مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوآنزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی: زمان اوج شیوع بیماری کرونا را نمی‌دانیم

  • کد خبر: ۲۱۱۲۴
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸
سازمان بهداشت جهانی: زمان اوج شیوع بیماری کرونا را  نمی‌دانیم
مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، گفت: برای ما غیرممکن است که بگوییم چه زمانی شیوع بیماری کرونا در جهان به نقطه‌ اوج خود می‌رسد.
به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا ون کرکو»، افزود: افرادی که به این ویروس آلوده می‌شوند مرتکب هیچ اشتباهی نشده اند. ما باید تا می‌توانیم به یکدیگر کمک کنیم. ما می‌بینیم که در بسیاری از کشور‌ها افراد به یکدیگر کمک می‌کنند و از خانواده‌هایی که فرد مبتلا به ویروس دارند و یا قرنطینه شده اند حمایت می‌کنند. افرادی که به خانواده‌های کادر درمان کمک می‌کنند، برای آن‌ها خرید می‌کنند و یا در تمیز کردن منزلشان به آن‌ها کمک می‌کنند. ما همه باید با انگ اجتماعی این ویروس مبارزه کنیم و در مقابل افرادی که با تبعه‌ بعضی از کشور‌ها بد رفتاری می‌کنند بایستیم.

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، ادامه داد: در کنار ایجاد فاصله بین افراد جامعه اقدامات دیگری هم وجود دارد که ما بر آن‌ها تاکید داریم. پیدا کردن بیماران و افرادی که با آن‌ها در تماس بوده اند با جدیت هرچه تمام‌تر و آزمایش افراد برای پیدا کردن مبتلایان در کنار رعایت بهداشت دست‌ها و اتیکت تنفسی و بسیج کل جامعه برای مبارزه با بیماری بسیار مهم است.
تک تک افراد روی کره‌ی زمین بادی بدانند که علائم کووید ۱۹ چیست. علائم کووید ۱۹ عطسه و آبریزش بینی نیستند. تب، سرفه‌ی خشک و بدن درد هستند و این بسیار مهم است که این تفاوت‌ها را بدانیم. بعضی افراد نیز دچار تنگی نفس می‌شوند؛ بنابراین دانستن این علائم و خطرات احتمالی آن‌ها از شما و خانواده‌ی شما در برابر این بیماری محافظت می‌کند.

ماریا ون کرکو گفت: اگر کشور‌هایی هستند که در حال بیماریابی اند و تعداد زیادی از موارد ابتلا را گزارش می‌کنند ما نباید آن‌ها را تنبیه کنیم. ما باید آن‌ها را حمایت کنیم چراکه کار درستی انجام می‌دهند و بیماریابی گاهی به این معناست که آمار مبتلایان افزایش پیدا می‌کند.
در بسیاری از کشور‌ها قبل از اینکه شرایط بهتر شود ابتدا شرایط وخیم‌تر می‌شود. تعداد مبتلایان افزایش پیدا خواهد کرد بنابراین خواهش می‌کنم به دنبال موارد بیماری باشید و از افراد آزمایش بگیرید تا بتوانیم بر بیماری غلبه کنیم.

وی افزود: ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم که چه اتفاقی می‌افتد. ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم. مسیر این پاندمی و مسیر همه‌گیری در هر کشوری بستگی به اقداماتی دارد که هر کشوری در پیش می‌گیرد. در کشور‌های متعددی در قاره آسیا مشاهده کردیم که با جدیتی که در بیماریابی به خرج دادند، با رویکرد همه جانبه‌ای که داشتند، با بسیج کل جامعه و حاکمیت توانستند با این بیماری مبارزه کنند.

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، گفت: ما دیدیم که شیوع و همه‌گیری در این کشور‌ها بسیار اوج گرفت و مانند چین کاهش یافت. اما همیشه این شانس وجود دارد که موارد ابتلا دوباره افزایش پیدا کنند. پس همیشه باید به دنبال موارد جدید ابتلا باشیم. در مورد سایر کشور‌های دنیا مهم این است که هر کشوری چگونه با موارد اولیه‌ی ابتلا برخورد می‌کند و اینکه آیا با جدیت با این موارد برخورد می‌کند یا نه. کشور‌هایی که موارد خوشه‌ای دارند مهم این است که به دنبال زنجیره‌ی انتقال در این خوشه‌ها باشند و هر موردی از ابتلا و افرادی که با آنان در ارتباط بوده اند را پیدا و قرنطینه کنند و در کشور‌هایی که ویروس در کل جامعه در حال شیوع است مهم است که تمام افراد جامعه برای مبارزه با ویروس بسیج شوند و بیمارستان‌ها را برای تعداد بالای افراد مبتلا آماده کنند.

وی افزود: برای ما غیر ممکن است که بگوییم چه زمانی شیوع بیماری در جهان به نقطه‌ اوج خود می‌رسد، امیدواریم این اتفاق زودتر بیفتد، اما باز هم تاکید می‌کنم، کشور‌هایی بوده اند که توانسته اند شیوع بیماری را کاهش دهند و این تنها خود کشور‌ها هستند که می‌توانند این کار را انجام دهند پس امیدواریم کشور‌های بیشتری با جدیت به دنبال سرکوب این بیماری باشند.
 
منبع: مهر



 

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->