تصادف در جاده سبزوار- نیشابور ۵ مصدوم برجای گذاشت (سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳) بارش برف و باران در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۲۵دی ۱۴۰۳) تردد خودرو‌های پلاک شهرستانی در تهران ممنوع می‌شود؟ ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۲۵ دی ۱۴۰۳) آزادی زندانی محکوم به اعدام پس از ۲۳ سال حبس در پایان هفته خراسان رضوی، میزبان باران و برف می‌شود (۲۵ دی ۱۴۰۳) ویدئو | پدر یا فرمانده؟! کلاهبردار سایت‌های خرید و فروش کالا در مشهد دستگیر شد آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های شمالی کشور (۲۵ دی ۱۴۰۳) دانشگاه درباره مسائل فرهنگی و ارزش‌های اجتماعی، دینی و فرهنگی جامعه مسئول است طهرانچی: دانشگاه آزاد می‌خواهد حیات طیبه را برپا کند کمی «بیشتر»، کمی «کمتر» من، بابا و کارت‌پستال مریم امامی قیمت بلیت قطار‌های مسافری افزایش یافت؟ (۲۴ دی ۱۴۰۳) درس اول: رعایت انسان آنچه باید از طریق توسعه فردی رقم بخورد سالم‌ترین و مغذی‌ترین ماده غذایی جهان دیده شدن یک قلاده شغال در برخی پارک‌های مشهد | هنگام مواجه با حیوانات وحشی چه کاری انجام دهیم؟ تعطیلی برخی مدارس به دلیل شیوع آنفلوآنزا «شایعه» است بسیاری از خدمات ضروری بیماران تحت پوشش «بیمه» نیست لغو سه پرواز رفت و برگشت فرودگاه کرمانشاه به دلیل شرایط نامساعد جوی مسیر (۲۴ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: ۳۶ هزار میلیارد تومان برای تأمین زیرساخت‌های افزایش ظرفیت پزشکی نیاز داریم گرانی دارو گریبان‌گیر بیماران تالاسمی ارتباط بین ویروس تبخال دهان و آلزایمر ارائه خدمات تخصصی به مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه در بیمارستان امام‌رضا (ع) مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) تأمین حدود ۳ هزار میلیون دلار برای واردات دارو امیرعلی اکبری: توله‌شیر را به یگان حفاظت محیط زیست تحویل می‌دهم تصادف مرگ بار در مشهد ماجرای رازآلود پرونده پدر گم شده را فاش کرد | باران پس از ۳۰ سال پدرش را پیدا کرد هزینه نوار تست قند خون به ماهی ۲ میلیون تومان می‌رسد | دوراهی سلامت و هزینه در مسیر درمان دیابتی‌ها
سرخط خبرها

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۶
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی
سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، ساندویچ و انواع غذا‌های گوشتی استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سس فرانسوی یکی از خوشمره‌ترین سس‌ها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسوی

سس فرانسوی، از محبوب‌ترین سس‌های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذا‌ها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها است.

سس فرانسوی آماده در دسترس است، اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می‌توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه‌ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی، آورده ایم، تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی

آب نصف پیمانه

سرکه (سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب) نصف پیمانه

پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد

سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ

روغن زیتون یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی

مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.

مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می‌شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.

مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.

مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.

سس فرانسوی شما آماده است، می‌توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید!

نکات مهم

اگر می‌خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالاد‌های سبز برسانید، می‌توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.

در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می‌ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می‌شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می‌شود.

به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید، اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.

برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.

هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->