انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۲۲۸۸۵۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
محققان یک شرکت دانش‌بنیان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به تولید ۲ داروی «گانوسان» و «سافرونیکا» برگرفته از گیاه زعفران شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر روح‌الله عامری، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت حیات، اظهار کرد: شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت از سال ۱۳۹۶ در پژوهشکده بوعلی مشهد مستقر شده و رسالت ما در این شرکت ایجاد ارزش‌افزوده در چرخه زنجیره زعفران بوده و در همین راستا تولید دارو‌های ترکیب‌شده با زعفران را داشته و داریم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲ دارو با نام‌های گانوسان و سافرونیکا تولید شده و در بازار دارویی کشور هم موجود است. کاربرد این دارو‌ها بهبود عملکرد سیستم ایمنی، ضدافسردگی و نشاط‌آور است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت با اشاره به اینکه افراد بالای ۱۸ سال و با نسخه پزشک می‌توانند از این دارو‌ها استفاده نمایند و از هرکدام از این دارو‌ها روزانه تا ۲ نوبت می‌توان استفاده کرد، گفت: همچنین مصرف این دارو‌ها به دلیل داشتن زعفران، برای مادران باردار و شیرده منع‌مصرف دارد و توصیه نمی‌شود.

دکتر عامری افزود: برنامه بعدی ما تولید ماده اولیه زعفران با توجه به چالش‌های موجود در این حوزه بوده تا این ماده را در داخل کشور تولید کنیم و محدودیت‌ها و مشکلات ارزی و تحریمی هم از سر راه برداشته شود.

وی با تأکید بر اینکه از ۲ داروی تولیدی، ۱۰ هزار واحد تولید شده است، گفت: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ هزار واحد از هر نوع دیده شده و در صورت دستیابی به بازار‌های تجاری، رسیدن این عدد تا یک میلیون واحد در سال امکان‌پذیر است.

مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت درباره ارسال دارو‌های تولیدی این شرکت به داخل و خارج کشور، بیان کرد: دارو‌های تولیدی شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت بیشتر در مشهد توزیع می‌شود و در سایر استان‌ها هم متناسب با نیازشان توزیع شده است؛ همچنین در حوزه صادرات محصول هم کار‌های خوبی صورت گرفته و ماده اولیه آن به کانادا ارسال شده است و کشور‌های مصر، امارات و آمریکا هم متقاضی دریافت این محصولات بوده‌اند و ما با هر کشوری که تقاضا داشته باشد، آماده همکاری هستیم.

دکتر عامری اضافه کرد: در شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت، ۸ اشتغال مستقیم و ۲۰ غیرمستقیم ایجاد شده و در این مجموعه، زمینه افزایش اشتغال با توجه با رشد تقاضا و در صورت تأمین سرمایه، امکان‌پذیر است.

وی تأکید کرد: عمده مشکل ما در بحث تأمین سرمایه در گردش تولید بوده و از زمان خرید ماده اولیه تا دریافت وجه، ۸ تا ۱۰ ماه صرف می‌شود که با توجه به عدم ثبات نرخ ارز و مشکلات تورمی، برای شرکت‌های کوچک زمان زیادی است و سرمایه‌گذار متحمل هزینه‌های زیادی می‌شود.

در پایان، مدیرعامل شرکت داروسازی سیناپژوهان سلامت گفت: از مسئولان وزارت امور خارجه، رایزن‌های تجاری خارج از کشور و اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور تقاضا داریم تا در راستای ایجاد توسعه ارتباطات بین‌الملل و صادرات محصول تمام‌ایرانی به دیگرکشور‌ها، همکاری لازم را داشته باشند؛ موضوعی که سودآوری آن برای کل کشور بوده و منافع آن تنها برای تولیدکننده محصول نیست و اگر این کار انجام شود، تا ۵برابر قیمت روز زعفران ارزش‌افزوده ایجاد می‌شود.

تولید دو دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->