حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آنها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند فاجعه غزه: آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت! غیرقابل پیش‌بینی بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۵۲۳ تن رسید (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ بار دیگر در نظرسنجی‌ها از بایدن پیشی گرفت

  • کد خبر: ۲۱۷۲۱۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰
ترامپ بار دیگر در نظرسنجی‌ها از بایدن پیشی گرفت
در نظرسنجی جدید دانشگاه «سافولک» و روزنامه «یواس‌ای تودی»، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا با کسب ۴۰ درصد حمایت در مقابل ۳۸ درصد از جو بایدن رئیس جمهوری کنونی ایالات متحده، بار دیگر پیشتاز افکارسنجی‌های انتخاباتی این کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای روزنامه آمریکایی «یواس‌ای تودی» نوشت: اولین نظرسنجی ما از زمانی که این دو رقیب، نامزدی ریاست‌جمهوری خود برای انتخابات ۲۰۲۴ ایالات متحده را به طور قاطعانه به دست آوردند، گروه قابل‌توجهی از رای‌دهندگان را نشان داد که از گزینه‌هایی که در نظر داشتند، ناراضی و مایل به متقاعد شدن و تغییر گزینه خود بودند.

طبق نظرسنجی جدید دانشگاه «سافولک» و روزنامه «یواس‌ای تودی» (USA TODAY/Suffolk University)، جو بایدن رئیس‌جمهوری ایالات متحده توسط ۸۱ درصد از دموکرات‌های هم‌پیمانش حمایت می‌شود.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در حزب خود با کاهش حمایت‌ها مواجه شد و ۸۵ درصد از جمهوری‌خواهان از او و ۶ درصد از رابرت اف کندی حمایت می‌کردند و ۲ درصد نیز بلاتکلیف هستند.

در حالی که حدود هشت ماه به انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است، در میان هر چهار نفر از افرادی که در این نظرسنجی مورد بررسی قرار گرفته‌اند، یک نفر می‌گوید که ممکن است قبل از ماه نوامبر (آبان) نظر خود را تغییر دهد.

بر اساس این گزارش، این دیدگاه‌های نامشخص و آشفته در هر دو حزب وجود دارد؛ از جمله ۱۴ درصد از رای‌دهندگان بایدن و ۱۵ درصد از رای‌دهندگان ترامپ.

یکی از گروه‌های مهمی که دیدگاهشان متغیر است، در این نظرسنجی «متنفر مضاعف» نامیده می‌شود، یعنی ۱۵ درصدی که هم با بایدن و هم با ترامپ مخالف هستند.

موضوعی که می‌تواند برای بایدن خبر خوبی باشد این است که تعداد فزاینده‌ای از آمریکایی‌ها گزارش دادند که نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی [در دوره ریاست جمهوری او]دیده‌اند.

رای‌دهندگان آمریکایی تورم و اقتصاد را به عنوان مهم‌ترین موضوع تعیین‌کننده برای رای خود (با ۲۹ درصد) رتبه‌بندی کردند، در حالی که مهاجرت (۲۴ درصد) و تهدیدات دموکراسی (۲۳ درصد) در اولویت‌های بعدی قرار دارند.

بر پایه این گزارش، از زمان ورود بایدن به کاخ سفید، دیدگاه‌ها نسبت به اقتصاد به خوش‌بینانه‌ترین سطح خود بازگشته است.

در ۱۰ نظرسنجی سراسری دانشگاه «سافولک» و روزنامه «یواس‌ای تودی» که از آن زمان تاکنون انجام شده است، میزان افرادی که گفته‌اند بهبود اقتصادی را شاهد هستند در اولین نظرسنجی ۳۲ درصد بود و به تدریج در ژوئیه ۲۰۲۲ با ۹ درصد کاهش به پایین‌ترین سطح رسید و از آن زمان به بعد، به طور پیوسته این آمار افزایش یافت و در آخرین مورد به ۳۳ درصد رسیده است.

این نظرسنجی از هشت تا ۱۱ مارس انجام و هزار رای‌دهنده در آن شرکت کردند و دارای حاشیه خطای مثبت یا منفی ۳.۱ درصد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->