دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود ۳۷ درصد حجم سد‌های کشور خالی است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) این محصولات بهداشتی غیرمجاز کودکان و نوزادان را نخرید + عکس واژگونی پراید در محور راور _ مشهد ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۱۹۰ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۲ نفر در تصادفات شبانه‌روز گذشته مصدوم شدند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) راهکار‌هایی برای جلوگیری از گرمازدگی شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید پلمب ۳۰ مرکز متخلف و غیرمجاز در حوزه دندانپزشکی در مشهد و خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

طرز تهیه باترمیلک در خانه + معرفی و کاربردهای آن

  • کد خبر: ۲۱۶۰۰۶
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶
طرز تهیه باترمیلک در خانه + معرفی و کاربردهای آن
باترمیلک مایع غلیظی به دست آمده از شیر است و درخانه به راحتی می‌توانیم آن را درست کنیم. همچنین باترمیلک یک ملین طبیعی برای درمان یبوست است.

به گزارش شهرآرانیوز، در گذشته، زمانی‌که کره را به روش سنتی از شیر جدا می‌کردند، مایع غلیظی از شیر باقی می‌ماند که به آن باترمیلک می‌گویند. باترمیلک کمی غلیظ‌تر از شیر است و طعمی شبیه ماست یا دوغ دارد. از آن برای تهیه غذا، کیک و شیرینی استفاده می‌شود و علاوه بر اینکه با روش سنتی در خانه قابل تهیه است، به صورت آماده هم در بازار وجود دارد. با درنظر گرفتن این که در فرآیند کره‌گیری به روش سنتی از تمام چربی استفاده می‌شود، می‌توان حدس زد که باترمیلک خانگی هیچ چربی ندارد. مایع ترش‌مزه حاصل از فرآیند کره‌گیری که به مدت یک شب مانده و تخمیر شده، موجب تبدیل شیر به اسید لاکتیک می‌شود. اسید لاکتیک به وجود آمده در باترمیلک باعث بهتر شدن طعم آن می‌شود.

باترمیلک چیست و چه ارزش غذایی دارد؟

همان‌طور که گفتیم باتر میلک کمی از شیر غلیظ‌تر است و طعمی شبیه به ماست یا دوغ دارد. به همین دلیل به آن آب دوغ هم می‌گویند. باترمیلک یک منبع سرشار از پروبیوتیک است و مانند ماست یا کفیر از باکتری‌های فعال تشکیل شده است. این باکتری‌ها فرآیند هضم را بهبود می‌دهند، به تغذیه سالم کمک کرده و به حل مشکلات گوارشی مانند نفخ شکم، بیماری کرون یا رفلاکس معده کمک می‌کنند. همچنین باترمیلک یک ملین طبیعی برای درمان یبوست است. محصولی که استفاده می‌کنید حتما باید دارای باکتری‌های فعال و زنده باشد. باتر میلک پاستوریزه ممکن است در طول فرآیند تولید، باکتری‌های مفید را از دست داده باشد.

کاربرد‌های باترمیلک

باترمیلک کاربرد زیادی در تهیه انواع نان، کلوچه، کیک و شیرینی دارد. استفاده از باترمیلک باعث تقویت طعم‌ها و مزه‌ها می‌شود. باترمیلک طبیعی، طعم نان و شیرینی را ترش یا تلخ نمی‌کند.

کاربرد اصلی باترمیلک این است که باعث افزایش حجم نان و کیک می‌شود. استفاده از باترمیلک به تنهایی حجم کیک را زیاد نمی‌کند. باترمیلک تاثیر جوش‌شیرین یا بیکینگ‌پودر را بیشتر می‌کند.

از دیگر موارد استفاده از باترمیلک در تهیه نان و شیرینی، این است که باعث لطافت و ترد شدن آن‌ها می‌شود. مخمر باترمیلک بر رشته‌های گلوتن آرد اثر می‌گذارد، آن‌ها را می‌شکند و باعث لطیف شدن کیک یا شیرینی شما می‌شود.

دلیل محبوبیت باترمیلک این است که از تیره‌شدن میوه استفاده شده در کیک جلوگیری می‌کند. همچنین تاثیر باترمیلک در کیک کشمش و گردو، باعث حفظ طعم و رنگ خشکبار و دانه‌های خوراکی می‌شود.

باترمیلک با شیر بادام، سویا، نارگیل

ماهیت اغلب شیر‌های جایگزین مثل شیر بادام، شیر سویا و شیر نارگیل تنها با مقدار کمی آب لیمو تغییر می‌کند؛ بنابراین می‌توانید با همان دستور از شیر‌های دیگر هم باترمیلک بگیرید، مخصوصا اگر قصد درست کردن غذا یا دسر برای کسانی را دارید که حساسیت غذایی دارند.

آیا باترمیلک را می‌توان جایگزین شیر کرد؟

هم بله هم خیر. باترمیلک را می‌توان در بسیاری از دستور‌های غذایی جایگزین شیر کرد، بااین‌حال باترمیلک غلظت بیشتر و رطوبت کم‌تری نسبت به شیر دارد؛ بنابراین در دستوری که از شما یک پیمانه شیر خواسته است می‌توانید یک یا دو قاشق باترمیلک بیشتر استفاده کنید. به همین ترتیب، اگر در دستور تهیه غذا از شما یک فنجان باترمیلک خواسته شده و قصد دارید شیر ساده را جایگزین باترمیلک کنید، باید یک یا دو قاشق کم‌تر از باترمیلک استفاده کنید.

چگونه در خانه باترمیلک درست کنیم؟

در روش اول، ابتدا یک لیوان تمیز بردارید، یک قاشق غذاخوری سرکه سفید در آن بریزید. یک پیمانه شیر ولرم را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که شیر باید کمی گرم‌تر از دمای محیط باشد طوری‌که انگشت کوچک دست شما را نسوزاند.

لیوان را تکان ندهید و اجازه دهید حدود یک ربع سرکه و شیر با هم ترکیب شوند. بر اثر تخمیر، شیر حالت بریده بریده می‌شود و ترکیب آن کمی غلیظ می‌شود، پس آن را به خوبی هم بزنید. باترمیلک آماده است و می‌توانید آن را در تهیه نان و شیرینی استفاده کنید.

طرز تهیه باترمیلک درخانه + معرفی و کاربردهای آن

در روش دوم شما می‌توانید به‌جای سرکه از آب‌لیموی تازه در باترمیلک استفاده کنید. یک پیمانه شیر را با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو در یک لیوان تمیز بریزید. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، آن را هم بزنید. مطمئن باشید کیک شکلاتی با باترمیلک بسیار خوش‌طعم و لطیف می‌شود.

منابع: عالیس، کاله

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->