پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر: مستندات و شواهد نشانه‌ای از کاهش تولید مواد مخدر در افغانستان را بیان نمی‌کند

  • کد خبر: ۲۳۵۴۲۸
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر: مستندات و شواهد نشانه‌ای از کاهش تولید مواد مخدر در افغانستان را بیان نمی‌کند
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: علیرغم اینکه اعلام شد تولید مواد مخدر در افغانستان کاهش یافته، ضمن اینکه ما از هرگونه اقدامی برای کاهش تولید و کشت استقبال می‌کنیم، اما مستندات و شواهد تاکنون نشانه‌ای از این کاهش را بیان نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکندر مؤمنی در مراسم بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید با حضور مقامات کشوری و لشکری، نمایندگان سیاسی کشورها، سازمان‌های بین المللی مقیم و مستشاران نظامی که در ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، اظهار کرد: پدید مواد مخدر یکی از مهمترین چالش‌های بشریت تبدیل شده و در ایران مهمترین آسیب اجتماعی بوده و با رویکرد تحول‌گرا سعی در انجام بهبود وضعیت شده است.

وی با اشاره به راهبرد پیشگیری از اعتیاد تصریح کرد: سه بند از ۱۱ بند سیاست‌های کلی که توسط رهبر ابلاغ شده مربوط به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد است. ۳ هزار سازمان مردم‌نهاد فعال در حوزه پیشگیری از اعتیاد فعال بوده و آهنگ رشد اعتیاد در کشور متوقف شده است، در حالی که در دنیا شاهد افزایش شیوع اعتیاد هستیم. ۸ هزار مرکز درمانی در کشور فعالیت دارد.

مومنی با بیان اینکه از زمان اشغال افغانستان توسط آمریکا تولید مواد مخدر در این کشور به ۵۰ برابر رسید، عنوان کرد: دو هزار تن مواد مخدر طی سه سال گذشته در کشور کشف شده که مقصد بسیاری از آنها کشور‌های مختلف دنیا از جمله کشور‌های اروپایی بوده است. این مسیر با تقدیم ده‌ها شهید و چندین برابر آن جانباز در کشور محقق شد و برای ایران فرقی ندارد که این مواد مخدر در داخل کشور توزیع شود یا به دیگر کشور‌ها ترانزیت شود.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: انتظار ما این است که جامعه جهانی تلاش بیشتری در جهت کنترل تولید مواد مخدر در کشور مبدا و همسایگی شرقی ایران به خرج دهد. علیرغم اینکه اعلام شد تولید مواد مخدر در افغانستان کاهش یافته، ضمن اینکه ما از هرگونه اقدامی برای کاهش تولید و کشت استقبال می‌کنیم، اما مستندات و شواهد تاکنون نشانه‌ای از این کاهش را بیان نمی‌کند، زیرا در ورود و کشفیات ما تغییر محسوسی ایجاد نشده است. ضمن اینکه متأسفانه ورود و قاچاق مواد مخدر صنعتی و شیشه نیز افزایش یافته است.

وی افزود: نه تنها کاهش مواد مخدر سنتی را مشاهده نمی‌کنیم بلکه شاهد افزایش مواد صنعتی نیز هستیم و این بلایی است که در اجلاس امسال در مقر وین همه دنیا به آن اذعان داشتند و ایران نیز اعلام کرده که اگر برای کنترل و پیشگیری اقدام نکنیم همه دنیا را درگیر خودش خواهد کرد. پایه اصلی تولید مواد مخدر صنعتی پیش‌ساز‌هایی هستند که به خودی خود ممنوع و غیرقانونی نیستند، اما پایه اصلی تولید شیشه‌اند که از کشور‌های اروپایی وارد افغانستان شده و از آنجا به مواد مخدر صنعتی تبدیل می‌شود.

مؤمنی بیان کرد: پیشنهاد ما به سازمان ملل و جامعه جهانی این است که پیش‌ساز‌ها نیز باید از مبدا تا مقصد تحت کنترل قرار گیرند. ما صرفاً می‌توانیم با همکاری همه‌جانبه و پذیرش اصل مسئولیت مشترک در قبال این بلیه جهانی بر آن فائق بیایم. یک کشور به تنهایی نمی‌تواند این پدیده را به سامان کند. ایران با تمام توان با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود همچنان در خط مقدم مبارزه جهانی با مواد مخدر ایفای وظیفه می‌کند و امید است برای کمک به جهان و دفاع از جان بشریت به عنوان کسی که در خط مقدم مبارزه می‌کنند حمایت لازم را داشته باشند.

منبع: مهر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->