روایت مادری که با بخشی از ارثیه خانواده سه مرد بدهکار را از زندان آزاد کرد آمادگی «اسکودا» برای همکاری برای طرح شکایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی نام ۲۴ پرستار ایرانی در فهرست نخبگان علمی جهان (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) اطلاعیه آموزش و پرورش برای رسیدگی به اعتراضات آزمون‌های استخدامی معلمی (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) چینی‌ها دیابت نوع ۱ را درمان کردند تعرض به دختر جوان توسط مدرس زبان انگلیسی فراخوان اعزام نیرو‌های داوطلب به لبنان (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) واژگونی قایق مهاجران ۹ کشته و ۴۸ مفقود برجای گذاشت واژگونی خودرو در خواف پنج مصدوم بر جای گذاشت (۷ مهر ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده انبار مبل در جاده کلات (۷ مهر ۱۴۰۳) هتل ارزان اصفهان | اقامتی مقرون به صرفه در اصفهان اهمیت تصویربرداری در کاشت ایمپلنت جزئیات جدید از انفجار معدن طبس تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان صندوق فولاد واریز شد (۷ مهر ۱۴۰۳) همه ظرفیت‌های قانونی را برای بازگشت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل پای کار خواهیم آورد جا‌های دیدنی کندی در کشور سریلانکا افراد بالغ، فشار خون خود را حداقل سالی یک بار بررسی کنند ۲۴۰ مدرسه عشایری در خراسان رضوی میزبان دانش‌آموزان هستند هاری، یکی از کشنده‌ترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است | مرگ ۱۳ نفر بر اثر هاری، از ابتدای سال تاکنون (۷ مهر ۱۴۰۳) ۴۰ دستگاه لیزر غیرمجاز در مشهد کشف و ضبط شد (۷ مهر ۱۴۰۳) تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را زودتر مشخص کنید هشدار فرونشست زمین در مشهد و کرمان
سرخط خبرها

پاسخ به چند سوال رایج درباره مصرف شیر

  • کد خبر: ۲۲۵۱۴۸
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
پاسخ به چند سوال رایج درباره مصرف شیر
شیر یکی از موادغذایی مهم برای تامین سلامتی افراد در سنین مختلف است و مردم سوالات زیادی درباره آن دارند که باید به این ابهامات پاسخ داده شود تا سرانه مصرف شیر در کشور بهبود یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، شیر یکی از موادغذایی مهم برای تامین سلامتی افراد در سنین مختلف است و مردم سوالات زیادی درباره آن دارند که باید به این ابهامات پاسخ داده شود تا سرانه مصرف شیر در کشور بهبود یابد.

در خصوص شیر و لبنیات سوالات زیادی برای مردم وجود دارد که دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت سعی کرده به سوالات پرتکرار در این زمینه پاسخ دهد.

آیا عدم تحمل لاکتوز به معنای عدم مصرف لبنیات است؟

به عبارت ساده، عدم تحمل لاکتوز، ناتوانی در هضم لاکتوز، قند طبیعی موجود در غذا‌های لبنی است. علائم ممکن است متفاوت باشد، اما معمولاً شامل درد شکم، نفخ، اسهال یا گاز است.

عدم تحمل لاکتوز با آلرژی به شیر متفاوت است، زیرا باید از تمام غذا‌های لبنی اجتناب شود. بنابراین، با عدم تحمل لاکتوز، همه چیز یا هیچ چیز وجود ندارد و بهتر است به عنوان یک طیف فکر کنید، که در آن بسیاری از مردم هنوز هم می‌توانند با اطمینان از غذا‌های لبنی لذت ببرند و گزینه‌هایی در در این گروه لبنیات وجود دارد که می‌تواند کمک کند:

محصولات لبنی بدون لاکتوز: این محصولات لبنیاتی هستند که لاکتوز آنها حذف شده است. به عنوان مثال، شیر بدون لاکتوز، شیر واقعی بدون لاکتوز است. تمام مواد مغذی شیر معمولی را دارد و می‌تواند به همان روش در دستور العمل‌های غذا یا نوشیدنی مورد علاقه شما استفاده شود.

غذا‌های کم لاکتوز: پنیر‌های طبیعی، پنیر دلمه، ماست یونانی و بستنی همگی کمتر از ۵ گرم لاکتوز در هر وعده دارند که هضم و گنجاندن آنها در انواع دستور العمل‌ها را برای افراد آسان‌تر می‌کند.

 آیا لبنیات باعث التهاب می‌شود؟

این یک سوال بسیار رایج و تصور اشتباه است. تحقیقات نشان می‌دهد که لبنیات التهاب زا نیستند و می‌توانند ضد التهاب نیز باشند. بیشتر مردم اغلب نمی‌دانند که التهاب چقدر پیچیده است و به صورت حاد و مزمن وجود دارد و همچنین، برخی از علائم عدم تحمل لاکتوز را می‌توان با التهاب اشتباه گرفت.

