حاجی‌بگلو: تصمیم‌گیری درباره تمدید دوره شوراها در انتظار مجلس است | هفت ساله شدن شوراها، در دولت نیز موافقانی دارد مشروح سیاست‌های شورای شهر مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری برگزاری دهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی (۶ دی ۱۴۰۳) کاسب قدیمی محله سرشور: ما وسط تاریخ مشهدیم شهردار مشهد مقدس: ۴۵ کلان‌پروژه در‌حال‌اجرا تا پایان دوره ششم مدیریت شهری، به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم هر سفر مترو در مشهد ۱۸ هزار تومان هزینه دارد افزایش ۲برابری پلاک‌های فعال خودرو در مشهد طی ۵ سال | کاهش حوادث ترافیکی فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد تا پایان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد توضیحات رئیس شورای شهر مشهد درباره برخی موضوعات مربوط به صحن علنی روز گذشته (۵ دی ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد برای ششمین روز پیاپی، آلوده است (۶ دی ۱۴۰۳) نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد: تغییر کیفیت و ظاهر معابر شهر هدیه ناقابل مدیریت شهری است | ورود ۶۰ ناوگان جدید خط یک قطارشهری از یک‌سال‌ونیم آینده نگاهی به واقعه آتش‌سوزی ندامتگاه مشهد در ۵ دی ماه ۱۳۵۷ | آزادی با شورش زندانیان بند ۲ اجرای طرح آبرسانی، مسیر تردد در یک‌ منطقه از مشهد را به مدت ۵ روز مسدود کرد ظرفیت‌های مشهد، بازتاب‌های بین‌المللی دارد راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات شورای شهر درخصوص تسهیل زیست عفیفانه بانوان، قابل‌دفاع است | مدیریت شهری در بحران سرما، عملکرد ارزشمندی داشت ممنوعیت ورود خودروهای سنگین به شهر مشهد رعایت نمی‌شود | وقتی کامیون‌ها قوانین را زیر چرخ هایشان له می‌کنند افزایش سرمایه شهرداری مشهد در بانک شهر مروری بر وضعیت پایگاه‌های چندمنظوره شهرداری مشهد به بهانه روز ایمنی در برابر زلزله | پناهگاهی برای روزهای بحرانی ضرورت نظارت بر ساخت‌و‌ساز‌ها برای داشتن شهری ایمن و مقاوم صدور بیش از ۵۴۶ هزار مجوز بهره‌برداری از غرفه‌‌بازار‌های سیار شهرداری مشهد
سرخط خبرها

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌رضوی: موزه دفاع مقدس محل زنده‌نگه‌داشتن نام و یاد شهیدان است

  • کد خبر: ۲۳۸۱۷۸
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌رضوی: موزه دفاع مقدس محل زنده‌نگه‌داشتن نام و یاد شهیدان است
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌رضوی گفت: موزه دفاع مقدس محل زنده‌نگه‌داشتن نام و یاد شهیدان است و به سیدالشهدا(ع) و شهدای کربلای ایران و کربلا‌های جهان اسلام اختصاص دارد. 

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده امروز، ۱۹ تیر ۱۴۰۳، در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان اصلی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اظهار کرد: پیمانکاری خوش‌نام و باپشتوانه بسیار خوب پای کار آمده است و ۳۰۰ میلیارد پیش‌بینی شده تا به مرحله اجرا برسد.

وی افزود: این مطالبه و خواسته، خواسته به‌حقی است که آحاد مردم خراسان و به‌ویژه پیشکسوتان عزیز داشته و دارند. خراسان‌رضوی در دفاع مقدس منشأ خدمات ایثارگری‌ها و تلاش‌های بی‌نظیری بوده و بزرگان زیادی جان خود را کف دست گذاشتند. استان‌هایی در کشور داریم که یک‌دهم استان ما نقش مؤثر در دفاع مقدس نداشتند، اما امروز اقدامات کم خود را درمعرض دید گذاشته‌اند و بازدیدکننده دارند.

یوسفعلی‌زاده ادامه داد: ما در خراسان‌رضوی، دیرتر شروع کردیم و این تأخیر در شروع باعث شده هم هزینه‌های سنگینی را متحمل شویم و هم زیر سؤال باشیم که چرا چنین‌استان‌هایی موزه دارند و خراسان‌رضوی ندارد. امیدواریم با وجود این مصوبه خوب و پیمانکار ارجمند، این خواست قلبی تحقق پیدا کند. این کار بزرگ پس از انجام عملیات ساختمانی، باید وارد مرحله تولیدمحتوا و موزه‌آرایی شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌رضوی اضافه کرد: ما طی یک سال گذشته، از این محل استفاده و نمایشگاهی ایجاد کردیم که بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز هرکدام یک روز از نمایشگاه بازدید داشتند. مطالبه پیشکسوتان و اهالی خراسان این است که این موزه باکیفیت و به‌سرعت دایر و محتوا‌ها تولید شود و سوژه‌های نابی که خراسان دارد، به نمایش گذاشته شود.

وی بیان کرد: بیش از ۵۰۰ سوژه قابل‌پردازش که باید در موزه نمایش داده شود، فهرست شده و هر‌کدام یک رویداد مهم و یک حکایت قابل‌تجسم است. امیدوارم با کمک پیشکسوتان بتوانیم این کار را تا انتها پیش ببریم. احداث این مرکز گام اول بوده و تکمیل و تقویت تجهیزات و امکانات قابل‌نصب، سوژه‌پردازی و موزه‌آرایی گام‌های مهمی است که هنوز برایشان اقدامی نکرده‌ایم و مطالعات آن را انجام دادیم.

یوسفعلی‌زاده عنوان کرد: این مرکز محل زنده‌نگه‌داشتن نام و یاد شهیدان است و به سیدالشهدا(ع) و شهدای کربلای ایران و کربلا‌های جهان اسلام اختصاص دارد. باید محتوا‌هایی را تولید کنیم که ارزش‌های بزرگ و فداکاری‌ها را به‌منصه ظهور و بروز برساند. نسل جوان و نوجوان زبان امروزی می‌خواهد و باید با تکیه بر تکنولوژی و ظرفیت‌های فضای مجازی و دیجیتال، با آن‌ها صحبت کنیم که نیاز به زیرساخت‌های مؤثر و مهمی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->