ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۲۲۶۷۱۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی‌ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند، اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطمئننا همه می ‎دانند که نوشیدن آب شیر دلچسب نیست و بسیاری از مردم فکر می‎ کنند که آیا امکان دوباره جوشاندن آب وجود دارد؟ از آن گذشته، این عقیده وجود دارد که با جوشاندن مکرر آب، ترکیباتی مانند آب سنگین، نمک معدنی غلیظ و ماده‌های سمی از جنس کلر در آن ایجاد می ‎شوند، درنتیجه، نوشیدن همچین آبی برای سلامتی خطرناک است.

کیفیت آب در کشور‌های مختلف متفاوت است، اما اگر شاخص‌های کلی در نظر گرفته شود، ممکن است برخی ناخالصی‌ها در چنین آبی وجود داشته باشد که اولین ماده کلر است که به منظور تصفیه شدن آب استفاده می ‎شود.

ماده‌ی خطرناک بعدی، نمک‌های کلسیم و منیزیم هستند که وقتی به جوش می ‎آیند روی دیواره‌های داخلی کتری به شکل رسوب می‌چسبند و فلزات سنگین مانند سرب، استرانسیم و روی نیز ممکن است در دوز‌های کم وجود داشته باشند.

جوشاندن آب منجر به تشکیل به اصطلاح “آب سنگین” می ‎شود که حاوی دوتریوم و ترتیوم است و با این حال پس از جوشیدن آب این دو ماده با اندازه‌های بسیار ریز تشکیل می ‎شوند و آسیبی به همراه ندارند.

وقتی آب می‌جوشد، غلظت نمک‌های معدنی در آن افزایش می ‎یابد چرا که آب تبخیر می ‎شود، اما نمک‌ها باقی می ‎مانند و به همین خاطر نمک‌ها به راحتی داخل کتری رسوب می ‎کنند و این رسوب‌ها بی خطرند، اما بهتر است کتری مرتبا تمیز شود.

هنگام جوشاندن آب، کلر با ترکیبات آلی موجود در آب تعامل دارد و مواد سمی بیشتری ایجاد می ‎کند پس برای تصفیه کردن آب شیر به آن کلر اضافه می ‎کنند که البته کلر برای سلامتی مضر نیست، اما آب کلرشده پوست را خشک می ‎کند و می ‎تواند موجب تشدید آکنه شود؛ بنابراین اگر از آب مرغوب استفاده شود و رسوبات داخل کتری مرتبا تمیز شود، می‎ توان آب را بار‌ها و بار‌ها جوشاند، چرا که هیچ خطری برای سلامتی فرد ندارد.

منبع: همشهری

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->