پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۸۸۵۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
محققان یک شرکت دانش‌بنیان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به تولید ۲ داروی «گانوسان» و «سافرونیکا» برگرفته از گیاه زعفران شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روح‌الله عامری، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت حیات، اظهار کرد: شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت از سال ۱۳۹۶ در پژوهشکده بوعلی مشهد مستقر شده و رسالت ما در این شرکت ایجاد ارزش‌افزوده در چرخه زنجیره زعفران بوده و در همین راستا تولید دارو‌های ترکیب‌شده با زعفران را داشته و داریم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲ دارو با نام‌های گانوسان و سافرونیکا تولید شده و در بازار دارویی کشور هم موجود است. کاربرد این دارو‌ها بهبود عملکرد سیستم ایمنی، ضدافسردگی و نشاط‌آور است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت با اشاره به اینکه افراد بالای ۱۸ سال و با نسخه پزشک می‌توانند از این دارو‌ها استفاده نمایند و از هرکدام از این دارو‌ها روزانه تا ۲ نوبت می‌توان استفاده کرد، گفت: همچنین مصرف این دارو‌ها به دلیل داشتن زعفران، برای مادران باردار و شیرده منع‌مصرف دارد و توصیه نمی‌شود.

دکتر عامری افزود: برنامه بعدی ما تولید ماده اولیه زعفران با توجه به چالش‌های موجود در این حوزه بوده تا این ماده را در داخل کشور تولید کنیم و محدودیت‌ها و مشکلات ارزی و تحریمی هم از سر راه برداشته شود.

وی با تأکید بر اینکه از ۲ داروی تولیدی، ۱۰ هزار واحد تولید شده است، گفت: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار واحد از هر نوع دیده شده و در صورت دستیابی به بازار‌های تجاری، رسیدن این عدد تا یک میلیون واحد در سال امکان‌پذیر است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت درباره ارسال دارو‌های تولیدی این شرکت به داخل و خارج کشور، بیان کرد: دارو‌های تولیدی شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت بیشتر در مشهد توزیع می‌شود و در سایر استان‌ها هم متناسب با نیازشان توزیع شده است؛ همچنین در حوزه صادرات محصول هم کار‌های خوبی صورت گرفته و ماده اولیه آن به کانادا ارسال شده است و کشور‌های مصر، امارات و آمریکا هم متقاضی دریافت این محصولات بوده‌اند و ما با هر کشوری که تقاضا داشته باشد، آماده همکاری هستیم.

دکتر عامری اضافه کرد: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت، ۸ اشتغال مستقیم و ۲۰ غیرمستقیم ایجاد شده و در این مجموعه، زمینه افزایش اشتغال با توجه با رشد تقاضا و در صورت تأمین سرمایه، امکان‌پذیر است.

وی تأکید کرد: عمده مشکل ما در بحث تأمین سرمایه در گردش تولید بوده و از زمان خرید ماده اولیه تا دریافت وجه، ۸ تا ۱۰ ماه صرف می‌شود که با توجه به عدم ثبات نرخ ارز و مشکلات تورمی، برای شرکت‌های کوچک زمان زیادی است و سرمایه‌گذار متحمل هزینه‌های زیادی می‌شود.

در پایان، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت گفت: از مسئولان وزارت امور خارجه، رایزن‌های تجاری خارج از کشور و اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور تقاضا داریم تا در راستای ایجاد توسعه ارتباطات بین‌الملل و صادرات محصول تمام‌ایرانی به دیگرکشور‌ها، همکاری لازم را داشته باشند؛ موضوعی که سودآوری آن برای کل کشور بوده و منافع آن تنها برای تولیدکننده محصول نیست و اگر این کار انجام شود، تا ۵برابر قیمت روز زعفران ارزش‌افزوده ایجاد می‌شود.

تولید دو دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->