بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو معاون وزیر نیرو: ورود فقط ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از هیرمند | فاصله معنادار با حق‌آبه ۸۲۰ میلیون تومانی کسب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری از گردشگران خارجی تا پایان سال در لیست اهداف وزارت میراث فرهنگی (یکم شهریور ۱۴۰۴) افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌های تنفسی در تجمعات فصلی بیماری‌های کلیه در کودکان را جدی بگیرید سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جاری ۷۲ هزار نفر در وزارت جذب شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد با وزش باد و گرد و خاک دارو‌هایی که نباید با دمنوش مصرف کنیم «سرماخوردگی چشمی» بیماری شایعی که به سرعت اعضای خانواده را درگیر می‌کند پیام گرامیداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت روز پزشک کاهش تولد و افزایش ازدواج در اردستان اصفهان انتشار کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ از هفته آینده پیش‌بینی هواشناسی امروز (یکم شهریور ۱۴۰۴) | پایداری جوی در بیشتر مناطق کشور فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک سایت خطر تصادف با یوزپلنگ آسیایی در جاده میامی - عباس‌آباد کاهش ۷ درصدی تولد نوزادان در خراسان رضوی | نرخ ولادت همچنان بالاتر از میانگین کشور چند ماه انتظار بازنشستگان برای معوقات ناچیز | باید هرگونه تبعیض بین بازنشسته همکار و غیرهمکار در سازمان تامین اجتماعی از بین برود ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی هفت هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴ تبریک وزارت امور خارجه به مدال‌آوران المپیاد بین‌المللی نجوم + عکس آیا آتشفشان قله دماوند فعال شده است؟ + فیلم و علت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) آیا مدارس مسجدمحور رسمیت دارند؟
سرخط خبرها

طرز تهیه دونات پفکی ساده با شیره و تزئین مخصوص + عکس

  • کد خبر: ۲۲۱۵۵۷
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
طرز تهیه دونات پفکی ساده با شیره و تزئین مخصوص + عکس
بافت پفکی دونات یکی از موارد قابل توجه در پخت آن است که با هر دستوری به آن نمی‌رسید.

شهرآرانیوز - دونات از خوراکی‌های محبوب و لذیذ بین ما ایرانی‌هاست که کوچک و بزرگ هم نمی‌شناسد. دونات را می‌توانید در دورهمی‌ها سرو کنید، همچنین می‌توانید با دستور زیر به عنوان منبع درآمد هم به آن نگاه کنید. پخت دونات نیازمند صبر و حوصله است و پخت آن به دلیل استراحت ۱ و نیم ساعته که باید به خمیر بدهید، تقریبا ۴ تا ۵ ساعت وقت می‌برد.

مواد لازم برای تهیه خمیر دونات پفکی

آرد: ۴پیمانه

شیر: نصف پیمانه

کره: ۳۵ گرم

شکر: ۱/۲ پیمانه

خمیر مایع: یک قاشق غذاخوری

آب داغ: ۱/۳ پیمانه

تخم مرغ: ۱عدد

وانیل: نوک قاشق مرباخوری

روغن سرخ‌کردنی: به مقدار لازم

شکلات تخته‌ای: به مقدار لازم

ترافل: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شیره روی دونات

شیر: یک لیوان

شکر: ۳لیوان

وانیل: نصف قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه دونات پفکی

مرحله۱

آب داغ و ۱ قاشق از شکر‌ها را در ظرفی ترکیب می‌کنیم و هم می‌زنیم؛ سپس خمیرمایه را اضافه می‌کنیم و روی ظرف یک در قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاید.

خمیر مایه

مرحله ۲

در ظرف دیگری، شیر و شکر و کره را می‌ریزیم و روی حرارت یا داخل مایکروویو قرار می‌دهیم تا کمی گرم و مخلوط شوند. دقت کنید شیر نباید جوش بیاید یا خیلی داغ شود، فقط گرما در حدی باشد که کره آب شود و شکر حل شود.

مرحله ۲

تخم مرغ و وانیل را هم می‌زنیم و به مواد شیر اضافه می‌کنیم؛ سپس خمیر مایه عمل آمده را به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.

