OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیماری که تراشه نورالینک را دریافت کرده بود حالا می‌تواند با فکرکردن، ماوس را روی صفحه حرکت دهد

  • کد خبر: ۲۱۲۹۴۲
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
بیماری که تراشه نورالینک را دریافت کرده بود حالا می‌تواند با فکرکردن، ماوس را روی صفحه حرکت دهد
ایلان ماسک در تازه‌ترین صحبت‌هایش درباره تراشه نوارالینک مدعی شده است که بیماری که آن را دریافت کرده حالا می‌تواند تنها با فکرکردن، نشانگر ماوس را روی صفحه کامپیوتر حرکت دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - ایلان ماسک مدتی پیش از کاشت اولین تراشه نورالینک در مغز یک انسان خبر داد. او حالا مدعی شده است که این بیمار می‌تواند تنها با فکرکردن، نشانگر ماوس را روی صفحه کامپیوتر حرکت دهد. ماسک قبلاً گفته بود که اولین محصول این شرکت «تله‌پاتی» نام دارد و شیوه تعامل ما با فناوری را تغییر می‌دهد.

ایلان ماسک، بنیان‌گذار نورالینک، اخیراً در یک جلسه اسپیس در شبکه اجتماعی ایکس درباره وضعیت اولین بیماری که تراشه مغزی این شرکت را دریافت کرده است، گفت: «روند پیشرفت‌ها خوب است و به‌نظر می‌رسد که بیمار [از جراحی] کاملاً بهبود یافته و تا جایی که می‌دانیم با عوارض جانبی مواجه نشده است. بیمار حالا می‌تواند تنها با فکرکردن، ماوس را روی صفحه تکان دهد.»

ماسک می‌گوید این شرکت سعی دارد به بیماران اجازه دهد تا قابلیت حرکت‌دادن ماوس در جهت‌های مختلف و نگه‌داشتن دکمه‌ها را هم داشته باشند: «سعی داریم تا حد ممکن فشار دکمه‌ها را از طریق فکرکردن دریافت کنیم. فعلاً مشغول کار روی این مسئله هستیم.»

ایمپلنت نورالینک با نام تله‌پاتی به افراد اجازه می‌دهد تا با ذهن خود با کامپیوتر‌ها ارتباط برقرار کنند. این دستگاه در مرحله اول برای بیمارانی کاربرد خواهد داشت که به‌دلیل محدودیت‌های فیزیکی نمی‌توانند از کامپیوتر‌ها استفاده کنند.

نورالینک در ماه مه ۲۰۲۳ از سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز گرفت تا آزمایش تراشه خود را روی انسان‌ها آغاز کند. حالا بالاخره این آزمایش‌ها آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود که در آینده افراد بیشتری به این کارآزمایی‌ها بپیوندند.

در وب‌سایت نورالینک آمده است: «امیدواریم در آینده توانمندی‌هایی نظیر بینایی، عملکرد‌های حرکتی و گفتاری را بازیابی کنیم و نهایتاً شیوه تجربه‌کردن جهان را گسترش دهیم.»

اخیراً مارک زاکربرگ که رقابت خاصی با ایلان ماسک دارد، گفته بود مایل نیست جزو اولین کسانی باشد که نخستین نسخه از چنین تراشه‌ای را در ذهن خود آزمایش می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->