پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن‌بست در مذاکرات دوحه خبر دادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴
سرخط خبرها

اجرای یک میلیون هکتار طرح آبخیزداری در استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۷۲۶۷
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
اجرای یک میلیون هکتار طرح آبخیزداری در استان خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی از اجرای یک میلیون هکتار طرح آبخیزداری در استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: در صورت امکان این آمادگی وجود دارد در مدت سه سال مابقی طرح مطالعه شده آبخیزداری نیز در استان اجرا شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری صبح امروز در جلسه ویدئو کنفرانس با معاون اول رئیس جمهور در خصوص پروژه‌های آبخیزداری خراسان رضوی گفت: وسعت استان خراسان رضوی ۱۱.۶ میلیون هکتار است که ۸.۲ این اراضی ملی است.

وی گفت: ۵.۷ میلیون هکتار از این اراضی نیاز به آبخیزداری در سطح استان دارد. از این عدد ۲.۷ میلیون هکتار آن مطالعه شده است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه میانگین بارش باران در استان زیر ۲۰۰ میلیمتر در سال است، گفت: متاسفانه در دو سال گذسته نیز دچار خشکسالی مفرط شده ایم و میانگین بارش باران در همین مدت زمان در دشت مشهد حدود ۷۵ میلیمتر شد.

نظری با تاکید بر اینکه شرایط استان خراسان رضوی و مشهد، شرایط بسیار حساسی است، افزود: نسبت به آنچه ما نیاز داریم و زمینه آبخیزداری در سطح استان وجود دارد، حتما باید اقدام فوق‌العاده و جهادی لازم است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه آنچه در خصوص آبخیزداری تاکنون اجرا شده، یک میلیون هکتار است، ادامه داد: حدود ۲ هزار و ۱۰۰ سازه در این یک میلیون هکتار پیاده سازی شده که ۵۰۰ میلیون مترمکعب از روان آب‌ها را مدیریت می‌کند. همچنین وسعت اراضی در دست اجرا نیز ۷۰۰ هزار هکتار است.

نظری افزود: آنچه با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تفاهم شده است اجرای ۷۶۰ هزار هکتار با اعتبار ۲.۵ همت است. مدت زمان این تفاهم نامه سه ساله است و امیدواریم عملیاتی شود.

به گفته استاندار خراسان رضوی، ۶ هزار و ۹۷۰ رشته قنات در استان وجود دارد که ۵۰ درصد آن نیاز به احیا دارد و در برنامه ۲ هزار قنات در دستور کار برای احیا قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در استان خراسان رضوی نیز ۲ هزار و ۵۹۶ روستای بالای ۲۰ خانوار داریم، گفت: احیای قنوات باتوجه به مقرون به صرفه بودن و مشخصات خاص، در یک بازه زمانی معین در دستور کار گذاشته بشود. همچنین پیشنهاد می‌دهیم هرآنچه تا الان مطالعه و آماده برای عملیات آبخیزداری است را در دستور کار قرار دهیم که طی سه سال جمع بندی شود.

وی افزود: پیشنهاد مطرح شده استاندار فارس درخصوص مردمی سازی پیشنهاد خوبی است و باید زمینه عملی امکان ورود مردم را ایجاد کنیم. اگر قرار است از زمین‌های پایین دست یا آب جمع آوری شده استفاده کنند این اتفاق اگر بیفتد یک اقدام جهشی خوبی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->