دو هنرمند مشهدی در میان چهره‌های برتر هنر انقلاب ورکشاپ کاریکاتور «بررسی کاریکاتور مطبوعاتی ایران» در مشهد برگزار شد اکران آثار جدید باشگاه فیلم رویش در سینمای مهر کوهسنگی مشهد قسمت ۲۰ فصل ۷ پایتخت، ۱۴+ سال است! + جزئیات شعر عطار؛ سرشار از معنا برای هنر ایرانی | گپ و گفتی با هنرمندان هنرهای تجسمی درباره عطار و تأثیر اشعارش بر زندگی امروزی سریال هندی دهیاری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد: هیچ شاعر دیگری را نمی توانید جای عطار بگذارید معرفی هیئت انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال ۱۴۰۳ هنر انقلاب صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ فیلم کوتاه پس از پدر، در راه مسکو اکران سیار فیلم صیاد هم‌زمان با روز ارتش در سال ۱۴۰۴ معرفی ۴ هزار و ۵۰۰ هنرمند از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی زمان اکران آنلاین فیلم هفت بهارنارنج با بازی علی نصیریان مشخص شد انتشار فراخوان هفته فیلم و عکس انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد با نام خلیج‌فارس آغاز پخش فصل ۲ سریال آخرین بازمانده فیلم کوتاه «برنده» راهی سه جشنواره خارجی شد سفری درونی به سوی حقیقت مطلق، با عطار
سرخط خبرها

خلاقیتی از دل زباله‌ها

  • کد خبر: ۱۹۴۴۴
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۵
خلاقیتی از دل زباله‌ها
انباشته شدن حجم زیادی از بطری‌ها و کیسه‌های پلاستیکی در نزدیکی فاضلاب‌های «لاگوس» ـ کلان‌شهر نیجریه ـ سبب شده تا یک هنرمند تجسمی به فکر تغییر دادن این شرایط بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رویترز، «آدیمی امانوئل» هنرمند ۲۳ ساله‌ای است که شغل اصلی‌اش ساخت مجسمه است، اما از سال گذشته ساخت کوله‌پشتی با جمع‌آوری زباله‌های پلاستیکی را آغاز کرده است.

 

این هنرمند که ساخت محصولات جدید با استفاده از ضایعات پلاستیکی را روش مناسبی برای بالا بردن آگاهی مردم نسبت به تاثیرات مخرب تولید پلاستیک بر محیط زیست می‌داند، در ماه نوامبر خط تولید کیف، کیف پول و جعبه‌های هدیه‌ای را راه انداخت که با استفاده از ۲۰ درصد چرم و ۸۰ درصد زباله‌های پلاستیکی ساخته می‌شوند.

 

او قطعات پلاستیک‌های استفاده شده‌ای همچون قطعات فریم‌های عکس را اغلب از کارگاه‌های کوچک جمع‌آوری می‌کند، سپس آن‌ها را متناسب با طراحی محصولاتش رنگ می‌کند، شکل می‌دهد و به کیف‌های چرمی می‌چسباند.

 

 

 

کیف‌های او بین ۸ الی ۳۰ هزار دلار به فروش می‌روند.

 

زباله‌های پلاستیکی شامل کیسه‌های پلاستیکی، بسته‌بندی‌های پلاستیکی غذا و نوشیدنی در  اغلب نقاط شهر «لاگوس» است که حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد.

 

مجراهای آبی که از این شهر به خلیج «گینه» می‌رسند نگرانی‌های بسیاری را درباره حجم زباله‌های پلاستیکی که از این شهر به دریا ریخته می‌شود ایجاد کرده است.

 

نیجریه نهمین کشور با بیشترین آلودگی دریاها در اثر زباله‌های پلاستیکی محسوب می‌شود.

 

قانون‌گذاران این کشور در تلاشند تا قوانینی را برای غیرقانونی اعلام کردن تولید پلاستیک به تصویب برسانند. در حال حاضر استفاده از کیسه‌های پلاستکی در بسیاری از نقاط آفریقا ممنوع شده‌ است. «کنیا» یکی از سختگیرانه‌ترین قوانین جهان را برای تولید و یا فروش کیسه‌های پلاستیکی دارد که جریمه رعایت نکردن آن تا ۴ ماه زندان و مبلغ ۴۰ هزار دلار را شامل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->