پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

آغاز طرح آموزش ویژه ۴ سال اول زندگی

  • کد خبر: ۱۹۴۲۲۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
آغاز طرح آموزش ویژه ۴ سال اول زندگی
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده از اجرا و کلید خوردن طرح آموزش و مشاوره ویژه چهارسال اول زندگی با هدف پیشگیری از طلاق در بین زوجین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز انسیه خزعلی روز دوشنبه در جمع مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان همدان افزود: اجرای این برنامه به کاهش طلاق که از معضلات و آسیب‌های مهم اجتماعی است، کمک می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های در دست اجرا در راستای تقویت نهاد خانواده، گفت: رویداد ملی «خانواده و فرهنگ عامه» با تشکیل ۹ کارگروه و محور در همه استان‌ها در حال اجرا است و سال اینده اختتامیه آن برگزار می‌شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه با پشتیبانی نهاد‌های دولتی انجام می‌شود تا همه مسائل خانواده مورد بررسی و رصد قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: مدیریت و موفقیت خانواده، تربیت دینی خانواده، مد و لباس خانواده، رسانه و خانواده، تغدیه و سفره خانوادگی، بازی و اوقات فراغت خانواده، اصالت و فرهنگ خانواده، سلامت خانواده و جمعیت و نشاط خانواده از جمله مسائلی است که باید در این رویداد مورد توجه قرار گیرد.

خزعلی با تاکید بر اینکه باید در این رویداد از حرکت خودجوش مردمی استفاده کرد و مردم وارد کار شوند، ادامه داد: این رویداد در سطح ملی تا یک سال متناسب با بوم و منطقه جغرافیایی استان‌ها برگزار می‌شود و سال آینده اختتامیه آن به شکل بین‌المللی برگزار خواهد شد.

بیشتر مشکلات جامعه در حوزه جمعیت به موضوعات فرهنگی بازمی گردد

وی با بیان اینکه بیشترین مشکلات جامعه ما در حوزه جمعیت علاوه بر مسایل اقتصادی به موضوعات فرهنگی بازمی گردد، افزود: در بحث کاهش جمعیت بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته تنها ۳۰ درصد مشکلات مربوط به بخش اقتصادی است و بخش عمده‌ای از آن به مباحث فرهنگی گره خورده است.

خزعلی با بیان اینکه دهه شصتی‌ها پنجره جمعیتی خاص ما به شمار می‌روند و نیازمند پشتیبانی هستند، گفت: در این راستا برای ترویج ازدواج آسان، این طرح را از روستا‌ها و دهه شصتی‌ها آغاز کردیم و تسهیلات ویژه‌ای به زوج‌های دهه شصتی در سال جاری ارائه می‌شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف هستند قانون جمعیت جوانی را اجرا کنند چراکه در ارزشیابی‌ها و جشنواره شهید رجایی این موضوع به طور جدی ملاک عمل قرار می‌گیرد.

خزعلی درباره تصویب اختصاص یک درصد از بودجه دستگاه‌های دولتی برای زنان و خانواده، افزود: مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی باید این بودجه را برای اجرا و پیشبرد برنامه‌های مربوط به بانوان اختصاص دهند.

وی توجه به زنان روستایی را از اولویت‌های مهم برشمرد که موجب مهاجرت معکوس می‌شود و ابراز امیدواری کرد: ایجاد امکانات برای زنان روستایی در برنامه هفتم توسعه به مرحله نهایی برسد.

فراهم کردن زمینه رشد و شکوفایی استعداد زنان روستایی با اجرای طرح آزر

معاون رییس جمهور از اجرای طرح آزر (آموزش زنان روستایی) در بیشتر استان‌های کشور خبر داد و اظهار کرد: با این طرح سطح پوشش تحصیلی دختران و زنان روستایی و عشایری ارتقا می‌یابد.

خزعلی یادآور شد: افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران روستایی و عشایری (بازمانده از تحصیل)، فراهم کردن زمینه‌های رشد و شکوفایی استعداد‌ها و توانمندی‌های آن‌ها و ارتقای کمی و کیفی شاخص‌های دسترسی به منابع و امکانات بویژه در حوزه آموزش برای زنان و دختران روستایی و عشایری از اهداف این طرح است.

وی در ادامه از مسوولان دستگاه‌های اجرایی خواست مشاوران امور بانوان را در تصمیم سازی و تصمیم گیری‌ها دخالت دهند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یاد و خاطره بانو مرضیه دباغ بانوی مبارز انقلابی و از چهره‌های شاخص فرهنگی همدان را گرامی داشت و با اشاره به فعالت‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وی، گفت: مقام معظم رهبری فعالیت این بانوی مبارزه را به خوبی تبیین کردند و زنان ما باید از این الگو‌ها و نمونه‌های بی نظیر استفاده کنند.

در این نشست تعدادی از مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی برخی از مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند.

ناعادلانه بودن مزایا، بازنشستگی با ۲۵سال خدمت، نداشتن حق عائله مندی و اولاد، نداشتن امکانات رفاهی و تفریحی از جمله مشکلات مطرح شده در این نشست بود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده برای شرکت در نخستین نشست بین المللی زنان ایرانی معماران تمدن ساز در نهضت ترجمه (جهاد تبیین در الگوی سوم) با حضور فرهیختگانی از ۱۵کشور جهان به همدان سفر کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->