محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کلاهبرداری با ارسال ۱۵ هزار پیامک سهام عدالت در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۸۰۱۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
کلاهبرداری با ارسال ۱۵ هزار پیامک سهام عدالت در مشهد
۱۵ هزار پیامک باعنوان «جاماندگان ثبت‌نام سهام عدالت» برای شهروندان فرستاده بودند و لینک ثبت‌نام هم زیر متن پیامک وجود داشت.

سهیل دیبا | شهرآرانیوز ۱۵ هزار پیامک باعنوان «جاماندگان ثبت‌نام سهام عدالت» برای شهروندان فرستاده بودند و لینک ثبت‌نام هم زیر متن پیامک وجود داشت. از آنجایی‌که هنوز افراد زیادی سهمی از سهام عدالت ندارند و موضوع ثبت‌نام جدید، گاه‌گداری در فضای رسانه‌ای کشور داغ می‌شود و ابهامات زیادی دارد، افراد زیادی روی لینک کلیک کرده و با طناب پوسیده چند کلاهبردار به تله افتادند و شیادان با دسترسی به حساب تعداد زیادی از شهروندان از هر حساب بین یک تا دو میلیون تومان سرقت کردند.

اولین گزارش این سرقت‌ها را شهروندان مشهدی به پلیس اعلام کردند و با افزایش تعداد شاکیان، سریالی‌بودن این پرونده ثابت شد. سرهنگ احمد نگهبان، فرمانده انتظامی مشهد، پیگیری پرونده را به گروهی از کارشناسان پایگاه سوم پلیس فتای مشهد سپرد.

آغاز یک عملیات بزرگ

بررسی اظهارات مال‌باختگان نشان داد که همه آن‌ها فریب پیامک ثبت‌نام سهام عدالت را خورده‌اند و پس از واردشدن به لینک ثبت‌نام تمام اطلاعات هویتی و حتی کارت‌های بانکی خود را نیز ثبت کرده بودند. این افراد در حالی منتظر پیامک تأیید ثبت‌نام بودند که متوجه برداشت‌های غیرمجاز از حسابشان شده و بلافاصله برای شکایت به پلیس مشهد مراجعه کردند.

کارشناسان پلیس فتای مشهد با دریافت این اطلاعات و سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده از کلاهبرداران، با استفاده از مهندسی اجتماعی موفق به ردزنی دو متهم این پرونده شدند و پس از هماهنگی‌های لازم، این افراد را که دو جوان نوزده و بیست‌ساله هستند، در دو عملیات جداگانه در مشهد دستگیر کردند.

پسرخاله‌های شیاد

با آغاز بازجویی از متهمان، مشخص شد که آن‌ها با یکدیگر پسرخاله هستند. آن‌ها در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند، اما در رویارویی با ادله و مستندات دیجیتالی به دست آمده از آن‌ها، به کلاهبرداری با ترفند فیشینگ با استفاده از ربات‌های تلگرامی آلوده اعتراف کردند.

در ادامه، این متهمان دیگر متهم این پرونده را که اتفاقا سرشاخه اصلی این باند است به پلیس لو دادند و اعتراف کردند که او بدافزار‌ها را طراحی و در اختیار آن‌ها می‌گذاشته است.

تحقیقات پلیسی همچنین نشان داد که متهمان تحصیلات دانشگاهی ندارند، اما نحوه استفاده از ربات‌ها و بدافزار‌های جعلی را در فضای سایبر فراگرفته‌اند.

دستگیری مغز متفکر باند

در ادامه این عملیات با اطلاعات تکمیلی، بلافاصله کارشناسان پلیس فتا با هماهنگی‌های لازم قضایی سرکرده این باند فیشینگ را که جوانی بیست‌ساله است با نیابت قضایی در یکی از شهر‌های هم‌جوار مشهد دستگیر و در بازرسی از منزلش، دو دستگاه گوشی تلفن همراه حاوی ربات‌های درگاه‌ساز بانکی و بدافزار‌های ساخت پیامک با محتوای سهام عدالت استخراج شد. در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که سرکرده باند و دو همدستش با طراحی لینک مشاهده سهام عدالت متصل به ربات تلگرامی، با ارسال بیش از ۱۵‌هزار پیامک جعلی حساب کاربران را خالی کرده‌اند.

در این رابطه تاکنون پنجاه نفر از مال‌باخته‌ها شناسایی شده‌اند که تحقیقات برای دیگر مال‌باخته‌ها با هماهنگی مقام قضایی در آزمایشگاه پلیس فتا ادامه دارد. برابر مستندات به دست آمده در آزمایشگاه ادله دیجیتال پلیس فتا تاکنون حدود هزار‌حساب بانکی که اعضای این باند به آن‌ها برای برداشت غیرمجاز دسترسی پیدا کرده بودند، شناسایی شده و تحقیقات برای شناسایی مال‌باختگان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->