برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی انتشار فراخوان رویداد ایده‌پردازی فعالیت‌های تبلیغی، دینی در کانون‌های جمعیتی «در فضای شهر» «ابوالفضل پورعرب» ویلچرنشین شد! + عکس محسن تنابنده و سیروس مقدم در پشت صحنه «پایتخت ۷» + عکس دو نکوداشت و یک رونمایی به بهانه روز شعر در تالار فردوسی مشهد ماجرای استاد شهریار و نقد‌هایی که بر سریال کمال تبریزی وارد شد «فرانسیس فورد کاپولا» فیلم جدیدش را می‌سازد نامزد‌های نهایی جایزه ادبی «بوکر» معرفی شدند رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس علیرضا خمسه: سفارشی‌کارکردن، نوستالژی‌شدن فیلم‌ها و سریال‌ها را از بین می‌برد مجید پُتکی در مسابقه پلیسی «سرنخ» مصطفی مستور: دانشی که از تفکرکردن به دست می‌آید، ارزشمند است ساخت سینما در مجتمع‌های تجاری مشهد؛ فرصتی برای سودآوری یا ارتقای فرهنگی؟ دل با امید وصل به جان خواست درد عشق* به نان و نوا رسیدن از کنار کتاب فارسی پیکر صدرالدین حجازی در خاک آرام گرفت + تصاویر فیلم های برگزیده فنلاند و ایسلند در راه اسکار ۲۰۲۵ ساخت فصل پنجم «امیلی در پاریس»
سرخط خبرها

تهیه‌کننده «یادگار جنوب»: مردم از فیلم‌های غیرکمدی استقبال می‌کنند

  • کد خبر: ۲۴۱۱۷۹
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
تهیه‌کننده «یادگار جنوب»: مردم از فیلم‌های غیرکمدی استقبال می‌کنند
تهیه‌کننده فیلم «یادگار جنوب» با انتقاد از عدم‌حمایت متولیان سینما از فیلم‌های اجتماعی، این پرسش را مطرح کرد که با ادامه این روند، آینده فیلم‌های مستقل چه می‌شود؟

به گزارش شهرآنیوز، فیلم یادگار جنوب که این روزها به روی پرده است، نخستین‌بار در جشنواره چهل‌ویکم فجر رونمایی شد و تا امروز توانسته عملکرد خوبی در گیشه سینماها داشته باشد.

مجتبی رشوند؛ تهیه‌کننده این فیلم در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرد: از نظر من «یادگار جنوب» فیلمی اجتماعی نیست و در دسته فیلم‌های عاشقانه، معمایی قرار می‌گیرد. با اینکه مدت زمان کوتاهی از اکران فیلم می گذرد، اما تبلیغات دهان به دهان مردم باعث شده فیلم فروش راضی‌کننده‌ای داشته باشد و پرفروش‌ترین فیلم غیرکمدی روی پرده باشد. اکران خوبی که فیلم «مست عشق» داشت هم گویای این نکته است که چنانچه فیلم اجتماعی خوبی روی پرده باشد، مردم از آن استقبال می کنند.

متولی با اظهار امیدواری از اینکه متولیان سینمایی فکری به حال وضعیت اکران و بازگشت سرمایه فیلم‌های بخش خصوصی کنند تا این فیلم‌ها هم بتوانند به بقای خود ادامه دهند، گفت: در حال حاضر اکثر فیلم های غیرکمدی در بخش خصوصی ساخته می شوند و اگر حمایت از فیلم های این بخش به همین شکل ادامه پیدا کند، هیچ امیدی به بقای آن نیست.

وی افزود: در شرایط کنونی به دلیل مشکلات اقتصادی، عامه مردم در ماه، یک یا نهایتا دوبار به سینما می روند که آن را هم ترجیحا به فیلم های کمدی اختصاص می دهند تا ساعتی را فارغ از دغدغه های فکری، سپری کنند. در این بین تکلیف سینمای اجتماعی چه می شود یا چقدر می توان به آینده سینما امیدوار بود؟ به هر حال وقتی فیلمی از مشکلات اجتماعی حرف می زند ممکن است حواشی ای هم به همراه داشته باشد و هر کسی در این مسیر گام برمی دارد باید آمادگی برخورد با این حواشی را داشته باشد.

رشوند اظهار کرد: بزرگترین مشکل تهیه و تولید فیلم در بخش خصوصی، کمبود سالن سینما است. با توجه به وسعت جغرافیایی ایران، کماکان بسیاری از شهرهای ایران فاقد سالن سینما است. سالن های معدودی هم که وجود دارد، اولویت شان با اکران فیلم های کمدی است.

فیلم یادگار جنوب ساخته مشترک حسین دوماری و پدرام پورامیری یکی از آثار مهم جشنواره چهل و یکم فیلم فجر بود.

داستان فیلم درباره عشق یک دختر و پسر است و ازدواج آن‌ها در حالی که دختری در کما است و ازدواج آن‌ها باعث می‌شود شرایط پیچیده‌ای رخ دهد.

وحید رهبانی، الناز شاکردوست، پژمان جمشیدی، مسعود کرامتی، ساناز سعیدی با حضور سحر دولتشاهی و صابر ابر بازیگران فیلم سینمایی «یادگار جنوب» هستند.

منیع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->