لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
برنامه نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده (بخش اول)

برنامه نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده (بخش اول)

  • کد خبر: ۲۳۳۳۷۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
در دومین روز شروع تبلیغات تلویزیونی نامزد‌های چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تا کنون دو نامزد انتخاباتی برنامه‌های خود در حوزه زنان و خانواده را عنوان کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی اولین نامزدی ست که به طور ویژه به حوزه خانواده پرداخته و حتی شعار دولتش را در همین زمینه تعیین کرده است. شعار او «دولت، مردم و خانواده» است. 

او دیروز با حضور در برنامه «صف اول» فوریت دولتش را اقتصاد و اولویتش را خانواده اعلام کرد و گفت: انقلاب در امور اداری کشور راه حل مشکلات کشور است. به همین دلیل فوریت دولت من اقتصاد است، اما اولویت دولت من خانواده است.

قاضی زاده هاشمی در پایان درباره اهمیت خانواده در دولت آینده خود بیان کرد: نگاه ما به خانواده نگاهی تمدنی است. اعضای خانواده برای یک‌دیگر فداکاری می‌کنند. اگر یک خانواده سالم و تمدنی شکل بگیرد، جامعه نیز اصلاح می‌شود. محور برنامه ریزی‌های ما خانواده خواهد بود.

وی استفاده از نخبگان را ضروری دانست و عنوان کرد: مهم‌ترین مشاور من در بنیاد شهید بنیاد نخبگان بوده است. حضور زنان در سطوح مدیریتی نیز حائز اهمیت است. متاسفانه هنوز نتوانستیم بستری مناسب برای حضور زنان در حکومت و مدیریت فراهم کنیم چرا که هم توانایی خوبی دارند و هم فسادپذیری پایینی دارند.

قاضی زاده هاشمی همچنین با حضور در برنامه «با مردم» درباره ایجاد خانواده پایدار با ایجاد شغل پایدار برای اعضای خانواده نیز گفت: وقتی دنبال اشتغال و کسب درآمد هستیم، این برای خانواده است. اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا کند و رشد فرهنگی اتفاق بیافتد، باید یک خانواده پایدار ایجاد کنیم و این خانواده پایدار را حفظ کنیم و به دغدغه‌های ارکان خانواده پاسخ دهیم.

وی ادامه داد: خانواده باید شغلش پایدار باشد و درآمدی کسب کند که هزینه‌های خانواده خودش را تأمین کند. پسر خانواده نباید نگران سربازی باشد، نباید نگران اشتغال باشد.

خانواده نگاه مهم برنامه هفتم توسعه 

محمدباقر قالیباف، دیگر نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به ضرورت توجه به خانواده اشاره و اظهار کرد: یکی از سیاست‌های قطعی ما در برنامه هفتم آن بود که به خانواده توجه شود و خانواده نگاه مهم برنامه هفتم توسعه است.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما آن بود که برنامه هفتم توسعه ایرادات برنامه‌های پنج ساله قبلی را نداشته باشد. یکی از سیاست‌های قطعی ما در برنامه هفتم آن بود که به خانواده توجه شود و خانواده نگاه مهم برنامه هفتم توسعه است.

قالیباف ادامه داد: رویکرد ما در بررسی برنامه هفتم توسعه «مسئله محوری» بوده است. ما در این برنامه مسئله محوری را مبنای کار قرار دادیم و رویکرد اصلی هم خانواده بوده است.

دیگر برنامه های نامزدها نیز قرار بر اعلام است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.