کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد
سرخط خبرها

نوشیدن آب همراه با وعده های غذایی اشتباه است؟

  • کد خبر: ۲۲۰۵۹۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
نوشیدن آب همراه با وعده های غذایی اشتباه است؟
یکی از موضوعات چالش برانگیزی که نگرانی افراد زیادی را برانگیخته است، نوشیدن آب با وعده‌های غذایی است. تا چندین سال پیش تصور می‌شود که نوشیدن آب با وعده‌های غذایی مضرات بسیار زیادی دارد و می‌تواند موجب اختلال در سیستم گوارش شود. اما آیا این باور هنوز هم پا برجا است؟
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ در خصوص خوب یا بد بودن خوردن آب با غذا نظرات متفاوتی وجود دارد و در این باره تحقیقات بسیاری نیز انجام و نتایج متفاوتی وجود دارد. برخی از متخصصان بر این باورند که نوشیدن آب با غذا ممکن است موجب رفلاکس معده شود. در مقابل برخی دیگر از متخصصان بر این باورند که نوشیدن آب همراه با غذا روند گوارش غذا را تسریع می‌بخشد و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین گفته می‌شود که نوشیدن آب با غذا می‌تواند روند جذب مواد معدنی و مغذی را تسریع بخشد.

اما متخصصان طب سنتی بر این باورند که نوشیدن آب با غذا می‌تواند موجب ضعف معده شود. به همین دلیل این عمل در طب سنتی نهی شده است. بر اساس نظر متخصصان کسانی که به همراه غذای خود آب می‌نوشند، قدرت هضم غذا را کاهش داده و موجب سردی معده می‌شوند. جالب است بدانید خوردن آب با غذا در طب اسلامی نیز همچون طب سنتی مضر شمرده می‌شود. متخصصان طب اسلامی بر این باورند که نوشیدن آب همراه با وعده‌های غذایی عملکرد اسید معده را مختل می‌کند.



مهم‌ترین مضرات خوردن آب با غذا از نظر آن دسته از متخصصانی که بر این باورند این کار ممکن است به سلامتی صدمه بزند، وارد کردن فشار به حجم معده، افزایش خطر رفلاکس معده و ایجاد درد در ناحیه شکم است. اگر به همراه غذا آب نوش جان می‌کنید و بلافاصله معده درد می‌گیرید، ضروری است این کار را کنار بگذارید.

فواید قبل غذا آب خوردن

طبق یک سری تحقیقات انجام شده، متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدن مقداری آب قبل از غذا می‌تواند با اشغال فضای معده موجب کاهش اشتها و در نتیجه لاغری شود. در واقع می‌توان گفت با ورود آب به معده، معده سیگنال‌های ناشی از سیری را به مغز ارسال کرده و اشتها را کاهش می‌دهد؛ بنابراین اگر مبتلا به چاقی هستید، این روش می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد.

بهتر است به خود رجوع کنید

با توجه به آنچه که گفته شد، می‌توان گفت در پزشکی نظرات مختلفی در این باره وجود دارد؛ بنابراین بهتر است به خود رجوع کنید. اگر رفلاکس معده دارید یا پس از غذا شاهد ناراحتی‌های گوارشی هستید، نوشیدن آب را در بین غذا حذف کنید، در غیر این صورت می‌توانید همراه با غذا آب بنوشید. البته توجه داشته باشید که نوشیدن مایعات قندی و گازدار با غذا به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->