گرد و نارنجی است که در اواخر پاییز به بازار می‌آید و ویتامین A، ویتامین C و منگنز بدن شما را تأمین می‌کند. همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند گالیک اسید است. دو ترکیبی که با عملکرد قلبی عروقی و التهاب مرتبط هستند.

انار

انار میوه‌ای قرمز، شیرین و ترش است که حاوی دانه‌های خوش‌طعم زیادی است. دانه‌های انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله فلاونوئیدها، ویتامین K.
ویتامین C، فولات و پتاسیم هستند. می‌توان دانه‌های انار را بیرون آورد و مقداری به ماست، بلغور، جو دوسر یا سالاد اضافه کرد یا آن را به تنهایی خورد.

به

این میوه سرشار از ویتامین C، فیبر، مس، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌ها از جمله کافئویل کوینیک اسید و روتین است. بیشتر مردم از طعم و بافت به، زمانی که آن را می‌جوشانند لذت بیشتری می‌برند بنابراین اگر دوست دارید آن را میل کنید، میوه‌ها را به چهار قسمت برش دهید، هسته و دانه‌ها را خارج کنید، گوشت نرم آن را برش دهید و سپس آن را حدود ۴ درجه بجوشانید. از گوشت و پالپ آن در آب میوه‌ها، تارت ها، پوره‌ها و سایر خوراکی‌های شیرین نیز می‌توان استفاده کرد.

گریپ فروت

از دیگر میوه‌های فصل پاییز گریپ فروت است. این میوه فصل پاییز سرشار از ویتامین C بوده و می‌تواند ۷۵ درصد از ویتامین C روزانه مورد نیاز بدن را تامین کند. گریپ فروت دارای خواص آنتی اکسیدانی است و می‌تواند برای مقابله با رادیکال‌های آزاد تولید شده در بدن مفید باشد. گریپ فروت دارای پکتین بوده و به همین دلیل مانع بالا رفتن کلسترول بد خون می‌شود.

مزیت میوه‌های فصلی در رژیم غذایی

زمانی که میوه‌های فصل از جمله میوه‌های پاییزی را انتخاب می‌کنید، از مواد مغذی بیشتر، به‌خصوص اگر محصولات طبیعی بخرید، بهره‌مند می‌شوید.

مصرف ویتامین C
بسیاری از میوه‌ها سرشار از ویتامین c یا همان آنتی اکسیدان هاهستند که به عملکرد سیستم ایمنی کمک و با آسیب رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند.

سلامت قلب
خوردن میوه‌های غنی از آنتی اکسیدان می‌تواند به متعادل کردن سطح کلسترول و فشار خون کمک کند و در عین حال التهاب بدن را نیز کاهش دهد. این اتفاق باعث بهیوبد عملکرد قلب می‌شود.

مقابله با سرطان
خوردن میوه‌های فصلی به کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های خاص کمک می‌کند.

سلامت استخوان‌ها
خوردن میوه‌های هر فصل، از سلامت استخوان‌ها حمایت و به عملکرد کبد و کلیه‌ها کمک می‌کند.

تأمین فیبر
فیبر به سلامت دستگاه گوارش و روده مانند مبارزه با یبوست، ایجاد احساس سیری، متعادل کردن سطح کلسترول و تغذیه میکروب‌های پروبیوتیک در میکروبیوم روده کمک می‌کند. خوردن فیبر زیاد از وزن سالم نیز حمایت می‌کند.

پشتیبانی از عملکرد شناختی
آنتی اکسیدان‌هایی مانند آنتوسیانین، فلاونوئید‌ها و پلی فنول‌ها که در میوه‌ها یافت می‌شوند عملکرد مغز را تقویت می‌کنند و زوال شناختی را کاهش می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->