عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

کتاب «جشنواره کن» منتشر شد

  • کد خبر: ۲۳۳۱۰۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
کتاب «جشنواره کن» منتشر شد
بنیاد سینمایی فارابی در راستای شناخت و معرفی عمیق‌تر جشنواره بین‌المللی کن، کتابی با این مضمون و تحت عنوان «جشنواره کن» از منظر حکمرانی و سیاست‌گذاری سینما را روانه بازار نشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز انتشارات فارابی در ادامه انتشار سلسله کتب حکمرانی و سیاست‌گذاری در سینما، کتاب «جشنواره کن» از منظر حکمرانی و سیاست‌گذاری سینما را روانه بازار نشر کرده است تا ضمن ارائه جزئیات بیشتر، مخاطب را بیش از پیش با یکی از مهم‌ترین فستیوال‌های بین‌المللی سینمایی سال آشنا کرده باشد.

برشی از این کتاب که به قلم محسن بیسادی نگارش شده است، به ماجرای نقش موسولینی در برگزاری این جشنواره اشاره دارد. در بخش نخستین جشنواره بعد از جنگ جهانی دوم در فصل «تاریخچه جشنواره کن» این‌گونه آمده است: «در اوایل سال ۱۹۴۰، باوجود اعلام جنگ و بسیج ملی، مقامات کن به رهبری فیلیپ ارلانگر تلاش کردند تا پروژه جشنواره را زنده نگه دارند. در جبهه دیپلماتیک، فرانسه ابتدا تصمیم گرفت موافقت ایتالیا را به دست آورد که موضعش در درگیری هنوز رسمی نبود. در کمال تعجب، موسولینی پذیرفت، مشروط بر اینکه جشنواره کن فرانسه با جشنواره ونیز هم‌زمان نباشد.

با این حال تقدیر بر این بود که جشنواره برگزار نشود. در ۱۰ ژوئن، موسیلینی علیه فرانسه و بریتانیا اعلام جنگ کرد و برگزاری جشنواره کن را که سازماندهی آن پیش‌تر به علت مشکلات لجستیک ناشی از جنگ دچار مشکل شده بود، کاملا منتفی کرد. مشکلاتی همچون کمبود اعتبارات، تدارکات نابه‌سامان، کمبود تجهیزات فیلم و شرایط دشوار حمل‌ونقل که ستاره‌های فرانسوی و خارجی را از سفر منصرف می‌کرد، سبب شد برگزاری جشنواره ناممکن شود. مشکل مهم دیگر این بود که ارتش، مکان جشنواره، کازینوی شهرداری را مطالبه کرده بود».

کتاب «جشنواره کن»، در ۹ فصل به موضوعاتی، چون «جشنواره کن از منظر آمار و ارقام»، «بنیان‌گذاران و مالکان»، ساختار و بخش‌های جشنواره»، «مدل تامین مالی»، «رویکرد‌های محتوایی»، «کارکرد‌های جشنواره کن در نظام حکمرانی سینما» و «سوگیری‌های ایدئولوژیک و سیاسی» می‌پردازد.

تازه‌ترین اثر بنیاد سینمایی فارابی در حوزه نشر، در ۵۰۰ نسخه و ۱۹۵ صفحه منتشر شده است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->