دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خانواده در اسلام و تعلیم و تربیت مهم ترین رکن است

  • کد خبر: ۱۹۷۵۱۹
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۲
خانواده در اسلام و تعلیم و تربیت مهم ترین رکن است
مدیر کل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به صوت ویژه به نقش خانواده در این دستگاه پرداخته شده است. 
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، عاطفه سادات مدبرنژاد در چهاردهمین گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش وپرورش در مشهد گفت: خانواده در اسلام و نیز در تعلیم و تربیت مهم‌ترین رکن است، اگر خانه، مدرسه و مسجد در کنار یکدیگر قرار بگیرند می‌توانیم شاهد اتفاقات بسیار خوبی در نظام تعلیم و تربیت باشیم.

وی گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به صوت ویژه به نقش خانواده در این دستگاه پرداخته شده، در راهکار ۴-۴ سند تحول بنیادین بیان شده است که ما در دستگاه تعلیم و تربیت باید به دنبال افزایش میزان مشارکت خانواده‌ها در فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدرسه باشیم و از طرفی نیز خدمات مشاوره‌ای به خانواده‌ها ارائه شود تا بتوانیم آن‌ها را با اهداف و روش‌های تربیتی خانواده و مدرسه همسو کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا در اداره کل انجمن و اولیا و مربیان برنامه و رویداد مدرسه، منزل، تعالی محصل پیش بینی و طراحی شده است. این رویداد در دو گام تحول آفرین و تعالی بخش به سوی جلو حرکت می‌کند.

مدبرنژاد افزود: اولین گام آن اهدای ۱۰۰ هزار جلد کتاب انتشارات انجمن اولیا و مربیان به مدارس سراسر کشور برای تجهیز کتابخانه‌های پیوند و با اولویت مدارسی خواهد بود که دارای اتاق ویژه گفت وگو برای اولیا و مربیان است.

وی ادامه داد: گام دوم این رویداد ارائه خلاقیت ها، نوآوری‌ها و فعالیت‌های بدیع، اثربخش و قابل انتقال به خانواده‌ها و انجمن اولیا و مربیان برای تحقق خانواده محوری در نظام تعلیم و تربیت است که امیدواریم با همکاری مدیران کل در سراسر کشور با این طرح، بتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم و الگو‌هایی به دست آوریم که قابل تعمیم به سراسر کشور باشند.

مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در حوزه زنان در وزارت آموزش و پرورش کار بسیار بزرگی صورت گرفته است، تمامی اسناد بالادستی اعم از گفتمان انقلاب، قانون اساسی، چرخش‌های تحول آفرین، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند انتظار رئیس جمهور از آموزش و پرورش و ... بررسی شده و بر اساس آن برخی از اولویت‌ها برای کار در حوزه زنان بر هفت محور اساسی استخراج شده است.

وی اضافه کرد: اولین محور آن برنامه ریزی برای زیست عفیفانه، حیا و عفاف و حجاب است. دومین محور رصد و سنجش وضعیت بانوان فرهنگی، دانش آموزان، دانشجومعلمان و والدین است. سومین محور بسترسازی برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است. محور بعدی آن بسترسازی برای تقویت هویت اسلامی ایرانی در زمینه خانواده‌ها و دختران با رویکرد الگوی سوم زن مسلمان است و محور دیگر آن زمینه سازی برای تقویت و پایداری خانواده‌هاست.

مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش در پایان عنوان کرد: اگر می‌خواهیم جامعه سالم داشته باشیم باید سلامت خانواده مدنظر قرار بگیرد و محور سلامت خانواده نیز مادر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->