جزییات قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در تهران وجود ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر در کشور علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS
سرخط خبرها

چند پیشنهاد به پدرومادر‌ها برای تأمین آینده مالی فرزندانشان

  • کد خبر: ۲۴۲۹۵۹
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
چند پیشنهاد به پدرومادر‌ها برای تأمین آینده مالی فرزندانشان
آینده‌ مالی فرزندان از مهم‌ترین نگرانی‌های والدین است؛ ازاین‌رو، باید برای تأمین آینده فرزندانشان راه‌‌وروش‌های صحیح را به کار برند.

به گزارش شهرآرانیوز، تورم و گرانی و برخی مشکلات اقتصادی بسیاری از والدین را بر آن داشته است که به آینده مالی فرزند خود توجه نمایند. والدین نسل‌های قبل برای پس‌انداز پول از روش‌هایی مثل قلک استفاده می‌کردند، اما والدین جدید برای تأمین آینده مالی کودکشان از روش‌هایی استفاده می‌کنند که در ادامه، آورده‌ایم. به جز روش‌های پیشنهادی، از سنین پایین، بچه‌هایتان را اقتصادی تربیت کنید تا راه‌وروش ذخیره پول و استفاده از آن را یاد بگیرند.

برای کودک طلا بخرید

یکی از بهترین راه‌ها برای تأمین آینده مالی کودکتان این است که از همان کودکی برای او طلا و سکه بخرید. طلا در درازمدت سود فراوانی دارد؛ پس بهتر است اگر نمی‌توانید طلای سنگینی خریداری نمایید، طلای ریز و ظریفی برای کودکتان بخرید. هنگام خرید طلا ترجیحاً طلا‌های بدون‌اجرت و دست‌دوم بخرید تا مبلغ اضافه‌ای بابت اجرت ساخت طلا نپردازید.

پول توجیبی به او بدهید

به کودکتان ماهانه پول توجیبی بدهید و به او روش پس‌اندازنمودن را یاد دهید و برایش قلکی بخرید تا اضافه پولش را در آن بریزد. این کار به معنی تأمین آینده مالی کودک نیست؛ بلکه با دادن پول توجیبی به او، نحوه خرج و پس‌انداز را به او خواهید آموخت. بچه‌ها ممکن است در میانه ماه از شما تقاضای پول بیشتر بکنند، در این زمان اصلاً به آن‌ها پول اضافه‌تر ندهید تا مدیریت مالی برای هر ماهشان داشته باشند.

از سرکاررفتن فرزندتان خجالت نکشید

برخی والدین تفکر اشتباهی دارند. آن‌ها دوست دارند که فقط خودشان کار کنند و از اینکه بچه سرکار برود، احساس خجالت و سرشکستگی دارند؛ اما والدین آگاه برای اینکه فرزند مسئولی داشته باشند که نحوه خرج و... را بداند، قبول می‌کنند که فرزندشان به صورت نیمه‌وقت در یک شغل ساده مشغول به کار شود تا ارزش پول را دریابد.

ملک بخرید؛ هرچند کوچک

اگر درآمدتان خوب است و می‌خواهید برای آینده فرزندتان پس‌انداز کنید، پیشنهاد خرید ملک و زمین را به شما می‌دهیم. بهتر است در خرید زمین دقت کنید و زمینی را بخرید که در منطقه‌ای باشد که پیشرفت نماید. خرید زمین در جا‌هایی که هیچ پیشرفتی ندارند، هدردادن پول و درآمدتان است.

در صندوق‌های خانوادگی عضو شوید

یک روش سرمایه‌گذاری عالی و بدون ریسک برای کودکان عضویت در صندوق‌های خانوادگی است. بعد از عضویت در این صندوق‌ها شما ماهانه مبلغ مشخصی را پرداخت کرده و اوایل یا اواخر هر ماه رئیس صندوق، اسم اعضا را قرعه‌کشی می‌کند تا مشخص شود وام به اسم چه‌کسی درمی‌آید. بعد از اینکه نام شما در این صندوق‌ها درآمد، می‌توانید با وام دریافتی طلا و سکه، ملک و... بخرید و برای آینده پس‌انداز داشته باشید.

سرمایه‌گذاری و پس‌انداز بلندمدت انجام دهید

برای کودکان خود حساب بانکی بازکنید و به صورت مستمر به حساب آن‌ها پول واریز نمایید. می‌توانید از پول‌هایی که فرزندتان در دوران کودکی هدیه یا عیدی می‌گیرد، برای این کار استفاده کنید. بعد از بازکردن یک حساب پس‌انداز برای کودک او را با شیوه پس‌انداز کوتاه‌مدت، درازمدت و سود سالانه حاصل از آن آشنا کنید و به او یاد دهید قسمتی از هر پولی را که به دستش می‌رسد به پس‌انداز طولانی‌مدت اختصاص دهد. این یکی از بنیادی‌ترین عادت‌های مالی است که می‌توان در کودک نهادینه کرد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->