مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

دستور وزیر بهداشت برای تکمیل سریع پرونده بیماران کرونا

  • کد خبر: ۲۴۳۸۵
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲
دستور وزیر بهداشت برای تکمیل سریع پرونده بیماران کرونا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نوشت: پرونده بیماران بستری و فوت شده مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در سراسر کشور در اسرع وقت تکمیل شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید نمکی در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی نوشت: موارد بستری یا فوت شده که با تشخیص پزشک معالج به عنوان مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ تشخیص داده شده اند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت نیست به عنوان محتمل تلقی شود و لازم است تمام تصاویر رادیولوژیک و نتایج آزمایش‌های پاراکلینیک آن‌ها در پرونده کاغذی و الکترونیک به گونه‌ای در سیستم HIS بیمارستان ثبت شود که قابلیت بازبینی و رهگیری در آینده را داشته باشد.
وزیر بهداشت همچنین در این نامه تاکید کرده است: کلیه موارد مثبت آزمایشگاهی ابتلا و فوت به صورت روزانه (حتی روز‌های تعطیل) به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اعلام تا توسط سخنگوی این وزارتخانه اطلاع رسانی شود. بدیهی است هرگونه اشتباهی در اعلام تعداد موارد به عهده مسئولان دانشگاه خواهد بود.
نمکی در این نامه نوشت: از مهمترین و ارزشمندترین اقداماتی که از زمان شروع همه گیری بیماری کووید - ۱۹ در کشور صورت گرفته، موضوع جمع آوری اطلاعات مربوط به بیماری و انتشار دقیق و صحیح آمار مربوطه برای مسئولان عالی رتبه کشور و ارائه آن در سطح بین المللی و مردم عزیز کشورمان است.

وی خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی افزود: از ابتدای شروع همه گیری تا کنون برای اکثریت قریب به اتفاق بیماران بستری و فوت شده مشکوک به این بیماری آزمایش تشخیصی PCR به عمل آمده و با توجه به نتایج مشخص شده، لازم است یک تیم تحت نظر رئیس دانشگاه اقداماتی که در نامه تاکید می‌شود را پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، موارد آزمایش مثبت مربوط به هر دانشگاه/ دانشکده را تا تاریخ ۳۱ فروردین ارسال خواهد کرد و دانشگاه /دانشکده مکلف است این موارد را ظرف مدت ۴۸ ساعت با پرونده بیماران تطبیق داده و در پرونده کاغذی و الکترونیک آن‌ها درج کند. این اقدام برای همه بیماران اعم از موارد ترخیص شده، بستری فعلی و افراد فوت شده اجباری بوده و ضروری است با دقت و حساسیت کامل انجام شود. بدیهی است برای اعلام رسمی این موارد نتیجه آزمایش مثبت الزامی است.

نمکی افزود: همه موارد بستری یا فوت شده که با تشخیص پزشک معالج به عنوان مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ تشخیص داده شده اند، اما نتیجه آزمایش آن‌ها مثبت نیست به عنوان محتمل تلقی شود و لازم است تمام تصاویر رادیولوژیک و نتایج آزمایش‌های پاراکلینیک آن‌ها در پرونده کاغذی و الکترونیک به گونه‌ای در سیستم HIS بیمارستان ثبت شود که قابلیت بازبینی و رهگیری در آینده را داشته باشد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: موارد مثبت آزمایشگاهی ابتلا و فوت به صورت روزانه (حتی روز‌های تعطیل) به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر اعلام شود تا توسط سخنگوی وزارت بهداشت اطلاع رسانی شود. بدیهی است هرگونه اشتباهی در اعلام تعداد موارد به عهده مسئولان دانشگاه/ دانشکده خواهد بود.

نمکی افزود: همه موارد مثبت آزمایش مولکولی از بیماران کرونایی فوت شده حتما با درج کد ملی به صورت روزانه (حتی در ایام تعطیل) در سیستم پورتال و مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تا ساعت ۱۱ هر روز بر اساس پروتکل ابلاغی مورخ ۱۰ اسفند ۹۸ ثبت شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: بدیهی است هر گونه تاًخیر در این زمینه قابل قبول نبوده و مسئولیت اشتباه درج و اعلام به عهده مسئولان دانشگاه/ دانشکده خواهد بود. جواب نمونه‌ها روزانه ثبت شود و از تجمیع ثبت نمونه‌های چند روزه و اعلام آن خودداری شود. لازم به ذکر است مشکلات فنی آزمایشگاه‌های آن دانشگاه بلافاصله به آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت اطلاع داده شود.
نمکی نوشت: دانشگاه / دانشکده موظف است ظرف مدت یک هفته پس از تصحیح ثبت اطلاعات در سامانه HIS بیمارستان‌ها و سامانه‌های پیشگفت، لیست بیماران کرونایی و فوتی مثبت خود را با ثبت احوال و آرامستان‌های تحت پوشش آن دانشگاه/ دانشکده هماهنگ کند. بدیهی است صرفاً موارد فوتی قطعی در سیستم پورتال که نتیجه آزمایش مثبت ضمیمه آن باشد به عنوان نتیجه قطعی توسط رئیس/سرپرست دانشگاه / دانشکده به مسئولان ارشد استان اعلام شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->