ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۶
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی
سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، ساندویچ و انواع غذا‌های گوشتی استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سس فرانسوی یکی از خوشمره‌ترین سس‌ها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسوی

سس فرانسوی، از محبوب‌ترین سس‌های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذا‌ها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها است.

سس فرانسوی آماده در دسترس است، اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می‌توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه‌ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی، آورده ایم، تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی

آب نصف پیمانه

سرکه (سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب) نصف پیمانه

پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد

سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ

روغن زیتون یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی

مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.

مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می‌شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.

مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.

مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.

سس فرانسوی شما آماده است، می‌توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید!

نکات مهم

اگر می‌خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالاد‌های سبز برسانید، می‌توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.

در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می‌ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می‌شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می‌شود.

به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید، اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.

برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.

هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->