۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟

  • کد خبر: ۲۳۱۵۵۲
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶
حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟
بیشتر آش‌ها به دلیل مواد پرخاصیتی که در پخت آنها استفاده می‌شود، غذا‌هایی سالم و البته کامل محسوب شده و مناسب استفاده در رژیم‌های غذایی خاص هستند. مواد غذایی که هر کدام خواص جداگانه‌ای داشته و استفاده از آنها معمولا به تمامی گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آش از آن جهت غذایی کامل نامیده می‌شود که در پخت آن از گروه‌های مختلف غلات، حبوبات، سبزیجات، لبنیات، روغن و بعضا گوشت استفاده می‌شود. اما اینکه این مواد چه خاصیتی دارند و چرا برای بدن لازم هستند، موضوعی است که ما به آن پرداخته‌ایم.

حبوبات، سبزیجات و لبنیات مثلث اصلی تشکیل دهنده انواع آش است که خواص زیر را دارا هستند:

۱: حبوبات: حبوبات تقریبا در تمام انواع آش مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دانه‌های ریز سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند که برای سلامت بدن مفید است و در انواع رژیم معمولا استفاده می‌شود. حبوبات حاوی مقادیر خوبی از فیبر هستند که به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و می‌تواند نقش موثری در کاهش وزن داشته باشد.

۲: سبزیجات: مصرف سبزیجات به دلیل داشتن ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر برای سلامت بدن مهم استو استفاده از آنها ارزش غذایی آش‌ها را بالا می‌برد. مصرف کافی سبزیجات می‌تواند از بروز برخی بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان، چاقی و بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کند.

۳:لبنیات: استفاده از لبنیاتی مانند ماست و دوغ علاوه بر داشتن کلسیم، در سوزاندن چربی تاثیر بسزایی دارد و استفاده آنها در برخی از آش‌ها در کاهش وزن مفید است.

رژیمی‌ها چه نوع آش‌هایی بخورند؟

اگرچه انواع آش خاصیت بالایی دارد، اما افرادی که به دنبال رژیم غذایی هستند باید در انتخاب و پخت این غذای خوشمزه به نکات زیر توجه کنند:

۱: افراد رژیمی باید آش‌های سبک را انتخاب کنند. آش‌هایی که معمولا حاوی مقدار کمی حبوبات، رشته یا جو و در مواردی هم مقداری گوشت یا مرغ هستند. برخی آش‌ها، حجم بالایی از حبوبات، رشته و حتی برنج دارند و خیلی‌ها آنها را با نان میل می‌کنند. آش‌هایی که با نان خورده می‌شوند، دیگر ویژگی یک غذای کم‌کالری را ندارند و کمکی هم به روند کاهش وزن نمی‌کنند.

۲: افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند آش‌های به اصطلاح ترش مانند آش آبغوره، آش گوجه، آش آلو و ... را می‌توانند در رژیم خود بگنجانند. این آش‌ها کالری کمی داشته، به تحریک ترشحات معده کمک کرده و بهبود هضم و متابولیسم بدن را به همراه دارند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->