اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر
سرخط خبرها

کتاب «جشنواره کن» منتشر شد

  • کد خبر: ۲۳۳۱۰۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
کتاب «جشنواره کن» منتشر شد
بنیاد سینمایی فارابی در راستای شناخت و معرفی عمیق‌تر جشنواره بین‌المللی کن، کتابی با این مضمون و تحت عنوان «جشنواره کن» از منظر حکمرانی و سیاست‌گذاری سینما را روانه بازار نشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز انتشارات فارابی در ادامه انتشار سلسله کتب حکمرانی و سیاست‌گذاری در سینما، کتاب «جشنواره کن» از منظر حکمرانی و سیاست‌گذاری سینما را روانه بازار نشر کرده است تا ضمن ارائه جزئیات بیشتر، مخاطب را بیش از پیش با یکی از مهم‌ترین فستیوال‌های بین‌المللی سینمایی سال آشنا کرده باشد.

برشی از این کتاب که به قلم محسن بیسادی نگارش شده است، به ماجرای نقش موسولینی در برگزاری این جشنواره اشاره دارد. در بخش نخستین جشنواره بعد از جنگ جهانی دوم در فصل «تاریخچه جشنواره کن» این‌گونه آمده است: «در اوایل سال ۱۹۴۰، باوجود اعلام جنگ و بسیج ملی، مقامات کن به رهبری فیلیپ ارلانگر تلاش کردند تا پروژه جشنواره را زنده نگه دارند. در جبهه دیپلماتیک، فرانسه ابتدا تصمیم گرفت موافقت ایتالیا را به دست آورد که موضعش در درگیری هنوز رسمی نبود. در کمال تعجب، موسولینی پذیرفت، مشروط بر اینکه جشنواره کن فرانسه با جشنواره ونیز هم‌زمان نباشد.

با این حال تقدیر بر این بود که جشنواره برگزار نشود. در ۱۰ ژوئن، موسیلینی علیه فرانسه و بریتانیا اعلام جنگ کرد و برگزاری جشنواره کن را که سازماندهی آن پیش‌تر به علت مشکلات لجستیک ناشی از جنگ دچار مشکل شده بود، کاملا منتفی کرد. مشکلاتی همچون کمبود اعتبارات، تدارکات نابه‌سامان، کمبود تجهیزات فیلم و شرایط دشوار حمل‌ونقل که ستاره‌های فرانسوی و خارجی را از سفر منصرف می‌کرد، سبب شد برگزاری جشنواره ناممکن شود. مشکل مهم دیگر این بود که ارتش، مکان جشنواره، کازینوی شهرداری را مطالبه کرده بود».

کتاب «جشنواره کن»، در ۹ فصل به موضوعاتی، چون «جشنواره کن از منظر آمار و ارقام»، «بنیان‌گذاران و مالکان»، ساختار و بخش‌های جشنواره»، «مدل تامین مالی»، «رویکرد‌های محتوایی»، «کارکرد‌های جشنواره کن در نظام حکمرانی سینما» و «سوگیری‌های ایدئولوژیک و سیاسی» می‌پردازد.

تازه‌ترین اثر بنیاد سینمایی فارابی در حوزه نشر، در ۵۰۰ نسخه و ۱۹۵ صفحه منتشر شده است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->