بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) چرا ناپدید شدن محتوای آنلاین یک بحران جهانی است؟ واکنش مردم به قیمت گذاری توکن همستر | ایردراپی که همه را ناامید کرد! عذرخواهی وحید شمسایی و حسین طیبی بابت حذف‌ از جام جهانی فوتسال ازبکستان ماهواره چمران ۱ آماده انجام ماموریت اصلی (۵ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳) توکن‌های همسترکامبت به کیف پول کاربران منتقل شد | برداشت از طریق دکمه Direct claim چگونه است؟ توکن همستر کامبت لیست شد + قیمت اولیه گوگل سه میلیارد دلار داد تا دوباره این نوابغ را استخدام کند زمان عرضه ریمستر بازی Horizon Zero Dawn مشخص شد + ویدئو استفاده پلیس از ابزار هوش مصنوعی که ۸۱ سال زمان حل پرونده‌ها را به ۳۰ ساعت کاهش می‌دهد سم آلتمن می‌گوید تا رسیدن به هوش مصنوعی بسیار پیشرفته فاصله زیادی نداریم
سرخط خبرها

آیا عینک واقعیت افزوده شرکت متا پیشرفته‌ترین محصول الکترونیکی تاریخ خواهد بود؟

  • کد خبر: ۲۰۲۱۱۲
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۰
آیا عینک واقعیت افزوده شرکت متا پیشرفته‌ترین محصول الکترونیکی تاریخ خواهد بود؟
متا سرمایه‌گذاری هنگفتی درزمینه طراحی عینک‌های واقعیت افزوده انجام داده و به تازگی اندرو باسورث، مدیر ارشد فناوری متا، ادعایی درباره عینک AR آن‌ها مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - عینک متا برای عرضه تجاری تا پایان این دهه میلادی برنامه‌ریزی شده و این شرکت آن را جایگزینی برای گوشی‌های هوشمند می‌داند. 

درحال‌حاضر هیجان زیادی پیرامون عینک ری-بن متا وجود دارد. این عینک با دوربین و بلندگو‌های داخلی عرضه شده است و کاربران می‌توانند با آن موسیقی گوش دهند و حتی تماس تلفنی بگیرند. اما متا برنامه جاه‌طلبانه‌تری برای این عینک‌ها دارد؛ این شرکت قصد دارد عینکی طراحی کند که کاربران با داشتن آن دیگر به گوشی‌های هوشمند نیازی نداشته باشند.

اندرو باسورث می‌گوید: «در حوزه محصولات الکترونیکی مصرفی، این محصول می‌تواند پیشرفته‌ترین چیزی باشد که گونه زیستی ما تاکنون تولید کرده است.» به‌احتمال‌زیاد این عینک تا پایان دهه میلادی وارد بازار نخواهد شد. متا درنظر دارد نمونه اولیه این عینک را که با نام «پروژه نازار» شناخته می‌شود، تا سال ۲۰۲۴ عرضه کند. عرضه مدل‌های سبک‌تر و پیشرفته‌تر این عینک برای سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شده است. براساس برخی گزارش‌ها، این عینک‌ها قابلیت‌هایی مانند تعامل با هولوگرام افراد دیگر را ممکن خواهند ساخت.

به گفته باسورث، یکی از موانع اصلی آن‌ها، ایجاد نمایشگر‌هایی شفاف و باکیفیت است که درعین‌حال مقرون‌به‌صرفه باشند. متا همچنین درنظر دارد عینک‌ها را به‌گونه‌ای بسازد که کاربران نیاز کمتری به شارژ آن‌ها داشته باشند.

همچنین باسورث پیشرفت‌های هوش مصنوعی را برای این عینک مفید می‌داند. به گفته او، متا در توسعه این عینک حتماً یک دستیار هوش مصنوعی را درنظر خواهد گرفت؛ البته باسورث جزئیات زیادی در مورد نحوه ادغام هوش مصنوعی در دستگاه ارائه نکرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->