لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار در دولت شهید جمهور

  • کد خبر: ۲۳۲۵۳۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
طرح ملی کسب‌وکار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دولت شهید جمهور، زنان سرپرست‌خانوار تحت پوشش برنامه‌های توانمندسازی قرار گرفتند، کسب‌و‌کار زنان کارآفرین ارتقا یافت و اشتغال پایدار برای زنان کارجو تعریف شد. همچنین از مهارت‌آموزی‌های اشتغال‌زا حمایت شد. این اتفاقات برای گروه زنان بدسرپرست، زنان خودسرپرست، دختران مجرد بالای ۴۵ سال، زنان بهبودیافته یا تحت آسیب‌های اجتماعی و زنان سرپرست‌خانوار در طرح ملی کسب‌وکار خانواده‌محور محقق شد.

طرح ملی کسب‌و‌کار پایدار خانواده‌محور، با توجه به نیاز‌های ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند. در این طرح، زنان کارآفرین از مرحله تهیه مواد اولیه تا فروش محصولات و به‌مدت حدود چهار سال، از اشتغال زنان کارجو حمایت می‌کنند تا پایداری اشتغال آن‌ها قطعی شود. همچنین این طرح، با توجه خاص به زنان سرپرست‌خانوار و شرایط ویژه آنان، انعطاف لازم برای خانواده‌محوربودن اشتغال ایشان را در اولویت خود قرار داده است.

به علاوه، دولت سیزدهم برای اولین بار با کمک «صندوق ضمانت وام اشتغال زنان سرپرست‌خانوار» ضمانت از این گروه را برعهده گرفت.

همچنین با تصویب اعتبارات ویژه سفر‌های استانی حوزه زنان و خانواده، استفاده از ظرفیت‌های ویژه هر استان و همکاری سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها ازجمله صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی بیشتر از این گروه زنان برای اشتغال پایدار خانواده‌محور رقم خورد.

تأمین شرایط فروش مجازی از طریق قرارداد با «کسبینو» و تأسیس بازارچه‌های فروش محصولات در استان‌ها از دیگربرنامه‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار بود که به خودکفایی بیش از ۱۲۶ هزار زن ایرانی منجر شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.