پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن‌بست در مذاکرات دوحه خبر دادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴
سرخط خبرها

حذف عمران خان و حزبش از کارزار انتخاباتی پاکستان

  • کد خبر: ۲۰۸۴۲۸
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
حذف عمران خان و حزبش از کارزار انتخاباتی پاکستان
با اینکه عمران خان و حزبش در حوزه انتخابی خود یعنی «میانولی» مشهور هستند، اما پوستر‌های انتخاباتی این حزب و عمران خان پیش از انتخابات پارلمانی در خیابان‌ها دیده نمی‌شود و این سرکوب که به ارتش قدرتمند پاکستان نسبت داده می‌شود، او و حزبش را در عمل از انتخابات حذف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «جمال احسان خان» کاندیدای حزب تحریک انصاف پاکستان از میانولی گفت: اعضای حزب با ارعاب و تهدید روبرو هستند و من نیز به شخصه تهدید به مرگ شده‌ام. در طول این زندگی، من هرگز شاهد انتخاباتی به این پر تنشی و تهدیدآمیز نبوده‌ام.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، عمران خان، نخست وزیر برکنار شده پاکستان که اکنون به دلیل مواجهه به یکسری چالش‌ها در حبس به سر می‌برد از شرکت در انتخابات هشتم فوریه به اتهام اختلاس منع شده؛ اتهامی که خودش آن را با انگیزه سیاسی می‌داند.

حزب تحریک انصاف پاکستان در سراسر این کشور از برگزاری راهپیمایی‌ها و تجمعات منع شده و در رسانه‌ها نیز سانسور است.

از طرفی، اوراق کاندیدا‌های این حزب نیز توسط کمیسیون انتخابات پاکستان رد شده‌اند.

در حالی که دو هفته به انتخابات پارلمانی پاکستان باقی مانده، هیچ شور و اشتیاقی که معمولا پیش از انتخابات در پاکستان با جمعیت بیش از ۲۴۰ میلیون نفری دیده می‌شود، وجود ندارد.

در میانولی که یک منطقه کاملا روستایی در مرکز ایالت پنجاب است، عمران خان شغل سیاسی خود را ایجاد کرد و سه بار به عنوان قانونگذار در پارلمان انتخاب شد. در این منطقه، او را یک قهرمان می‌دانند.

از نظر مردم این منطقه، عمران خان ۷۱ ساله یک چهره سیاسی نیست بلکه او یک قهرمان است که یک بیمارستان و یک دانشگاه ساخته است.

عمران خان که در ابتدا گمان می‌شد مورد حمایت ارتش قدرتمند پاکستان است، در دوران نخست وزیری حمایت آن را از دست داد و در نهایت در پی رای عدم اعتماد در پارلمان در ۲۰۲۲، از سمتش برکنار شد.

در پی دستگیری او در مه ۲۰۲۳، ده‌ها هزار تن از حامیانش به خیابان‌های پاکستان ریختند که در نتیجه آن هزاران نفر از حامیانش دستگیر و حدود ۱۰۰ تن که نیمی از آن‌ها از میانولی بودند منتظر برگزاری جلسات در دادگاه‌های نظامی هستند.

اوایل ماه جاری میلادی، حزب عمران خان در پی حکم دیوان عالی در ممنوع شدن از رقابت در انتخابات با نماد انتخاباتی‌اش «چوب کریکت» ضربه سختی متحمل شد.

در کشوری که میلیون‌ها نفر سواد خواندن یا نوشتن ندارند، نماد‌ها برای رای دهندگان از آن جهت ضرورت دارد که می‌توانند کاندیدا و حزب مورد قبول خود را تشخیص دهند.

کمیسیون انتخابات پاکستان بجایش به «احسان خان» دستور داده که از نماد «بطری» استفاده کند که در مناطق روستایی به مثابه تحقیر است، چون بطری مصداق الکل است.

رقیب کاندیدای حزب عمران خان یعنی «عبیدالله خان» از حزب مسلم لیگ پاکستان شاخه نواز، اما به این مجازات بی تفاوت است و با روی گشاده با روستاییان دیدار می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->