از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳) برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تشنج، یک بیماری جسمی و قابل‌کنترل از طریق دارودرمانی است

  • کد خبر: ۲۳۴۲۵۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
تشنج، یک بیماری جسمی و قابل‌کنترل از طریق دارودرمانی است
دانشیار بیماری‌های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تشنج یک بیماری جسمی و قابل‌کنترل از طریق دارودرمانی است که با تحریک زیاد سلول‌های مغزی، فرد را دچار علائم متفاوتی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فریبرز رضایی‌طلب از بیماری تشنج یا صرع به عنوان یک بیماری شایع در حوزه علوم اعصاب یاد کرده و اظهار کرد: معمولاً یک تا ۲ درصد افراد جامعه مبتلا به بیماری صرع هستند و چنانچه تحت مراقبت‌های دارویی قرا بگیرند، به‌خوبی کنترل می‌شوند.

دانشیار گروه داخلی اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد علل شایع بیماری صرع را تصادفات، ضربه‌های سر و موضوع ژنتیک، عنوان کرد و افزود: مشکلات حین و قبل از زایمان و دیگرمشکلاتی که موجب آسیب به مغز می‌شوند نیز ممکن است عوامل ایجاد این بیماری تلقی شوند. همچنین گاهی اوقات تشنج به دلایل کاهش قندخون، سدیم و استفاده از برخی دارو‌ها مثل ترامادول رخ می‌دهد.

وی در عین حال تأکید کرد: ۷۰ درصد بیماران مبتلا، با دارو تشنج آن‌ها قابل‌کنترل است، اما ۳۰ درصد دیگر باوجود مصرف چندین دارو با دوز مناسب، بازهم دچار حملات تشنج می‌شوند که در این موارد، با انجام نوارمغز ۲۴ساعته برای تشخیص کانون تشنج‌زا در کنار ام‌ار‌آی و عمل جراحی می‌توان برخی از این افراد را درمان کرد.

رضایی‌طلب اضافه کرد: تاکنون ۲۶ بیمار صرع مقاوم‌به‌دارو روند تشخیصی‌شان در بیمارستان امام‌رضا‌(ع) انجام شده و نتایج عمل‌ها طبق استاندار‌های بین‌المللی مورد قبول بوده است.

وی خاطرنشان کرد: بیماری تشنج یک بیماری جسمی مثل دیگربیمار‌ی‌های جسمانی است که با مراجعه به متخصصان مغز و اعصاب و تجویز و مصرف دارو‌های مرتبط قابل‌کنترل است.

لازم به ذکر است جراحی بیماران مبتلا به صرع مقاوم‌به‌دارو، از سال ۱۴۰۰ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->