جزئیات جدید از متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (یکم خرداد ۱۴۰۴) اسراف در مصرف، بلای جان کشور | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های تلخ الگوی مصرف، به‌مناسبت روز ملی بهره‌وری پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (یکم خرداد ۱۴۰۴) شیرین‌بیان، گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن واکسن زونا می‌تواند از سلامت قلب محافظت کند هشدار به زنان: از هر ۸ زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید
سرخط خبرها

لیستی از آنچه برای درخانه‌ماندن نیاز دارید

  • کد خبر: ۲۱۰۳۶
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
لیستی از آنچه برای درخانه‌ماندن نیاز دارید
کرونا، ویروسی که در مدت چندهفته به سرعت بخش‌های زیادی از دنیا را گرفت، بتدریج آدم‌های زیادی را در فضای خانه محدود یا به اصطلاح قرنطینه کرده‌است. متخصصان بهداشت موثرترین راه رهایی از این ویروس را پیشگیری از ابتلا به آن می‌دانند. موثرترین راه روش در حال حاضر توصی به ماندن در خانه است. این روزها که به تعطیلات نوروز هم نزدیک می‌شویم خیال گشت و گذار را از ذهن خود بیرون کنید ودر محیط امن خانه بمانید.
به گزارش شهرآرانیوز، اگر تصمیم به قرنطینه خانگی گرفته‌اید، رعایت برخی نکات و همراه داشتن برخی اقلام ضروری خواهد بود که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.
ذخیره‌غذایی
اولین چیزی که مسلماً در دوره قرنطینه به آن نیاز خواهید داشت، مواد غذایی است. بنابراین، اقلام غذایی مورد نیاز ۱۴ روز را باید در خانه داشته باشید. البته از آنجا که هر نوع ماده غذایی را نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد، باید تمرکزتان بر روی مواد فاسد نشدنی  یا کنسرو شده باشد. کنسرو‌های حاوی مایعات مانند گوجه فرنگی، لوبیا و ماهی می‌توانند انتخاب‌های خوبی باشند؛ چرا که از مایع اضافی آن‌ها می‌توان برای پخت غذای خشک دیگر مانند برنج و ماکارونی هم استفاده کرد. در ضمن موادی مانند شکلات و قهوه هم با وجود اینکه جزو ملزومات حیاتی نیستند، اما به ارتقاء روحیه و احساس نشاط در طول مدت قرنطینه کمک زیادی می‌کنند.
 
آب آشامیدنی سالم
اگر در منطقه‌ای هستید که آب لوله‌کشی از کیفیت خوبی برخوردار نیست، تهیه و نگهداری مقدار کافی آب معدنی و بسته‌بندی شده، توصیه می‌شود. البته حتی اگر از آب لوله‌کشی برای نوشیدن استفاده می‌کنید، باز هم نگهداری مقداری آب معدنی می‌تواند یک اقدام احتیاطی مناسب باشد.
 
مواد بهداشتی، شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌ها
تاحد امکان اقلام بهداشتی مورد نیاز خود برای ۱۴ روز را در خانه داشته‌باشید. اقلامی مانند دستمال کاغذی، صابون، مایع ظرفشویی، پودر لباسشویی، خمیردندان، پوشک (در صورت وجود نوزاد در خانه)، دستمال توالت، محصولات بهداشتی زنانه و... از مهم‌ترین مواردی هستند که باید مد نظر بگیرید.
 
تهیه داروی نسخه‌ای برای ۳۰ روز
اگر از داروی نسخه‌ای استفاده می‌کنید، بهتر است دوز مورد نیاز برای ۳۰ روز را تهیه کرده و در خانه داشته باشید. البته برخی دارو‌ها به صورت محدود در اختیار بیمار قرار می‌گیرند که در این موارد می‌توانید با پزشک خود مشورت کرده و از او بخواهید در صورت امکان میزان بیشتری دارو برای شما تجویز کند.
 
جعبه کمک‌های اولیه  را تکمیل کنید
جعبه کمک‌های اولیه یکی از ضروریات هر خانه در هر شرایطی است. اما اگر تا به حال زیاد به این مسئله توجه نداشته‌اید، قبل از رفتن به قرنطینه باید حتماً جعبه کمک‌های اولیه تهیه کرده و یا آن را کامل کنید. این جعبه باید شامل مواردی مانند محلول بتادین، پماد آنتی بیوتیک، گاز استریل، چسب زخم، باند پانسمان، دماسنج، قیچی، موچین، پتوی اضطراری و … باشد.
اگر از تجهیزات پزشکی خاصی مانند سمعک، لنز یا ... استفاده می‌کنید، حتماً به داشتن باتری یا لوازم یدکی یا مصرفی مورد نیاز خود دقت داشته باشید. همچنین بهتر است دارو‌های بدون نسخه‌ای مانند مسکن درد و سرفه، تب‌بر، دارو‌های معده، قرص سرماخوردگی و … را هم تهیه و نگهداری کنید.
 
پرونده سلامت و مدارک پزشکی
توصیه می‌شود در صورت امکان یک کپی از مدارک پزشکی یا پرونده سلامت خود را در طول مدت قرنطینه همراه داشته باشید تا در موارد اورژانسی به سرعت بتوان به آن‌ها دسترسی داشت.
 
به سلامت روانی خود هم اهمیت بدهید
مراقب باشید تمرکز بیش از حد بر روی بیماری جسمی و مقابله با آن، شما را از بحث سلامت روانی غافل نکند. رعایت نکات بهداشتی و موارد ایمنی بسیار مهم است، اما از طرف دیگر حفظ سلامت روحی نیز بسیار حائز اهمیت می‌باشد و در صورت نادیده گرفتن می‌تواند صدمات بیشتری به همراه داشته باشد؛ بنابراین برای سپری‌کردن اوقات فراغت خود در طول مدت قرنطینه خود، حتماً برنامه سالم و مفرحی در نظر بگیرید. به عنوان مثال کتاب خواندن یا انجام بازی‌های گروهی به همراه خانواده می‌تواند بسیار مناسب باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->