باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟

  • کد خبر: ۲۳۹۴۲۴
  • ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟
نوشیدن آب به بازگرداندن مایعات از دست رفته بدن در فرآیند‌های مختلف مانند تنفس، تعریق و دفع مواد زائد کمک می‌کند، همچنین بدن را در برابر دمای هوای زیاد محافظت می‌کند، مفاصل و بافت‌ها را نرم می‌کند، پوست را سالم نگه می‌دارد و برای هضم مناسب غذا ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، این نوشیدنی بدون کالری برای رفع تشنگی و آبرسانی مجدد بدن عالی است. اکثر مردم روزانه ۴ تا ۶ لیوان آب نیاز دارند و ممکن است نیاز باشید که بیشتر یا کمتر از این مقداربنوشند. اما معیاری که کمیت نوشیدن آب را تعیین می‌کند چیست؟

فقط برای افراد سالم

در حالی که قانون کلی برای افراد سالم نوشیدن ۴ تا ۶ لیوان آب است، این مقدار بر اساس میزان آبی که از نوشیدنی‌ها و سایر منابع غذایی می‌نوشند، متفاوت است. برخی از شرایط بهداشتی، داروها، سطح فعالیت و دمای محیط نیز بر میزان کل آب مورد نیاز روزانه تأثیر می‌گذارد.
وب سایت دانشکده بهداشت عمومی هاروارد تی. اچ. چن نشان می‌دهد که میانگین کل نیاز روزانه نوشیدن مایعات برای مردان سالم حدود ۱۵.۵ لیوان و برای زنان حدود ۱۱.۵ لیوان است. این به این معنی است که بسته به منابع مایعاتی دیگر مانند قهوه، چای، آب‌میوه، میوه‌ها و سبزیجات که به آنها متکی هستید، شما فقط به ۴ تا ۶ لیوان آب ساده نیاز دارید.

عوامل دیگری که ممکن است نیاز به آب ساده را افزایش دهند عبارتند از:

سطح فعالیت

افرادی که در فعالیت بدنی طولانی‌مدت شرکت می‌کنند، مانند مسابقات ماراتن، اغلب نیاز به جایگزینی آب و سدیم از دست رفته بدن‌شان دارند. اگر با ورزش کردن، آب بدن‌تان را از طریق تعریق از دست می‌دهید، باید آب ببیشتری بنوشید.

بهداشت عمومی و دارو‌ها

در برخی از شرایط بیماری مانند بیماری‌های تیروئید، مشکلات کلیوی، کبدی یا قلبی نیاز هست که مقدار آب بیشتر یا کمتری از حد مجاز بنوشید، یا دارو‌هایی مانند دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی و برخی از دارو‌های ضد افسردگی مصرف می‌کنید که باعث حفظ آب در بدن می‌شوند. اگر پزشک شما دارو‌های ادرارآور تجویز کرده است، از او بپرسید که وقتی هوا گرم است باید چقدر آب بنوشید.

دمای هوا

مصرف و دفع مایعات در نوزادان، کودکان خردسال و سالمندان باید به دقت کنترل شود، زیرا کودکان توانایی کمتری برای تعریق دارند و کمتر قادر به تحمل دمای بالا هستند. براساس اعلام دانشگاه نبراسکا آمریکا، افراد مسن به اندازه افراد سالم احساس تشنگی نمی‌کنند و دارو‌ها و بیماری‌ها ممکن است بر مصرف مایعات و میزان آب بدن‌شان تأثیر بگذارد. همچنین ادرار کمتر یا ادرار زرد تیره، نشان‌دهنده این است که فرد نیاز به نوشیدن مایعات بیشتری دارد.
همچنین علائم بیماری‌های مرتبط با دمای بالای بدن از جمله گرفتگی عضلات، حالت تهوع یا استفراغ، ضعف، سردرد، سرگیجه یا گیجی در هوای گرم باید پایش شود. اگر این علائم ظاهر شد، کاری را که انجام می‌دهید متوقف کنید لباس یا وسایل ورزشی اضافی را از بدنتان بیرون بیاورید، مایعات بنوشید و سعی کنید بدن خود را خنک کنید یا آن را با آب سرد خیس کنید.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->