آمادگی «اسکودا» برای همکاری برای طرح شکایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی نام ۲۴ پرستار ایرانی در فهرست نخبگان علمی جهان (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) اطلاعیه آموزش و پرورش برای رسیدگی به اعتراضات آزمون‌های استخدامی معلمی (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) چینی‌ها دیابت نوع ۱ را درمان کردند تعرض به دختر جوان توسط مدرس زبان انگلیسی فراخوان اعزام نیرو‌های داوطلب به لبنان (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳) واژگونی قایق مهاجران ۹ کشته و ۴۸ مفقود برجای گذاشت واژگونی خودرو در خواف پنج مصدوم بر جای گذاشت (۷ مهر ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده انبار مبل در جاده کلات (۷ مهر ۱۴۰۳) هتل ارزان اصفهان | اقامتی مقرون به صرفه در اصفهان اهمیت تصویربرداری در کاشت ایمپلنت جزئیات جدید از انفجار معدن طبس تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان صندوق فولاد واریز شد (۷ مهر ۱۴۰۳) همه ظرفیت‌های قانونی را برای بازگشت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل پای کار خواهیم آورد جا‌های دیدنی کندی در کشور سریلانکا افراد بالغ، فشار خون خود را حداقل سالی یک بار بررسی کنند ۲۴۰ مدرسه عشایری در خراسان رضوی میزبان دانش‌آموزان هستند هاری، یکی از کشنده‌ترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان است | مرگ ۱۳ نفر بر اثر هاری، از ابتدای سال تاکنون (۷ مهر ۱۴۰۳) ۴۰ دستگاه لیزر غیرمجاز در مشهد کشف و ضبط شد (۷ مهر ۱۴۰۳) تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را زودتر مشخص کنید هشدار فرونشست زمین در مشهد و کرمان علت افزایش نیم‌نمره‌ای میانگین معدل دانش‌آموزان در امتحانات نهایی چیست؟
سرخط خبرها

تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۸۸۵۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
محققان یک شرکت دانش‌بنیان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به تولید ۲ داروی «گانوسان» و «سافرونیکا» برگرفته از گیاه زعفران شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روح‌الله عامری، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت حیات، اظهار کرد: شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت از سال ۱۳۹۶ در پژوهشکده بوعلی مشهد مستقر شده و رسالت ما در این شرکت ایجاد ارزش‌افزوده در چرخه زنجیره زعفران بوده و در همین راستا تولید دارو‌های ترکیب‌شده با زعفران را داشته و داریم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲ دارو با نام‌های گانوسان و سافرونیکا تولید شده و در بازار دارویی کشور هم موجود است. کاربرد این دارو‌ها بهبود عملکرد سیستم ایمنی، ضدافسردگی و نشاط‌آور است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت با اشاره به اینکه افراد بالای ۱۸ سال و با نسخه پزشک می‌توانند از این دارو‌ها استفاده نمایند و از هرکدام از این دارو‌ها روزانه تا ۲ نوبت می‌توان استفاده کرد، گفت: همچنین مصرف این دارو‌ها به دلیل داشتن زعفران، برای مادران باردار و شیرده منع‌مصرف دارد و توصیه نمی‌شود.

دکتر عامری افزود: برنامه بعدی ما تولید ماده اولیه زعفران با توجه به چالش‌های موجود در این حوزه بوده تا این ماده را در داخل کشور تولید کنیم و محدودیت‌ها و مشکلات ارزی و تحریمی هم از سر راه برداشته شود.

وی با تأکید بر اینکه از ۲ داروی تولیدی، ۱۰ هزار واحد تولید شده است، گفت: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار واحد از هر نوع دیده شده و در صورت دستیابی به بازار‌های تجاری، رسیدن این عدد تا یک میلیون واحد در سال امکان‌پذیر است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت درباره ارسال دارو‌های تولیدی این شرکت به داخل و خارج کشور، بیان کرد: دارو‌های تولیدی شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت بیشتر در مشهد توزیع می‌شود و در سایر استان‌ها هم متناسب با نیازشان توزیع شده است؛ همچنین در حوزه صادرات محصول هم کار‌های خوبی صورت گرفته و ماده اولیه آن به کانادا ارسال شده است و کشور‌های مصر، امارات و آمریکا هم متقاضی دریافت این محصولات بوده‌اند و ما با هر کشوری که تقاضا داشته باشد، آماده همکاری هستیم.

دکتر عامری اضافه کرد: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت، ۸ اشتغال مستقیم و ۲۰ غیرمستقیم ایجاد شده و در این مجموعه، زمینه افزایش اشتغال با توجه با رشد تقاضا و در صورت تأمین سرمایه، امکان‌پذیر است.

وی تأکید کرد: عمده مشکل ما در بحث تأمین سرمایه در گردش تولید بوده و از زمان خرید ماده اولیه تا دریافت وجه، ۸ تا ۱۰ ماه صرف می‌شود که با توجه به عدم ثبات نرخ ارز و مشکلات تورمی، برای شرکت‌های کوچک زمان زیادی است و سرمایه‌گذار متحمل هزینه‌های زیادی می‌شود.

در پایان، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت گفت: از مسئولان وزارت امور خارجه، رایزن‌های تجاری خارج از کشور و اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور تقاضا داریم تا در راستای ایجاد توسعه ارتباطات بین‌الملل و صادرات محصول تمام‌ایرانی به دیگرکشور‌ها، همکاری لازم را داشته باشند؛ موضوعی که سودآوری آن برای کل کشور بوده و منافع آن تنها برای تولیدکننده محصول نیست و اگر این کار انجام شود، تا ۵برابر قیمت روز زعفران ارزش‌افزوده ایجاد می‌شود.

تولید دو دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->