پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳)| ثبات ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳) | روزهای سبز ادامه دارد؟ قیمت ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله چقدر تعیین شد؟ اتاق اصناف ایران: فروشندگان آنلاین طلا باید جواز کسب صنفی هم بگیرند نرخ جدید معاینه فنی خودرو‌ها اعلام شد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت ۳۰ هزار تومانی تخم‌مرغ تکذیب شد سهم ۹۵ درصدی بخش خصوصی از صنایع خراسان رضوی | حمایت از کسب و کار واحد‌های تولیدی جزئیات انتقال الکترونیک اوراق بهادار متوفیان به وراث اعلام شد نرخ ارز توافقی چقدر است؟ | فرزین: شوک‌درمانی بازار را کنترل‌ نمی‌کند اتمام‌حجت تأمین اجتماعی با کارفرمایان: اتباع غیرمجاز را به کار نگیرید چند نفر در صف وام ازدواج هستند؟ خودروسازها موتور بورس را روشن کردند| گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت خودرو‌های «سایپا» شامل چه کسانی نمی‌شود؟ یک نماینده مجلس: مردم ما خودروهایی با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ را به قیمت لندکروز و بوگاتی خریداری می‌کنند افزایش قیمت خودروهای «ایران‌خودرو» شامل حال چه کسانی نمی‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۸ آبان ۱۴۰۳) اولین واکنش بازار آزاد خودرو‌های داخلی به افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | صعود ۱ تا ۵۲ میلیون تومانی قیمت‌ها طلا و سکه امروز در مشهد چند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) بی‌برقی زشت است! افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین تکذیب شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | دلار ۶۸ هزار و ۴۰۰ تومان خودرو‌های ایران خودرو و سایپا چقدر گران شدند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) + جدول | تارا اتومات ۹۱۴ و شاهین ۸۷۴ میلیون شد افزایش قیمت محصولات خودروسازان داخلی چه تأثیری بر بازار آزاد دارد؟ | کوتاه‌شدن دست دلالان پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو بعد از بمب خبری امروز | افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) قیمت دلار در مرکز مبادله امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳) چند؟ تجهیز پمپ‌بنزین‌ها به کارت‌خوان‌های متنوع از دو هفته آینده (۲۸ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | آیا رئیس‌جمهور تکلیف افزایش قیمت بنزین برای ۱۴۰۴ را مشخص کرد؟ جایگاه بورس به دلیل بی‌اعتمادی به سیاست‌های اقتصادی، از دست رفته است
سرخط خبرها

درخواست صادرکنندگان زعفران از بانک مرکزی

  • کد خبر: ۲۰۷۶۶۹
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
درخواست صادرکنندگان زعفران از بانک مرکزی
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران گفت: صادرکنندگان زعفران به دلیل تفاوت در نرخ پایه گمرکی از سال ۹۷ بدهکار و مشمول جرایمی هستند.

غلامرضا میری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره تصریح کرد: صادرکنندگان زعفران به دلیل تفاوت در نرخ پایه گمرکی از سال ۹۷ بدهکار و از مشوق‌ها محروم‌اند. از سال ۱۳۹۷ تاکنون هر میزانی که صادرکننده، زعفران صادر کرده با نرخ پایه گمرکی بین ۴۰ تا ۶۰ درصد اختلاف داشته است.

به گفته وی، صادرکننده، زعفران را به ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار صادر کرده است، ولی نرخ پایه گمرکی، چون بالای ۱۲۰۰ تا ۱۶۰۰ بوده، بانک مرکزی نرخ پایه گمرکی را از صادرکننده مطالبه می‌‌کند، در حالی‌که صادرکننده ما زعفرانش را ۴۰ تا ۶۰ درصد زیر نرخ پایه گمرکی فروخته و این اختلاف به وجود آمده است که امیدواریم این موضوع هم در کنار حذف تعرفه گمرکی از محصول زعفران قرار بگیرد.

وی گفت: همان‌قدر که صادرکننده فروش کرده و در دفاترش ثبت شده و مورد توافق دارایی قرار گرفته بانک مرکزی هم همان را ملاک قرار دهد تا صادرکنندگان بدهی‌هایشان در بانک مرکزی تسویه شود و جرایمی در انتظار آن‌ها نباشد.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران یادآورشد: بر اساس مصوبه قانونی، صادرکننده کالای کشاورزی از جمله زعفران از معافیت مالیاتی برخوردار است، ولی متاسفانه به دلیل اینکه ما اینجا بدهکاری داریم، سازمان امور مالیاتی از صادرکننده که صادرات انجام داده است مالیات اخذ می‌کند و این ظلم مضاعفی است که بر صادرکننده زعفران روا می‌شود.

میری افزود: بر همین اساس تقاضای ما از بانک مرکزی بر این است که حداقل مصوبه‌ای اجرا شود که هرصادرکننده‌ای که بدهکار است بابت دلار مبلغی جزئی را به صورت ریال از صادرکننده دریافت کند تا صادرکننده بر اثر بدهی‌های گذشته که منصفانه هم نیست، از مشوق‌ها بی‌نصیب نشود یا کارت بازرگانی‌اش تعلیق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->