پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: صیانت از امنیت کلانشهری همچون مشهدالرضا(ع) ازجمله توفیقات ما بود پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه انتصاب اولین فرماندار زن در تاریخ استان کرمان + سوابق نمایش قدرت دفاعی کشور با رزمایش‌های هفته آتی حمایت از غزه در قلب انگلستان (۷ دی ۱۴۰۳) روسیه اعلام کرد: در روز سقوط هواپیمای آذربایجان، هدف حملات پهپادی اوکراین بودیم پزشکیان: از شرایط سخت تامین برق و گاز عبور کردیم| به فکر سال آینده باشیم علت سقوط هواپیمای آذربایجانی مشخص شد جمع‌بندی کمیسیون انرژی مجلس از دلیل قطعی برق پاییز ۱۴۰۳ آیت‌الله علم‌الهدی: اساس فتنه ۸۸ براندازی نظام و انقلاب اسلامی بود | مردم در مقابل فتنه‌های دشمن غافل نباشند عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو یک کشته برجای گذاشت (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیدار وزرای خارجه آمریکا و قطر درباره اوضاع منطقه در واشنگتن

  • کد خبر: ۲۰۹۲۱۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
دیدار وزرای خارجه آمریکا و قطر درباره اوضاع منطقه در واشنگتن
وزیر امور خارجه آمریکا با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در واشنگتن دی‌سی دیدار و درباره اوضاع منطقه گفت‌وگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی با اعلام برگزاری دیدار بلینکن و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در روز جاری، افزود: بلینکن از تلاش‌های میانجی‌گری قطر، به‌ویژه از هفتم اکتبر تاکنون، ابراز قدردانی کرد. دو طرف برای ادامه هماهنگی نزدیک جهت ارائه کمک‌های بشردوستانه بیشتر به غیرنظامیان در غزه به توافق رسیده و بر حمایت از غیرنظامیان مطابق با قوانین بشردوستانه تاکید کردند.

وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد: بلینکن همچنین بر تعهد آمریکا به منطقه ای صلح آمیز، یکپارچه و مرفه تر خاورمیانه با تامین امنیت برای اسرائیل و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی تاکید کرد.

بر اساس گزارش وزارت امور خارجه آمریکا، وزرای خارجه ایالات متحده و قطر همچنین درباره نگرانی ها پیرامون تهدید «حوثی ها» (انصارالله یمن) برای حقوق و آزادی های دریانوردی در دریای سرخ گفت‌وگو کردند.

نخست وزیر قطر که به آمریکا سفر کرده است، دوشنبه به وقت محلی در یک اندیشکده در واشنگتن گفت:️ روز یکشنبه به پیشرفت‌هایی در رابطه با زمینه‌سازی به منظور پیشبرد پرونده اسرا دست یافتیم و مرحله بعدی مذاکرات ممکن است در آینده به آتش‌بس کلی در غزه منجر شود.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر افزود: مذاکراتی که روز یکشنبه در پاریس پایتخت فرانسه در خصوص توافق احتمالی مبادله اسرا بین گروه های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی انجام شد، شاهد پیشرفت بوده است و دو طرف باید از این فرصت استفاده کنند تا به معادله ای برای پایان دادن همیشگی به نزاع برسند.

وی تصریح کرد: دوحه یک طرف درگیری نیست، بلکه یک میانجی است و بر خلاف آنچه برخی می گویند نفوذی بر جنبش حماس ندارد.

نخست وزیر قطر تاکید کرد: معتقدم که ما به مرحله‌ای رسیده‌ایم که ممکن است به آتش‌بس دائمی در آینده بینجامد، و این چیزی است که همه ما به دنبال آن هستیم.

به گفته نخست وزیر قطر، دوحه پیشنهادها را به جنبش حماس ارائه خواهد کرد و امید دارد که این جنبش با آنها موافقت کند، زیرا این تنها راه توقف جنگ و بازگشت اسیران است. توقف جنگ دیگر تنها یک خواسته فلسطین نیست، بلکه یک خواسته منطقه ای است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارت‌های زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کرده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->