کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی: زمان اوج شیوع بیماری کرونا را نمی‌دانیم

  • کد خبر: ۲۱۱۲۴
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸
سازمان بهداشت جهانی: زمان اوج شیوع بیماری کرونا را  نمی‌دانیم
مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، گفت: برای ما غیرممکن است که بگوییم چه زمانی شیوع بیماری کرونا در جهان به نقطه‌ اوج خود می‌رسد.
به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا ون کرکو»، افزود: افرادی که به این ویروس آلوده می‌شوند مرتکب هیچ اشتباهی نشده اند. ما باید تا می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم. ما می‌بینیم که در بسیاری از کشور‌ها افراد به یکدیگر کمک می‌کنند و از خانواده‌هایی که فرد مبتلا به ویروس دارند و یا قرنطینه شده اند حمایت می‌کنند. افرادی که به خانواده‌های کادر درمان کمک می‌کنند، برای آن‌ها خرید می‌کنند و یا در تمیز کردن منزلشان به آن‌ها کمک می‌کنند. ما همه باید با انگ اجتماعی این ویروس مبارزه کنیم و در مقابل افرادی که با تبعه‌ بعضی از کشور‌ها بد رفتاری می‌کنند بایستیم.

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، ادامه داد: در کنار ایجاد فاصله بین افراد جامعه اقدامات دیگری هم وجود دارد که ما بر آن‌ها تاکید داریم. پیدا کردن بیماران و افرادی که با آن‌ها در تماس بوده اند با جدیت هرچه تمام‌تر و آزمایش افراد برای پیدا کردن مبتلایان در کنار رعایت بهداشت دست‌ها و اتیکت تنفسی و بسیج کل جامعه برای مبارزه با بیماری بسیار مهم است.
تک تک افراد روی کره‌ی زمین بادی بدانند که علائم کووید ۱۹ چیست. علائم کووید ۱۹ عطسه و آبریزش بینی نیستند. تب، سرفه‌ی خشک و بدن درد هستند و این بسیار مهم است که این تفاوت‌ها را بدانیم. بعضی افراد نیز دچار تنگی نفس می‌شوند؛ بنابراین دانستن این علائم و خطرات احتمالی آن‌ها از شما و خانواده‌ی شما در برابر این بیماری محافظت می‌کند.

ماریا ون کرکو گفت: اگر کشور‌هایی هستند که در حال بیماریابی اند و تعداد زیادی از موارد ابتلا را گزارش می‌کنند ما نباید آن‌ها را تنبیه کنیم. ما باید آن‌ها را حمایت کنیم چراکه کار درستی انجام می‌دهند و بیماریابی گاهی به این معناست که آمار مبتلایان افزایش پیدا می‌کند.
در بسیاری از کشور‌ها قبل از اینکه شرایط بهتر شود ابتدا شرایط وخیم‌تر می‌شود. تعداد مبتلایان افزایش پیدا خواهد کرد بنابراین خواهش می‌کنم به دنبال موارد بیماری باشید و از افراد آزمایش بگیرید تا بتوانیم بر بیماری غلبه کنیم.

وی افزود: ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم که چه اتفاقی می‌افتد. ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم. مسیر این پاندمی و مسیر همه‌گیری در هر کشوری بستگی به اقداماتی دارد که هر کشوری در پیش می‌گیرد. در کشور‌های متعددی در قاره آسیا مشاهده کردیم که با جدیتی که در بیماریابی به خرج دادند، با رویکرد همه جانبه‌ای که داشتند، با بسیج کل جامعه و حاکمیت توانستند با این بیماری مبارزه کنند.

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، گفت: ما دیدیم که شیوع و همه‌گیری در این کشور‌ها بسیار اوج گرفت و مانند چین کاهش یافت. اما همیشه این شانس وجود دارد که موارد ابتلا دوباره افزایش پیدا کنند. پس همیشه باید به دنبال موارد جدید ابتلا باشیم. در مورد سایر کشور‌های دنیا مهم این است که هر کشوری چگونه با موارد اولیه‌ی ابتلا برخورد می‌کند و اینکه آیا با جدیت با این موارد برخورد می‌کند یا نه. کشور‌هایی که موارد خوشه‌ای دارند مهم این است که به دنبال زنجیره‌ی انتقال در این خوشه‌ها باشند و هر موردی از ابتلا و افرادی که با آنان در ارتباط بوده اند را پیدا و قرنطینه کنند و در کشور‌هایی که ویروس در کل جامعه در حال شیوع است مهم است که تمام افراد جامعه برای مبارزه با ویروس بسیج شوند و بیمارستان‌ها را برای تعداد بالای افراد مبتلا آماده کنند.

وی افزود: برای ما غیر ممکن است که بگوییم چه زمانی شیوع بیماری در جهان به نقطه‌ اوج خود می‌رسد، امیدواریم این اتفاق زودتر بیفتد، اما باز هم تاکید می‌کنم، کشور‌هایی بوده اند که توانسته اند شیوع بیماری را کاهش دهند و این تنها خود کشور‌ها هستند که می‌توانند این کار را انجام دهند پس امیدواریم کشور‌های بیشتری با جدیت به دنبال سرکوب این بیماری باشند.
 
منبع: مهر



 

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->