اعزام تیم ملی راگبی بانوان به نپال با هدایت سرمربی مشهدی سومی مدرن در لیگ دختران کشور ۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند عملکرد والدین سرمنشأ درس‌خواندن‌های افراطی فرزندان «همسه» یک نقش تابوشکن است/ اولین سیلی عمرم را در سریال «طوبی» زدم نقش روحیات زنانه در میزان گرایش به معنویت ویدئو | پیکر مادر شهید خرازی بعد از فراق چهل‌ساله، در خاک آرام گرفت پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید داستان همیشگی خانه‌های بچه دار: «ظرف بستنی و مشق نصفه» پیام همسر شهید نبیل قاووق خطاب به ملت ایران هشدار : سن ابتلا به سرطان سینه در خراسان رضوی از میانگین کشوری و جهانی کمتر است سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت شهادت سیدحسن نصرالله از حیات او برای رژیم صهیونیستی خطرناک‌تر خواهد بود ضد آفتاب رنگی استفاده کنیم یا بی رنگ؟ در دنیایی از سکوت چه می‌گذرد؟ | روایت قصه بانوی ناشنوا در فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» چگوارای جهان عرب | مادران زیادی اسم پسرشان را «حسن» خواهند گذاشت روایت بدون روتوش از سبک زندگی زنان غربی | تعریف «زن موفق» در غرب هنوز مجهول است پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت پادکست | پرورش امید در فرط خشک‌سالی کسب اولین مدال طلای تاریخ اسکواش بانوان توسط اقتداری رئیس کمیسیون ویژه بانوان شورای شهر مشهد مقدس: از زنان جریان مقاومت می‌خواهم ایستادگی کنند
سرخط خبرها
افزایش عمر زنان با دریافت پروتئین از غذا‌های گیاهی

افزایش عمر زنان با دریافت پروتئین از غذا‌های گیاهی

  • کد خبر: ۲۰۸۹۳۸
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
یک مطالعه جدید گزارش می‌دهد زنانی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف می‌کنند، طول عمر بیشتری دارند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند زنان با رژیم‌های غذایی غنی از پروتئین- به ویژه از منابع گیاهی- به بیماری‌های مزمن کمتری مبتلا می‌شوند و به طور کلی از پیری سالم‌تر لذت می‌برند.

به طور کلی، زنانی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف می‌کردند، ۴۶ درصد بیشتر احتمال داشت که در سال‌های آخر زندگی‌شان سالم باشند.

«آندرس آردیسون کورات»، محقق ارشد از مرکز تحقیقات تغذیه انسانی دانشگاه تافتس در بوستون، گفت: «مصرف پروتئین در میانسالی با ارتقای سلامتی در بزرگسالی مرتبط بود.»

وی در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «ما همچنین دریافتیم که منبع پروتئین مهم است. به نظر می‌رسد دریافت بیشتر پروتئین از منابع گیاهی در دوران میانسالی، به علاوه مقدار کمی پروتئین حیوانی، برای سلامتی و بقای خوب در سنین بالاتر مفید است.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های خود گزارش شده از بیش از ۴۸۰۰۰ زن شرکت کننده در مطالعه سلامت پرستاران از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۶ را تجزیه و تحلیل کردند.

این زنان بین سنین ۳۸ تا ۵۹ سال وارد مطالعه شدند و در ابتدا از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردار بودند.

تیم تحقیق نظرسنجی‌هایی را که رژیم غذایی شرکت کنندگان را ردیابی می‌کرد، ارزیابی کردند و سپس این اطلاعات را با ابتلاء زنان به بیماری‌های مزمن یا از دست دادن عملکرد فیزیکی یا سلامت روان مقایسه کردند.

نتایج نشان می‌دهد که محققان به طور قابل توجهی بیماری قلبی، سرطان و دیابت را در زنانی که پروتئین بیشتری از منابعی مانند میوه‌ها، سبزیجات، نان، لوبیا، حبوبات و ماکارونی در رژیم غذایی خود گنجانده بودند، کمتر یافتند.

به گفته محققان، زنانی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف کرده بودند، زوال کمتری در سلامت شناختی و روانی خود داشتند.

با این حال، داده‌ها نشان می‌دهد زنانی که پروتئین حیوانی بیشتری مصرف می‌کردند، با افزایش سن ۶ درصد کمتر احتمال داشت که سالم بمانند.

به گفته محققان، پروتئین حیوانی در سنین بالاتر با محدودیت‌های فیزیکی کمتری همراه بود، اما پروتئین گیاهی ارتباط قوی‌تر و ثابت‌تری با سلامت جسمی و روانی پایدار در آینده داشت.

به عنوان مثال، مصرف بیشتر پروتئین گیاهی با سطوح پایین‌تر کلسترول بد LDL، فشار خون و حساسیت به انسولین همراه بود که همه خبر‌های خوبی برای سلامت قلب زنان هستند.

از سوی دیگر، به گفته محققان، مصرف بیشتر پروتئین حیوانی با سطوح بالاتری از این عوامل خطر مرتبط بود.

به طور کلی، یافته‌های این تیم از توصیه‌هایی حمایت می‌کند که زنان بیشتر پروتئین خود را از منابع گیاهی به همراه کمی ماهی و پروتئین حیوانی برای تأمین آهن و ویتامین B ۱۲ دریافت کنند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.