مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳) امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر به ۵۰۷ حادثه‌دیده طی ۳ روز گذشته شلیک پلیس مشهد برای دستگیری موبایل قاپ سابقه دار + عکس
سرخط خبرها

گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها

  • کد خبر: ۲۳۷۳۰۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها
یک کارشناس گردشگری به تشریح اولویت‌های اساسی گردشگری ایران و حل و فصل برخی از موضوعات در دولت آتی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرید جواهرزاده در خصوص انتظارات از دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتقای وضعیت گردشگری کشور اظهار کرد: مشکل گردشگری در کشور ما، ایران‌هراسی است. آنچه که اهمیت دارد دولت آینده باید در راستای رفع این موضوع گام‌های اساسی بردارد. به نظر می‌رسد اولین گام برای رفع این موضوع تغییر در سیاست خارجی کشور به عنوان مهمترین اقدام راهبردی است.

وی افزود: رئیس جمهوری برای گردشگری کشور مناسب است که بتواند سیاست آشتی با کشورهای مختلف را در دستور کار قرار دهد و با نگرش روشن به سیاست خارجی بنگرد.

این کارشناس حوزه گردشگری بیان کرد: نکته دوم حضور افراد غیرمتخصص و ناآشنا در حوزه‌های تخصصی گردشگری، آفت بخش خصوصی است. رئیس جمهور آینده و وزارت گردشگری باید افراد متخصص را به کار بگیرد تا در حوزه گردشگری مسلط باشند و بتوانند تصمیم‌سازی‌های درستی انجام دهند. آنچه که اهمیت دارد استفاده از کارشناسان واقعی، شناسنامه‌دار و ورود تخصص و بینش در فعالیت‌های گردشگری بیش از پیش باید مدنظر قرار بگیرد.

جواهرزاده خاطرنشان کرد: در حوزه تصویرسازی مطلوب می‌توان حرف‌های زیادی مطرح کرد. حوزه بازاریابی و تبلیغات، حوزه خدمات و تسهیلات گردشگری، حوزه منابع انسانی و زیرساخت‌ها از جمله حوزه‌هایی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: باید روی بازارهای هدف تبلیغ و بررسی کنیم که بازارهای سنتی ما چه میزان با واقعیت هم‌خوانی دارد. در حال حاضر بازارهای هدف ایران در حوزه کشورهای شرقی و حوزه خلیج فارس باید به‌روزرسانی شود. بایستی ظرفیت‌های خاص برای توسعه گردشگری ایران را بشناسیم و محصولات گردشگری را محدود به یک گونه خاص از گردشگری نکنیم.

این کارشناس حوزه گردشگری یادآور شد: به شدت نیازمند به‌کارگیری استانداردهای بین‌المللی در ارائه خدمات گردشگری هستیم. خدمات حمل و نقلی کشور باید توسعه پیدا کند. تسهیل صدور ویزا که در دولت شهید رئیسی آغاز شد باید توسعه و شدت بیشتری پیدا کند. مشکلات بانکی و بیمه و تبادلات مالی گردشگران خارجی در ایران باید روان شده و این مشکلات رفع شود.

جواهرزاده تصریح کرد: در حوزه حمل‌ونقل هوایی چالش‌های اساسی داریم. توسعه خدمات حمل‌ونقل ما نیازمند یک ظرفیت‌سازی لازم است. بخش اصلی عدم توسعه گردشگری ایران به دلیل تحریم‌ها است که باید حل و فصل شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->