فردا شنبه (۱۴ مهر ۱۴۰۳) هوای ۱۰ استان کشور بارانی است هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق
سرخط خبرها

دستور وزیر بهداشت برای تکمیل سریع پرونده بیماران کرونا

  • کد خبر: ۲۴۳۸۵
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲
دستور وزیر بهداشت برای تکمیل سریع پرونده بیماران کرونا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نوشت: پرونده بیماران بستری و فوت شده مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در سراسر کشور در اسرع وقت تکمیل شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید نمکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی نوشت: موارد بستری یا فوت شده که با تشخیص پزشک معالج به عنوان مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ تشخیص داده شده اند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت نیست به عنوان محتمل تلقی شود و لازم است تمام تصاویر رادیولوژیک و نتایج آزمایش‌های پاراکلینیک آن‌ها در پرونده کاغذی و الکترونیک به گونه‌ای در سیستم HIS بیمارستان ثبت شود که قابلیت بازبینی و رهگیری در آینده را داشته باشد.
وزیر بهداشت همچنین در این نامه تاکید کرده است: کلیه موارد مثبت آزمایشگاهی ابتلا و فوت به صورت روزانه (حتی روز‌های تعطیل) به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اعلام تا توسط سخنگوی این وزارتخانه اطلاع رسانی شود. بدیهی است هرگونه اشتباهی در اعلام تعداد موارد به عهده مسئولان دانشگاه خواهد بود.
نمکی در این نامه نوشت: از مهمترین و ارزشمندترین اقداماتی که از زمان شروع همه گیری بیماری کووید - ۱۹ در کشور صورت گرفته، موضوع جمع آوری اطلاعات مربوط به بیماری و انتشار دقیق و صحیح آمار مربوطه برای مسئولان عالی رتبه کشور و ارائه آن در سطح بین المللی و مردم عزیز کشورمان است.

وی خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی افزود: از ابتدای شروع همه گیری تا کنون برای اکثریت قریب به اتفاق بیماران بستری و فوت شده مشکوک به این بیماری آزمایش تشخیصی PCR به عمل آمده و با توجه به نتایج مشخص شده، لازم است یک تیم تحت نظر رئیس دانشگاه اقداماتی که در نامه تاکید می‌شود را پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، موارد آزمایش مثبت مربوط به هر دانشگاه/ دانشکده را تا تاریخ ۳۱ فروردین ارسال خواهد کرد و دانشگاه /دانشکده مکلف است این موارد را ظرف مدت ۴۸ ساعت با پرونده بیماران تطبیق داده و در پرونده کاغذی و الکترونیک آن‌ها درج کند. این اقدام برای همه بیماران اعم از موارد ترخیص شده، بستری فعلی و افراد فوت شده اجباری بوده و ضروری است با دقت و حساسیت کامل انجام شود. بدیهی است برای اعلام رسمی این موارد نتیجه آزمایش مثبت الزامی است.

نمکی افزود: همه موارد بستری یا فوت شده که با تشخیص پزشک معالج به عنوان مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ تشخیص داده شده اند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت نیست به عنوان محتمل تلقی شود و لازم است تمام تصاویر رادیولوژیک و نتایج آزمایش‌های پاراکلینیک آن‌ها در پرونده کاغذی و الکترونیک به گونه‌ای در سیستم HIS بیمارستان ثبت شود که قابلیت بازبینی و رهگیری در آینده را داشته باشد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: موارد مثبت آزمایشگاهی ابتلا و فوت به صورت روزانه (حتی روز‌های تعطیل) به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اعلام شود تا توسط سخنگوی وزارت بهداشت اطلاع رسانی شود. بدیهی است هرگونه اشتباهی در اعلام تعداد موارد به عهده مسئولان دانشگاه/ دانشکده خواهد بود.

نمکی افزود: همه موارد مثبت آزمایش مولکولی از بیماران کرونایی فوت شده حتما با درج کد ملی به صورت روزانه (حتی در ایام تعطیل) در سیستم پورتال و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تا ساعت ۱۱ هر روز بر اساس پروتکل ابلاغی مورخ ۱۰ اسفند ۹۸ ثبت شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: بدیهی است هر گونه تاًخیر در این زمینه قابل قبول نبوده و مسئولیت اشتباه درج و اعلام به عهده مسئولان دانشگاه/ دانشکده خواهد بود. جواب نمونه‌ها روزانه ثبت شود و از تجمیع ثبت نمونه‌های چند روزه و اعلام آن خودداری شود. لازم به ذکر است مشکلات فنی آزمایشگاه‌های آن دانشگاه بلافاصله به آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت اطلاع داده شود.
نمکی نوشت: دانشگاه / دانشکده موظف است ظرف مدت یک هفته پس از تصحیح ثبت اطلاعات در سامانه HIS بیمارستان‌ها و سامانه‌های پیشگفت، لیست بیماران کرونایی و فوتی مثبت خود را با ثبت احوال و آرامستان‌های تحت پوشش آن دانشگاه/ دانشکده هماهنگ کند. بدیهی است صرفاً موارد فوتی قطعی در سیستم پورتال که نتیجه آزمایش مثبت ضمیمه آن باشد به عنوان نتیجه قطعی توسط رئیس/سرپرست دانشگاه / دانشکده به مسئولان ارشد استان اعلام شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->