کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد
سرخط خبرها

کلاهبرداری با ارسال ۱۵ هزار پیامک سهام عدالت در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۸۰۱۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
کلاهبرداری با ارسال ۱۵ هزار پیامک سهام عدالت در مشهد
۱۵ هزار پیامک باعنوان «جاماندگان ثبت‌نام سهام عدالت» برای شهروندان فرستاده بودند و لینک ثبت‌نام هم زیر متن پیامک وجود داشت.

سهیل دیبا | شهرآرانیوز ۱۵ هزار پیامک باعنوان «جاماندگان ثبت‌نام سهام عدالت» برای شهروندان فرستاده بودند و لینک ثبت‌نام هم زیر متن پیامک وجود داشت. از آنجایی‌که هنوز افراد زیادی سهمی از سهام عدالت ندارند و موضوع ثبت‌نام جدید، گاه‌گداری در فضای رسانه‌ای کشور داغ می‌شود و ابهامات زیادی دارد، افراد زیادی روی لینک کلیک کرده و با طناب پوسیده چند کلاهبردار به تله افتادند و شیادان با دسترسی به حساب تعداد زیادی از شهروندان از هر حساب بین یک تا دو میلیون تومان سرقت کردند.

اولین گزارش این سرقت‌ها را شهروندان مشهدی به پلیس اعلام کردند و با افزایش تعداد شاکیان، سریالی‌بودن این پرونده ثابت شد. سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد، پیگیری پرونده را به گروهی از کارشناسان پایگاه سوم پلیس فتای مشهد سپرد.

آغاز یک عملیات بزرگ

بررسی اظهارات مال‌باختگان نشان داد که همه آن‌ها فریب پیامک ثبت‌نام سهام عدالت را خورده‌اند و پس از واردشدن به لینک ثبت‌نام تمام اطلاعات هویتی و حتی کارت‌های بانکی خود را نیز ثبت کرده بودند. این افراد در حالی منتظر پیامک تأیید ثبت‌نام بودند که متوجه برداشت‌های غیرمجاز از حسابشان شده و بلافاصله برای شکایت به پلیس مشهد مراجعه کردند.

کارشناسان پلیس فتای مشهد با دریافت این اطلاعات و سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده از کلاهبرداران، با استفاده از مهندسی اجتماعی موفق به ردزنی دو متهم این پرونده شدند و پس از هماهنگی‌های لازم، این افراد را که دو جوان نوزده و بیست‌ساله هستند، در دو عملیات جداگانه در مشهد دستگیر کردند.

پسرخاله‌های شیاد

با آغاز بازجویی از متهمان، مشخص شد که آن‌ها با یکدیگر پسرخاله هستند. آن‌ها در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند، اما در رویارویی با ادله و مستندات دیجیتالی به دست آمده از آن‌ها، به کلاهبرداری با ترفند فیشینگ با استفاده از ربات‌های تلگرامی آلوده اعتراف کردند.

در ادامه، این متهمان دیگر متهم این پرونده را که اتفاقا سرشاخه اصلی این باند است به پلیس لو دادند و اعتراف کردند که او بدافزار‌ها را طراحی و در اختیار آن‌ها می‌گذاشته است.

تحقیقات پلیسی همچنین نشان داد که متهمان تحصیلات دانشگاهی ندارند، اما نحوه استفاده از ربات‌ها و بدافزار‌های جعلی را در فضای سایبر فراگرفته‌اند.

دستگیری مغز متفکر باند

در ادامه این عملیات با اطلاعات تکمیلی، بلافاصله کارشناسان پلیس فتا با هماهنگی‌های لازم قضایی سرکرده این باند فیشینگ را که جوانی بیست‌ساله است با نیابت قضایی در یکی از شهر‌های هم‌جوار مشهد دستگیر و در بازرسی از منزلش، دو دستگاه گوشی تلفن همراه حاوی ربات‌های درگاه‌ساز بانکی و بدافزار‌های ساخت پیامک با محتوای سهام عدالت استخراج شد. در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که سرکرده باند و دو همدستش با طراحی لینک مشاهده سهام عدالت متصل به ربات تلگرامی، با ارسال بیش از ۱۵‌هزار پیامک جعلی حساب کاربران را خالی کرده‌اند.

در این رابطه تاکنون پنجاه نفر از مال‌باخته‌ها شناسایی شده‌اند که تحقیقات برای دیگر مال‌باخته‌ها با هماهنگی مقام قضایی در آزمایشگاه پلیس فتا ادامه دارد. برابر مستندات به دست آمده در آزمایشگاه ادله دیجیتال پلیس فتا تاکنون حدود هزار‌حساب بانکی که اعضای این باند به آن‌ها برای برداشت غیرمجاز دسترسی پیدا کرده بودند، شناسایی شده و تحقیقات برای شناسایی مال‌باختگان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->