تاثیر قطعی معدل در کنکور لغو نمی‌شود حفظ جوانی و زیبایی با مصرف تخم کتان جانباز دفاع مقدس در مشهد زندگی‌بخش ۴ بیمار نیازمند به عضو شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۲ نفر در حادثه واژگونی و حریق خودرو در کمربند سبز مشهد + عکس (۱۵ مهر ۱۴۰۳) پنج مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه فرهنگیان چیست؟ طرح تدریس زبان‌های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه‌ها در مجلس اعلام وصول شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۳) | روند کاهشی دما تا فردا صبح ادامه دارد بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان منتظر واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق خود هستند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های راهیان نور معرفی مهم‌ترین بیماری‌هایی که از حیوانات به انسان‌ها منتقل می‌شوند + راه‌های پیشگیری مصرف مشروبات الکلی در همدان ۹ نفر را به کام مرگ کشاند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) دستگیری تامین‌کننده مشروبات الکلی مرگبار شمال کشور (۱۵ مهر ۱۴۰۳) واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری (۱۵ مهر ۱۴۰۳) مهلت دادستانی تهران برای ترخیص خودروهای وارداتی ورود نخستین خودروهای برقی به ناوگان پلیس راه کشور + فیلم پیگیری‌های مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۱۵ مهر ۱۴۰۳) راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵ اعترافات مردی که همسرش را با نخ بادکنک به قتل رساند سیگارهای الکترونیکی سمی، بلای جان جوانان پیگیری همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در نشست سران قوا توسط رئیس مجلس + فیلم افزایش آمار ازدواج در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۳ نسبت به فصل قبل از آن | بهار وصلت  در بهار وزیر آموزش و پرورش: صندوقی جهت کمک به دانش‌آموزان غزه و لبنان راه‌اندازی خواهد شد
سرخط خبرها

ساخت سامانه نابودگر عوامل بیماری‌زا ویژه کادر درمان برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۴۳۴۸
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
ساخت سامانه نابودگر عوامل بیماری‌زا ویژه کادر درمان برای مقابله با کرونا
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از ساخت اولین محصول دانش بنیان با عنوان «سامانه از بین برنده عوامل بیماری‌زا» با هدف مراقبت از کادر درمان در مقابله با کرونا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، رسول یار احمدی افزود: سامانه از بین برنده عوامل بیماری زا پس از طراحی و مدلسازی الگو‌های عملکردی با تمرکز بر تخریب ویروس کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیماران کرونا (ICU) با همکاری شرکت‌های دانش بنیان پارس پلاسما بنیان (وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران) ساخته شد.
وی با بیان اینکه این سیستم می‌تواند با راندمان ۳۰۰ درصد از کادر درمان محافظت کند، ادامه داد: این سامانه شامل دو بخش مکشی- تهویه‌ای و تصفیه‌ای است و خروجی کل آن سبب می‌شود تا تمامی عوامل پاتوژنیک حتی گاز‌ها و بخار‌ها از بین بروند.
یاراحمدی اظهارکرد: این سامانه ضمن ایجاد فضای ایزوله برای تخت بیمار بر اساس خاصیت مکندگی، از چهار قسمت پلاسما، UV، شیمیایی و حرارتی برای از بین بردن انواع ویروس، باکتری، قارچ و ... تشکیل شده است.
وی با اشاره به شروع طراحی و ساخت این سامانه از بیست و هفتم بهمن ۱۳۹۸، خاطرنشان کرد: این محصول دانش بنیان، منطبق با استاندارد‌های بین المللی است و به هیچ عنوان مشابه داخلی و خارجی ندارد و این سامانه به طور صد در صد چهار تخت بیمار را پوشش می‌دهد و حتی قابلیت افزایش تا ۸ تخت و ۱۲ تخت را هم دارد.
یار احمدی با اشاره به هوشمند سازی سامانه در فاز دوم طرح، گفت: مصرف کل انرژی این سامانه برای چهار تخت به اندازه ۱/۱ کیلووات (برابر با ۱۱ لامپ) است.
وی با بیان اینکه با راه اندازی این سامانه در بیمارستان، کادر درمان حتی بستگان بیمار می‌توانند بدون لباس حفاظت فردی بر بالین بیمار حضور یابند، افزود: این سامانه در چند روز آینده در بیمارستان حضرت رسول (ص) و به نوبت در سایر بیمارستان‌ها راه اندازی می‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->