مردم سراسر جهان هزاران سال است که غذا‌های تخمیر شده می‌خورند. فرآیند تخمیر طبیعی بر ماتریس فیزیکی و تغذیه‌ای شیر برای ایجاد پنیر یا ماست تأثیر می‌گذارد. این تغییرات موجود در غذا‌های تخمیر شده بر هضم، جذب و متابولیسم تأثیر می‌گذارد که احتمالاً در التهاب نقش دارد. تمام این علم این است که بگوییم یکی از بهترین راه‌ها برای کمک به مبارزه با التهاب مزمن از طریق یک رژیم غذایی مغذی است که شامل انواع غذا‌های کامل از جمله لبنیات است.

تفاوت بین شیر حیوانی و جایگزین‌های گیاهی چیست؟

تحقیقات گسترده‌ای وجود دارد که مصرف شیر را با فواید سلامتی مرتبط می‌کند. اگرچه شیر و جایگزین‌های گیاهی در لبنیات کنار هم قرار می‌گیرند، اما جایگزین‌های غیرلبنی اغلب مشخصات مواد مغذی مشابهی با شیر گاو ندارند.

می‌توانید روی شیر حیوانی حساب کنید تا ترکیبی ثابت داشته باشد که در استاندارد هویت آن منعکس شده است. در مقابل، ترکیب جایگزین‌های گیاهی متفاوت است. در اینجا چند نکته دیگر وجود دارد که باید هنگام کمک به مردم در انتخاب نوشیدنی خود به خاطر داشته باشید

شیر حیوانی سرشار از مواد مغذی خاصی مانند کلسیم، فسفر، ریبوفلاوین و ویتامین B ۱۲ است. جایگزین‌های گیاهی اغلب با مواد مغذی که به طور طبیعی حاوی آنها نیستند غنی می‌شوند.

شیر حیوانی به طور معمول کیفیت بالاتر پروتئینی نسبت به برخی از جایگزین‌های گیاهی دارد. برای مثال، نوشیدنی‌های بادام، بادام هندی، نارگیل و برنج پروتئین کمی در هر وعده ۸ اونس (۰ تا ۱ گرم) ارائه می‌کنند، در حالی که شیر حیوانی برای همان اندازه، ۸ گرم پروتئین با کیفیت بالا فراهم می‌کند.

دستورالعمل‌های غذای سه وعده لبنیات کم چرب یا بدون چربی را به عنوان بخشی از الگوی تغذیه سالم برای افراد ۹ سال و بالاتر توصیه می‌کند. نوشیدنی‌های جایگزین، به‌جز نوشیدنی‌های سویا غنی‌شده با کلسیم، ویتامین A و D، در گروه لبنیات گنجانده نمی‌شوند، زیرا محتوای غذایی کلی آنها شبیه شیر لبنیات و نوشیدنی‌های سویای غنی‌شده نیست.

میزان مصرف شیر چقدر باید باشد؟

آکادمی اطفال مصرف ۱۶ تا ۲۴ اونس را توصیه می‌کند. شیر کامل ساده برای کودکان از یک سالگی.

دستورالعمل‌های غذایی دو وعده شیر کم چرب یا بدون چربی یا نوشیدنی‌های غنی شده سویا را برای کودکان ۲ تا ۳ ساله و ۲ تا ۱/۲ وعده برای کودکان ۴ تا ۸ ساله توصیه می‌کند.

بر اساس بیانیه مشترک متخصصان تغذیه کانادا و انجمن اطفال کانادا، جایگزین‌های گیاهی نباید نوشیدنی اصلی برای کودکان خردسال باشد. این نوشیدنی‌ها ممکن است فاقد مواد مغذی مورد نیاز کودکان از جمله پروتئین و چربی باشند. کودکان ۱ تا ۲ ساله باید شیر کامل حیوانی بخورند.

برای کودکان ۲ تا ۸ ساله شیر حیوانی یا نوشیدنی سویای غنی شده کمک زیادی به نیاز‌های پروتئینی کودکان می‌کند.

در بزرگسالان، الگو‌های تغذیه سالم، که شامل غذا‌های لبنی کم چرب و بدون چربی است، با کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ مرتبط است. مصرف لبنیات همچنین با بهبود سلامت استخوان‌ها به ویژه در کودکان و نوجوانان مرتبط است.

نوشیدنی‌های گیاهی می‌توانند در یک رژیم غذایی سالم قرار گیرند، اما از نظر تغذیه‌ای معادل شیربا منشاء حیوانی نیستند. با توجه به دستورالعمل‌های غذایی ایالات متحده، تنها نوشیدنی‌های سویا غنی شده جایگزین مناسب لبنیات در نظر گرفته می‌شوند. در مقایسه با جایگزین‌های گیاهی، شیر لبنی اغلب منبع بهتری از پروتئین با کیفیت بالا و ۱۳ ماده مغذی ضروری با فهرست مواد تشکیل دهنده ساده و قیمت مقرون به صرفه است. نوشیدنی‌های گیاهی از نظر مشخصات غذایی، مواد افزودنی و شکر افزوده متفاوت هستند. به همین دلیل است که سازمان‌های متخصص نسبت به نوشیدنی‌های گیاهی برای کودکان در حال رشد هشدار می‌دهند، اما در عوض شیر لبنی ساده را توصیه می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->