مواد دونات

مرحله۳

در این مرحله بعد از الک‌کردن آردها، نصف آن‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بقیه‌ی آردها را حین هم‌زدن کم‌کم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می‌کنیم؛ بعد از اینکه کمی بافتشان سفت شد از دستمان برای هم زدن استفاده می‌کنیم تا جایی که به بافت موردنظر برسیم.

خمیر دونات

مرحله۴

خمیر به‌دست‌آمده را روی سطح کار یا پشت یک سینی می‌ریزیم و با کف دست خوب وَرز می‌دهیم و به سطح کار می‌کوبیم تا بافتش لطیف و نرم شود.

بعد از ورز دادن، کف ظرف مناسبی را روغن می‌مالیم و کمی آرد می‌پاشیم، سپس خمیر را داخل ظرف و در جای گرم، به مدت ۱ونیم ساعت می‌گذاریم و روی آن را می‌پوشانیم تا ور بیاید.

برای بهتر ور آمدن حتما ظرف را در جای گرم قرار دهید.

خمیر دونات

مرحله ۵

بعد از ور آمدن خمیر، آن را روی سطح کار می‌ریزیم و دوباره ورز می‌دهیم. سپس خمیر را دو قسمت می‌کنیم و با استفاده از وردنه آن را صاف می‌کنیم.

در ادامه با استفاده از کاتر مخصوص دونات یا سر لیوان، قالب می‌زنیم.

کاتر دونات

مرحله۶

کاغذهای روغنی‌ را به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم و روی آن‌ها آرد می‌پاشیم؛ سپس طرح‌های دونات را جدا و روی کاغذهای روغنی‌ قرار می‌دهیم و آن‌ها را روی سینی می‌چینیم و رویشان را با پارچه نم‌دار می‌پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا استرحت کنند.

کاتر دونات و خمیر

طرزتهیه دونات پفکی ساده + شیره و تزئین مخصوص + عکس

مرحله ۷

در این مرحله روغن را در ظرفی گود می‌ریزیم و می‌گذاریم داغ شود؛ سپس با شعله متوسط رو به کم، دونات‌ها را سرخ می‌کنیم.

بعد از سرخ‌کردن دونات‌ها، آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

دونات خانگی

تزئین دونات‌ها

طرز تهیه شیره روی دونات

شیر و شکر و وانیل و نمک را داخل ظرف مناسب می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا کامل حل و شیره‌ای شوند. اگر بخواهیم موادمان رنگی شود، می‌توانیم از رنگ خوراکی استفاده کنیم.

درهمین حین مواد را هم بزنید، ۵ تا ۷ دقیقه کافی‌ است.

بعد از کامل‌شدن پخت، مواد ما حالت رقیق‌تری دارند و اگر کم‌شکر‌تر دوست داشته باشیم، تا مواد گرم است دونات‌ها را داخل مواد می‌غلتانیم ولی اگر حالت شکرکی و شیرین‌تری بخواهیم، باید بگذاریم مواد خنک شوند تا به غلظت دلخواهمان برسند.

شیره روی دونات

مایع روی دونات

تزئین دونات‌ها با شکلات

به شکلات‌های تخته‌ای یا سکه‌ای، یک قاشق روغن و دو قاشق شیر اضافه و به صورت بنماری آبشان می‌کنیم؛ سپس، یا کامل یک طرف دونات‌ها را داخل شکلات‌ها می‌غلتانیم یا با قاشق روی دونات‌ها رد می‌اندازیم؛ همچنین می‌توانیم شکلات‌ها را داخل قیف بریزیم تا رد‌های یکدست‌تری روی دونات‌ها بیاندازیم.

دونات خانگی

نکات پخت دونات پفکی

  • دقت کنید ممکن است باتوجه به نوع آردتان، نیاز باشد آرد بیشتر یا کمتری اضافه کنید، پس آرد را تا وقتی خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا سفت نشود.
  • ور آمدن خمیر بستگی به مواد دارد و می‌تواند زمان کمتر یا بیشتری لازم داشته باشد.
  • کاغذ روغنی برای این است که بعد از ور امدن ۱۵ دقیقه‌ای خمیر، به راحتی آن‌ها را از کاغذ جدا کنید تا شکلشان به هم نریزد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->